• Äldre 12 Oct 20:04
    102541 visningar
    323 svar
    323
    102541

    Bröllop 2017, vilka mer?

    Nu är det bestämt. Vi ska gifta oss, och idag bokade vi kyrkan. Den 8:e juli 2017 smäller det. Vi är väldigt tidigt ute, men vi ville gärna ha det datumet och en speciell kyrka, så lika bra. Vi skulle gift oss för 1 år sedan, men så fick vi barn och tiden har försvunnit. Och 2016 börjar jag plugga, så då slipper allt komma på en gång =)
    Är det några mer som ska gifta sig år 2017 här?
    Vi har bestämt budget, tema och jag har redan börjat köpa dekorationer, och kolla på klänningar ;)

  • Svar på tråden Bröllop 2017, vilka mer?
  • Äldre 7 Jan 14:54

    Kul att se alla andras planer, själv ska vi gifta oss i september och ha ett lantligt bröllop, drömmen hade varit en lada som festlokal men finns tyvärr ingen i vår närhet så vi kör på en ljus bygdegård o sen vitt o juteväv med vimplar osv tänkte lite country inspiration oxå o jag har hittat ett par boots /stövletter som ska inhandlas som bröllops skor ????så nu ska bara klänning hittas och inbjudan skrivas

  • Äldre 7 Jan 22:35

    Kul att ha hittat denna tråd! Jag och sambon ska gifta oss i sep. Än så länge har vi bokat lokal & vigselförrättare.. det var väl än så länge ???? Känner mig långt efter en del andra.

    Vi kommer skjuta på bröllopsresan tills senare och istället övernatta på Hotell/Spa ett par nätter efter brölloppet.. men har ni andra planerat er bröllopsresa ännu?

  • Äldre 8 Jan 10:47

    Vi har bokat vår bröllopsresa. Vi kommer åka till LA två dagar efter bröllopet och stanna en vecka innan vi fortsätter ner till Vegas! Är så sjukt taggad ! :)

  • Äldre 8 Jan 12:18

    Vi har också köpt vår bröllopsresa! Vi åker två dagar efter bröllopet på en fullspäckad äventyrsresa till Island i 8 dagar :D Vi i ett nötskal!

  • Äldre 13 Jan 21:43

    Vi bestämde i julas att vi ska gifta oss till sommaren och det börjar bli ont om tid.

    Är det någon som kan ge råd om var man hittar en lista på vad man behöver ordna (förutom lokal, brudklänning, fest)

    En step by step lista hade varit bra. ????

    Vi letar för fullt efter lokaler och har lite alternativ men vad behöver jag mer tänka på? ????

  • Äldre 15 Jan 15:10
    Sommardagar skrev 2017-01-13 21:43:24 följande:

    Vi bestämde i julas att vi ska gifta oss till sommaren och det börjar bli ont om tid.

    Är det någon som kan ge råd om var man hittar en lista på vad man behöver ordna (förutom lokal, brudklänning, fest)

    En step by step lista hade varit bra. ????

    Vi letar för fullt efter lokaler och har lite alternativ men vad behöver jag mer tänka på? ????


    Jag har hittat massa listor om det på Pinterest, men tycker själv att de är lite för schabloniserade, vi kommer inte att ha ett traditionellt bröllop och har därför inte följt någon sådan lista alls utan skapat en helt egen med utgångspunkt i våra egna prioriteringar där exempelvis präst och tema var en del av det absolut viktigaste för oss. 


    Men vill du ha en bra checklista som utgångspunkt så rekommenderar jag Pinterest!


     

  • Äldre 7 Feb 19:06

    I morgon ska vi skypa med bröllopsplaneraren så nu börjar det kännas på riktigt!! Bordsplaceringen är klar i alla fall, jag har valt några dikter som jag hoppas någon kan läsa under cermonin. Smak på tårtan måste vi välja i morgon Förvånad

    Sen har jag börjat fundera på det här med tärna... Jag hade inte tänkt ha någon, då vi har så få gäster och jag vill inte att någon ska känna sig utanför. Men jag har ju bjudit in min bästa vän att göra sig i ordning med mig, har bokat frisör till henne med osv. Kanske lika bra att höra om hon vill vara tärna? Men då måste sambon kanske utse en best man, eller hur fungerar det?? Visserligen blir det i så fall min bästa kompis sambo, så det beslutet är lätt..... Hjälp. Jag är förvirrad Skäms

  • Äldre 10 Feb 00:03

    Fotograf Emelie Sharif utgår ifrån Uppsala & Stockholm, kika gärna in hemsidan Emelie Sharif Photography om ni inte redan bokat fotograf.

  • Äldre 10 Feb 08:37

    Hej, vi ska gifta oss i Uppsala i augusti och bjuda på buffé efteråt i närliggande församlingsgård. Men jag har ingen amning om hur jag ska hitta den serveringspersonal som ändå behövs. Ni andra som ska gifta er i Uppsala, hur har ni löst det?

  • Äldre 28 Mar 09:26

    I kväll ska vi förhoppningsvis ha sista planeringsmötet med vår bröllopsplanerare, sen är det bara alla papper som ska skickas in och postas till Grekland.

    Brudklänningen håller jag på att fålla, min fästman måste köpa sig en kostym och så måste jag välja ring.

    Vi skulle inte ha några tärnor osv, men nu blev det så att min bästa vän ska vara det ändå. Ska jag köpa hennes klänning? Hur brukar man göra?

Svar på tråden Bröllop 2017, vilka mer?