• Loka

    Är alla jämt så trevliga?

    Blir så förvånad över alla "kramar, tänker på dig" osv. osv. som uppkommit här inne den senaste tiden. Blir mer eller mindre spyfärdig på att läsa alla dessa trevligheter, som i mina ögon är mer eller mindre falska.
    Eller är alla så jä*la trevliga och förstående jämt?

    Själv har fullt skå med att hålla fingrarna i styr i vissa trådar för att inte skriva allt för otrevliga saker.
    Men det kanske bara är jag som är otrevlig?

  • Svar på tråden Är alla jämt så trevliga?
  • julibruttan

    Varför vara otrevlig?

    Du har väl ingen aning om det är folk som känner varandra eller lärt känna varandra?

    Det är väl skönt att få lite trevliga kommentarer i denna bistra värld?!

  • höst05

    Jag låter helt enkelt bli att skriva om jag inte håller med (eller kan skriva något konstruktivt). Ingen idé att sätta igång en massa bråk, lägger inte en massa negativ energi på ett forum med folk man inte känner...
    Men jag håller med trådstartaren, jag känner mig inte pussigullig med alla här - men det står ju alla fritt att vara det? Och det är mkt trevligare än en massa konflikter?

  • Tant Pernilla

    Jo, jag är så "trevlig" som jag verkar i de trådar där jag verkar trevlig.

    Jag struntar nämligen att skriva i de trådar där jag irriterar mig som mest på inläggen. Eller så skriver jag ett "lagom trevligt" inlägg, som kanske innehåller viss kritik, men inte på ett argt sätt. Jag tycker att det är självklart att man är trevlig mot folk på nätet, så länge som ingen hoppat på en och varit otrevlig eller oförskämd.

    Min paroll är att det är roligare att vara snäll!

  • K.C

    LOKA: fattar inte riktigt din inställning... Hur kan det vara fel att stötta nån som behöver..? När man läst inlägg och gett respons och man har fått en kommunikation är det självklart att man känner sympati. När jag kom in här blev jag jätteglad att folk skrev sånt, det kändes så otroligt fint att folk verkar bry sig om varann...
    Tycker dock din tråd bekräftar din inställning jag alltid haft till folk i allmänhet.

  • Forsfors

    Ja, jag är verkligen jättetrevlig jämt, har alltid ett leende att ge och en tröstande famn att krypa in i om det behövs, jag är ett helgon som aldrig blir arg, och skulle jag någon gång bli det så går det lätt över och jag unviker att visa det som den martyr jag är..

    Nä, jag bara skojar, MEN jag kan ärligt säga att varje kram och varje jag tänker på dig, etc som jag delar ut här är äkta. ibland funderar jag över hur det kan komma sig att man faktiskt bryr sig om människor man aldrig har träffat, men det enda jag kommer fram till är att jag bryr mig om er som är här, jag vill gärna hjälpa er eller trösta er om jag kan, för jag får så mycket hjälp och tröst själv.

  • Henax

    Stackars dig,Loka! Bli spyfärdig av att människor är snälla och omtänksamma!!!

    Själv blir jag "spyfärdig" av icke empatiska människor!!!

  • Señorita

    Börjar med att skicka en stor kram till alla trevliga brudar som jag "lärt känna" här på BT
    Tycker synd om dig Loka som har en sån tråkig och småsint inställning. Det finns faktiskt trevliga människor som bryr sig om sina medmänniskor. Om "kramar" och "tänker på dig" gör dig spyfärdig undrar jag hur du måste må av bråk, negativ inställning samt otrevligheter. Nej!...du kan inte ha det lätt!!!
    Jag är en trevlig person som verkligen menar vartenda ord när jag vill stötta och hjälpa någon här. Blir ledsen av din kommentar. Jag tror att de flesta här gillar att få en "kram" och en "tänker på dig" via nätet.
    Jag tror att du har svarat dig själv när du avslutar ditt inlägg med "men det kanske bara är jag som är otrevlig".

    Kram på er alla!!!!

    //Señorita

  • Jennie med ie

    Internet i ett nötskal?? Ena sekunden kommer det inlägg där någon klagar på att folk är otrevliga och snarstuckna och hårda, andra sekunden kommer det inlägg där någon lagar på att folk sriver trevligheter. Det bevisar bara ännu en gång: man kan aldrig göra alla nöjda ;)

  • EmmaPemma

    Som den empatiska och trevliga människa jag är uppskattar jag de trådar där alla är trevliga och pussigulliga (sött uttryck ).

    Det är så mycket otrevliga trådar med skäll och bråk, så jag kan inte förstå hur man skulle behöva bli "störd" över det trevliga som finns .

    Fram för mer pussigull .

  • 11 juni 2005

    Heja Loka! Man kan verkligen hetsa upp sig för olika saker - andra fördjupar sig på djurförsök, våldtäkter...'Här har vi en som hetsat upp sig på att folk säkert måste vara lismande och oärliga om de känner med andras levnadshistorier över nätet!!!

    Jag blev full i skratt - mycket ska man då höra, men att irritera sig över att andra kan känna empati för någon de inte känner - det tar nog priset!!!

Svar på tråden Är alla jämt så trevliga?