• lindahhh

    Vart går er bröllopresa?

    Vart åker ni/planerar att åka på er bröllopresa?  Har ni något fint smultronställe, eller något riktigt drömresemål? Priser? Länkar? Önskar ni er resecheckar i bröllopspresent?

  • Svar på tråden Vart går er bröllopresa?
  • Niini
    akgosmos skrev 2011-07-13 13:07:02 följande:

    Vi åker 11 dagar till Dubai måndagen efter bröllopet (som är den 17 september) Kommer bo på Hilton Dubai Creek och fick ett vrålbra pris: flyg t o r, 5.-tjärnigt hotell och frukost för sammanlagt 17000:-, dvs 8500:- per person!


    Gordon Ramsey har en av sina restauranger på vårt hotell och där har vi redan bokat bord, restaurangen har blivit utnämnd till bästa restaurang i Mellanöstern - känns lovande för matfantatiker som oss!

    Såhär ser hotellet ut: www1.hilton.com/en_US/hi/hotel/DXBDCHI-Hilton...

    Längtar!


    Men fuuuck! Vi bodde ju på Radisson typ mittemot men missade Ramsays restaurang totalt :/
    Rekomenderar annars också att ni åker middagskryssning i ökensafari :)
  • akgosmos

    Niini, tack för bra tips!! Alltd bra med rekommendationer!!

  • brollop6aug

    Hej
    Vi åker till Aruba tre dagar efter bröllopet. Skall vara där i 10 dagar på 4-stjärnigt hotell(tror jag det var) med frukost, Det kostar 40 000. Det ska bli helt underbart att komam i väg och bara njuta av varandra, sol och bad.

    Resan är redan betald men vi önskar oss bland anant bidrag till bröllopsresan för att göra den ännu mer speciell.

  • wiii
    Margris skrev 2011-07-04 12:13:24 följande:
    wiii: Vi var i Side för två år sen och vi var vädligt nöjd. Det var lugnt o skönt. Har ni bokat hotell?
    Vår "bröllopsresa" (vi kommer att ha barnen med) är bokad till Kusadasi i Turkiet. 
    Ja, vi kommer att bo på Xanthe resort. :)
    www.fritidsresor.se/resa/turkiet/side/xanthe-resort/
  • lundabrud

    Har förstått att många önskar sig bidrag till resan i bröllopspresent, det är något vi också kommer att göra (har redan servis och alla köksgrejer, då min fästman är kock). Hur är bäst att göra rent praktiskt, att betala resan i förväg är väl nästan självklart men går det att lösa in och "få tillbaka" resepresentkort (på det man redan betalt)? Måste man då ha bokat via en resebyrå med kontor eller går det även att få tillbaks via resecheckar på andra ställen (på internet)?

    Sedan har jag förstått att många ställen/resorter/resmål har speciella smekmånadserbjudanden, alltså rabatter för nygifta. Då krävs det ofta att man har bokat en ganska lyxig resa och så får man extra erbjudanden ovanpå det, väl? Har ni tips? Behöver jag säga att vi itne är särskilt rika, men ändå vill lägga lite krut på bröllopsresan? :)
    Västindien lockar...

  • brollop6aug

    Vi pratade med ticket (ticknet, kommer aldrig ihåg vilken som är vilken) och hon tippsade om att om man bokar resanhos dem kan man önska sif resecheckar som man sedan löser in innan man åker och få då tillbaka på det man betalat. Vet inte om det finns på andra ställen. Vi bokade tillsut själva på nätet då vi hittade mycket bättre och prisvärdare än vad de gav förslag på.

  • Oberon

    Kom precis hem ifrån Las Vegas där vi hade en vecka direkt efter bröllopet, nu laddar vi för November då det smäller på riktigt med Indien och Maldiverna i tre veckor. Cant wait!!

Svar på tråden Vart går er bröllopresa?