Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    september 2014

    Ninisen skrev 2014-06-14 10:11:47 följande:

    Britta är duktig, Birgitta har jag ingen koll på.

    Britta spelade på min farbrors begravning och hade inga åsikter om "konstig" musik som spelades där. Det är ju kantorn som har beslutsrätt vad gäller musik under vigseln. Vilket är anledningen till att jag är lite nervös vad gäller vår musiker..... 

    Jag har ett favoritstycke som jag skulle haft som ingångsmusik om det nu funnits någon musiker här som kunde spela det, men det är stenkört. Sen kan inte orgeln prestera vad som krävs heller...

    Kolla på organ music weddings på spotify så låter det oftast bättre. Organ symphony no 5: Toccata av Widor är min favorit!

    Vad det gäller skorna hade jag helt klart hört av mig till posten eller Brandos och klagat. Inte okej att saker är skadade även om de är på rea eller köpta på nätet!


    Vad skönt att höra! Jag har mejlat brandos och dem drog av 100 kronor, så istället för 299:- på rean blev det 199 :-. Dem hade ju såklart inte kvar dem i min storlek så kunde inte byta heller.

    Alla servettringarna är iaf klara, efter att ha limmat ihop fingrarna och allt annat som går att limma ihop.
  • Förälskade

    Rin vad roligt! Vi fick samtal om att våra ringar var klara för flera veckor sedan, men det visadesig att min blivande ring var fel, dem hade ggjort dem pytteliten! Nu när jag tänker på det så borde hans vara klar nu. Får kolla upp det efter helgen.

    Längtar tills på söndag då det ska bli lunch och bröllopsprat hela dagen, planering av mat och allt annat som ska ordnas som jag inte håller i. Får bara hoppas min röst har kommit tillbaka då, just nu hör man inte vad jag säger.

  • Förälskade

    Jag vet jag är ute i god tid men pillar lite med bordsplaceringen. Det är verkligen jätte svårt, vill på sätt och vis dela på par som bara är sambos, gifta par delar jag på men det är så svårt, blir nästan så att alla unga hamnar vid ett bord, släktingarna hamnar på två andra. Det kommer vara 4 barn på bröllopet och dem hamnar längst ut så att dem kan röra på sig men föräldrarna vill jag samtidigt ha med vuxna så att dem kan njuta av kvällen så är barnen nära dem men ändå sitter själva. Dem är mellan 5-12 så dem klarar det så länge man har ett öga på dem. Min son ska min lillasyster hålla koll på lite. Min stora syster med man kommer med sina 3 barn som är super duktiga vid sådana tillställningar. Hur har ni tänkt kring birdsplaceringen??

  • Förälskade

    Ninisen och snowstar, trist att det strular med musiken för er båda. Men det kommer nog lösa sig :)

    Har precis haft planering med min far och hand kärlek. Maten är bestämd nu vi kommer ha:

    Förrätt: Sallad med cevre ost, päron och balsamvinägercreme.

    Buffé: Fläsk, fågel och nöt

    couscous med citron, persilja, salt och peppar (heter nåt jag inte kommer ihåg)

    Ruccola, bladspenat , sallad

    Tomater i olika färger (Köper från tomtatens hus)

    Gurka

    mozzarella

    fetaost

    tzatsiki

    hummer

    Sen var det nog nåt mer.

    Passar dem flesta som har något dem inte äter. Känns bra att ha det klart :)

  • Förälskade

    Jag är äntligen i Göteborg igen och eftersom alla man känner arbetar så tänkte jag ge mig ut på stan och leta efter slöja. Har ni nåt tips på vad mer jag kan leta efter? När man ändå är här uppe menar jag :)

  • Förälskade

    Var ute i gbg och letade efter slöja, helt omöjligt att hitta det jag vill! En vanlig slöja, utan kantband men med ett litet omräknat avslut utan spets, stenar och pärlor. Den ska vara till fingersättning eller till armbågen som kortast, Det finns inte, lutar mot att jag åker till Helsingborg och köper slöjan jag hittade där, den kostade bara 600 och med väldigt lite stenar. Men vill ju helst ha utan!

  • Förälskade
    Ninisen skrev 2014-07-07 13:16:09 följande:

    Ägnade gårdagen åt intensivt skoletande. Är färdig att ge upp och acceptera att jag kommer att vara barfota på bröllopet. Hittar INGENTING jag gillar och som har rätt höjd på klackarna! Har kollat i snart sett hela södra delarna av landet och på nätet. Det går inte så bra alls måste jag erkänna. Måste ta tag i det här med frisören den här veckan (vet inte vilken vecka i ordningen som jag säger det) 


    Jag hade oxå jätte svårt att hitta skor, men snubblade över mina på brandos med rätt klackade för mig. Och då har jag tittat där 100 ggr innan!

    Jag hittade äntligen min slöja i lördags! För inga pengar alls! Så hela mitt klädsel med slöja, skor och klänning har gått på 2500:- Känner mig stolt över att ha lyckats fynda så mycket!
  • Förälskade

    Jag blir så trött alltså! Min sambo är jätte orolig över bröllopet då hans föräldrar inte kommer överens alls sedan som skiljde sig för typ 20 år sedan lr vad det var. Länge sedan iaf, båda har funnit kärlek i sina liv så det är inte det. Men min blivande mamma "My" är gift med en man jag har svårt för, han är trångsynt och allmänt svår. Den är såklart ändå bjudna på bröllopet, men Mys man "Per" har nu sagt att han ska få sitta vid sin fru, detta kommer inte hända då hon ska sitta vid honörsbordet och han ska INTE det. Vi delar automatiskt på gifta par och han har dessutom ingen plats där. Jag vet att min blivande oroar sig så hur vårt bröllop ska bli för det är så mot konflikter i hans släkt och familj. Han har själv sagt att han kommer ha svårt att slappna av och vi har förvarnat min far med kärlek så att dem kan hålla ett öga på "dom" som är kapabla att ställa till en scen. Vi har även talat om för hans familj att vi har en nolltollerans gräns när det kommer till dem. Men vet inte vad mer jag kan göra för min blivande så att han kan slappna av. Det är vår dag och jag vill att han ska kunna njuta!!

  • Förälskade

    Tiden bara springer iväg nu och jag börjar känna panik över att inte vara klar med så mycket. Har mig själv att skylla visserligen men men nästa projekt blir tärnornas klänningar...iaf få klart den ena efter som den andra är gravid. Hur går det för er nu? Ligger ni i fas eller som jag lite efter?

  • Förälskade

    Jag blir så förbannad! Ibland undrar man hur människor är funtade. Min blivande svägerska skickar sms med mig och frågar om klänningar och klädsel till bröllopet. Så långt är allt lugnt och fint tills hon skriver "Allt på önskelistan är ju avbockat". Vi har gjort en önskelista på nätet där gästerna själva kan kolla vad vi önskar oss, leta efter det pris dem vill betala och sedan kryssa i vad dem har köpt för att undvika dubletter! Vi kan inte se detta från våran sida utan enbart om man går in på länken gästerna har fått. Vi vill inte veta! För vi har även önskat oss presentkort i en butik. Hur tänker man när man säger så?

Svar på tråden september 2014