• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Den förra tråden stängdes, so here we go! :)

    Hur är det med alla?

  • Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)
  • physalis

    NHstd

    vi ska utforma vå tårta så att den ser ut som våra inbjudningskort som vi designade själva. de var vinröda med gammaldags spets och små nålar med pärlor på. smaken blir blodapelsin och vit choklad. Det var de som smakade minst socker och mest frukt/fräscht.

    som caketopper ska vi ha två störtfula apor från naturhistoriska museet i göteborg. Lite knasigt, men det finns en lång historia bakom dessa apor, och de är ett väldigt personligt minne och milstolpe för oss. (fast mamma kommer att dö när hon ser dem... ) :)

  • NHstd

    Physalis.. Ja, dessa mammor!!
    Jag tycker aporna låter jättekul, och som sagt är det personligt så är det!

    Själv så funderar jag en hel massa men kommer inte på något bra.. Vi älskar men pga av olika omständighetet blev det här hemma. Hmm.. Vi förlovade oss i ett buddhistiskt tempel i Thailand så man kanske skulle slå till på en buddha-tårta?

  • NHstd

    Hoppla vad fel det där blev!!!
    Jag försöker igen!

    Vi älskar Thailand och skulle egentligen ha gift oss där men pga olika omständigheter blev det här hemma istället.
    Vi förlovade oss i ett buddhistiskt tempel i Thailand, så om man skall gå på något som är speciellt för oss kanske man skulle slå till med en buddha-tårta!

  • Poppinella

    Här hade det hänt saker sen jag var inne sist! Välkommen Nhstd!

    Annelie, jag kan inte se en ända tråtbild på deras hemsida. Funkar varken med explorer eller mozilla.... kan någon direktlänka till bilden?
    Robie, era tårtor var jättefina! Inte dumt att ha så mycket kvar heller (gottegris som man är)...
    Vi har ingen aning om hur tårtan kommer se ut, mamma har fått fria händer. Alla hennes tårtor är så himla fina så jag vet att den kommer vara bra!

    Här har det äntligen hänt lite...
    Hinderprövningen har gått igenom så nu får vi faktiskt LOV att gifta oss! Tjoho!
    Ska bara skicka in den till de på rådhuset också.
    Sedan har vi fått Gunnar som vigselförättare, precis som vi bad om så jag är sååå glad att han tackade ja! Nu ska vi bara prata med honom själva också och planera mer i detalj, men nu vet vi ju i alla fall att det blir han!

    Sedan är äntligen frockcoat bokad på Hanna Morris. Conny är ju inte snabbast med att ta tag i sin del av bestyren... en annan fixade klänning i januari Det var nära att det inte fanns något han ville ha (i rätt storlek) kvar den dagen, det han fastnade för först var redan uythyrt då. Så går det, men det blev bra ändå för det andra han tog var kanonfint! Så stilig han var min gubbe!!!

    På lördag går vårt OSA ut. Ska ringa Connys föräldrar sen (de tar ju emot anmälningarna) och höra hur det ligger till. Ett par ringde idag och sa att de blir tvungna att tacka nej. Det var av personliga skäl som jag verkligen förstår och jag är glad att hon ringde och förklarade för oss. Annars hade man kanske undrat om någon bara tackar nej och man inte vet varför.

    Jag vill träffas snart! Physalis, du kunde väl inte mitt i veckan. Kan inte du slänga upp några förslag på dagar så kan vi se om fler kan då?

    Ha det bra alla fruar och blivande!

  • physalis

    robie!

    gud vad ni var fina!!!!!

    shit, jag får värsta prestationsångesten... :D

    Jättejättejättefina!

  • Poppinella

    Vad kul att se bilder!!! Ni var sååå fina! Och vilken krona, det var nog den sötaste krona jag nånsin sett!

    Det känns så konstigt att det stundar för ens egen del... hjälp! Kommer allt gå lika bra för oss? Nu börjar min nervositet smyga sig närmre...

  • R&F (1/7 2006)

    Poppinella: ja jösses vad stilig han hade gjort sig då ;) Prestationsångest? jag känner till det ordet ja! Hjälper det dig om jag säger att allt kommer att bli bra? Det brukar ju göra det i slutändan ;D (Nu låter jag som MIN MAN :D )

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)