• Jempaaaaa

    Bröllop 2017, vilka mer?

    Jag hoppar in här - vi planerar bröllop i Juli 2017! Den 10:a april bestämde sig min blivande för att gå ner på knä och fria under vår resa i New York! Så kär i min förlovningsring och bara ler var gång jag tittar på den. 

    Vi har gjort en första gästlista och budget. Det kommer vara runt 60 gäster och vi hoppas kunna ha en budget runt 75 000 - då ingår inte förlovningsringar och skor till mig, då det redan är köpt. På lördag ska vi ut och titta på en lokal, en gammal stenlada som byggts om till festlokal samt en vit kyrka. Hoppas de faller oss i smaken! 

    Klänning vet jag på ett ungefär vad jag önskar, och vi har bestämt oss för två tärnor och en best man. Tärnorna kommer förhoppningsvis bära marinblått vilket är A's favoritfärg och best man kommer ha rosa fluga. 

    I och med att frieriet skedde i NY kommer vi ha amerikanskt tema på maten. Efterrätten är bestämd: Peanut butter cups som min syster kommer göra. Min bror jobbar som musikproducent så han kommer specialskriva bröllopsvalsen till oss. 

    Jag längtar!

  • Jempaaaaa

    Vi gifter oss 15/7-17 och har Också bokat både lokal och kyrka. Lokalen bokades i maj redan, och då fanns det bokningar för 2018!!! Så hittar man var man vill vara, är det nog bäst att försöka boka så snabbt som möjligt. Såklart lite beroende på var i landet man bor. Hade första brudklänningsprovandet förra veckan - fy vad kul. Det kändes mer på riktigt och jag fnittrade som en lite flicka när jag stod på pallen och fick se mig i spegeln. Nu vet jag i alla fall vilken modell jag vill ha. Vi har också köpt in lite saker från Wish samt köpt tärnklänningar. Save the Dates kommer gå ut i mitten på september. Det börjar mer och mer kännas verkligt .... :)

  • Jempaaaaa

    Jag gissar att frågan var till mig? :) Vi har köpt tärnklänningarna på VILA faktiskt! nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/vila-479/viulricana-s-s-maxi-dress-19315-82/ fast i marinblå! Så nöjda, både jag och tärnorna. :)


    fanny96 skrev 2016-08-02 15:00:09 följande:

    Men åh så mysigt!

    Vart har ni köpt tärnklänningarena?


  • Jempaaaaa

    Jag köpte min klänning från Lilly. Då fick jag reda på att om klänningen fanns på lager kom den omgående och var den slut så var det 3 månaders väntetid. Så det varierar nog mellan märke, popularitet osv. Jag fick min efter två veckor! Hänger hon ägaren i butiken i väntan på sömmerskan som ska sy om den i februari :)

  • Jempaaaaa

    Vi har bokat vår bröllopsresa. Vi kommer åka till LA två dagar efter bröllopet och stanna en vecka innan vi fortsätter ner till Vegas! Är så sjukt taggad ! :)

Svar på tråden Bröllop 2017, vilka mer?