• Loka

    Är alla jämt så trevliga?

    Blir så förvånad över alla "kramar, tänker på dig" osv. osv. som uppkommit här inne den senaste tiden. Blir mer eller mindre spyfärdig på att läsa alla dessa trevligheter, som i mina ögon är mer eller mindre falska.
    Eller är alla så jä*la trevliga och förstående jämt?

    Själv har fullt skå med att hålla fingrarna i styr i vissa trådar för att inte skriva allt för otrevliga saker.
    Men det kanske bara är jag som är otrevlig?

  • Svar på tråden Är alla jämt så trevliga?
  • MsKingston

    Jag tycker, med tanke på Krich´s inlägg, att det är rätt skönt att slippa kindpussar (kräks lite smått) och kramar från folk jag inte känner.

    :D

  • raskan

    Loka!!!Jag vet att ditt inlägg inte va riktat till mig men jag tog åt mig för att jag vet att jag alltid skriver kramiz å inte för att jag vill smöra skaffa vänner eller är falsk utan bara för att jag gjort det länge å för mig är det ingen big deal.du har inte ens nämt mitt namn i detta sammanhang så no har feelings.Därimot tycker vi helt olika i denna fråga å det är en annan sak./millan

  • raskan

    W2bsoon...självklart tog jag åt mig då jag vet att jag alltid skriver kramiz vore väl konstigt annars eller????/millan

  • Loka

    Men ditt sätt att skriva kramiz millan (tror vi kan heta samma namn IRL ) direkt i slutet ser jag inte som "störande". Det är dom som "fjäskar och är patetiska" hela tiden jag har lite svårt för. Så fotsätt du skriva kramiz på slutet .

  • Mandelmassan

    Detta var underhållande!

    Hädanefter ska jag alltis avsluta alla mina skrivelser med *Dansk Skalle*.

    eller för att hänga med i bt-språk:
    Danzk Zkalle.

  • Señorita

    Hej igen!!!
    Här är kram Señorita. Millan du behöver inte sluta med dina kramizar bara för att en person irriterar sig på sånt. Jag tänker inte sluta skicka massor med kramar till alla jag svarar och hjälper. Det är jag och jag tänker inte ändra mitt sätt att vara och skriva bara för att andra anser det stöttande. Jag har stor respekt för allas åsikter, men tänker inte ändra mitt sätt att vara bara för att jag kanske retar någon annan. Millan, du ska vara den du är och ändra inte ditt sätt. Du är kramizmillan och det är så vi "känner" dig här på BT.
    Jag skickar också en stor kram till dig Loka ...hoppas du inte blir spyfärdig
    Sån är jag. Med mitt latinska temperament tycker jag att det är trevligt med kramar även om de skickas via nätet till ett forum.

    Kram
    //Señorita

  • The Angel

    Måste säga att det finns väl andra saker att reta upp sig på. Jag är uppfostrad med empati och kärlek och det vill jag ge till andra också. Okej att man inte känner alla men en virtuell kram eller "jag tänker på dig.." är väl bara positivt? Det tycker jag iallafall. Vi kan behöva lite omtänksamhet och kärlek i denna kalla värld.

    Pussar & kramar....ni är bäst! *fniss*
    Felicia

  • Anna gbg

    Loka:
    Eftersom jag är (precis som du måste vara) en helt otrolig människokännare som direkt kan avgöra, bara genom att läsa ett inlägg, om någon är falsk och lismande eller välmenande och trevlig så tycker jag att ditt stora FÖRLÅT till raskan känns väldigt falsk och fjantigt. Om du nu retar dig på andra till den milda grad så får du väl så för det?
    Snacka om dagens I-världsproblem...

Svar på tråden Är alla jämt så trevliga?