• Äldre 12 Nov 09:27
  677163 visningar
  3624 svar
  3624
  677163

  Vi som gifter oss 2015!

  2015 skrev 2013-11-11 23:26:42 följande:
  Vi har inte bestämmt daum än. Men 2015 blir det! Skrattande Får jag vara med här?Glad
  självklart! du är så välkommen! :) 
 • Äldre 13 Nov 11:58
  Tessa skrev 2013-11-12 20:48:35 följande:
  Hahah helt underbart rolig! (Älskar buzzfeeds listor överlag)

  Hej på er, jag lever än Flört. Jobbat som en tok den senaste månaden och har bara ätit och sovit, knappt hunnit tänka på bröllop ens i fem minuter! Buhu. 

  Men nu börjar livet lugna sig igen och det som var veckopendling blev till en lägenhet i en småstad där även sambon lyckades få jobb. Solig 

  Har de senaste dagarna försökt få upp ångan att fortsätta med träningen jag började så smått med i somras. Går lite sådär, eftersom man fortfarande är så himla trött efter jobbet, och jobbet ger inte så mycket då jag sitter på kontor hela dagarna. Ska bli bättre på att stå vid skrivbordet i alla fall.

  Någon som har träningspepp att dela med sig av? Glad 
  Jag har funderat på att skaffa mig ett träningsarmband (eller önska till julklapp). Typ ett sånthär: www.nike.com/us/en_us/c/nikeplus-fuelband  
  Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
  jag tränar lite jag med, men jag har ingen press på mig, och jag tror det är det som peppar mig :P jag har egentligen inget mål. eller ja.. jag vill ju få mer muskler.. men annars så tränar jag mest för självförtroendet och mental styrka. jag går Kung-fu och boxing just nu och det hjälper en hel del :)
   
  ellie01 skrev 2013-11-13 08:42:20 följande:
  Om du tycker om att springa skulle jag tipsa om Nike+ appen, och om du har instagram så kan du följa massa träningsfreak med sjukt snygga kroppar (det motiverar mig som satan).

  Lycka till!! 
  haha när jag ser folk spänna sig på face eller nåt, så blir jag bara förbannad :P haha. är en ganska avundsjuk person. :P 
 • Äldre 13 Nov 17:23
  ellie01 skrev 2013-11-13 17:12:34 följande:
  Det är ju så jobbigt med Sverige att man aldrig riktigt kan försäkra sig om bra väder, men vi får hålla alla tummar och tår till en riktigt fin augustimånad 2015 :) 
  Har ni hittat någon lokal?  
  jo då. vi har väl tänkt byastugan i byn där karln har rötterna, men det kan bli så trångt att vi måste skära ner på antalet gäster.. eller byta lokal.. vet inte... han är inte så engagerad.. -.-
  ellie01 skrev 2013-11-13 13:31:04 följande:
  haha ja risken är att det får motsatt effekt! Jag är så tävlingsinriktad så jag blir liksom "kan du så ska fannemig jag kunna bättre"  

  Älskar den här bilden hahah


  men fy. :P 
 • Äldre 14 Nov 13:23
  linda79 skrev 2013-11-14 12:59:23 följande:
  Det du skriver stämmer bra in på mig! :)
   
  Hej!

  Det bar sig inte bättre i helgen än att sambon friade! Honom har jag drillat väl Flört!

  Ska bli kul att följa tråden!

  Kram på er alla!
  grattis grattis :D
 • Äldre 14 Nov 14:42

  börjat få det jag hoppades jag inte skulle få: tveksamheter kring min klänning!! 
  är den verkligen rätt för mig? sen det ju bra ut, och jag vet att när jag har på mig den så är jag salig.. men på korten ser jag kort ut.. (fast jag är ju rätt så kort...:P) seriöst.. vad tycker ni? har lagt ut dom tidigare i tråden, men det var längesen. och det där vecket vid bysten ska jag fixa.. men för övrigt? ser jag typ tjock ut? eller framhäver det mina former?  mest bilden framifrån som stör mig... (har på mig ett par träskor här som jag tänkte ha, ca 5-7cm höga tro ja)

   
 • Äldre 14 Nov 15:05
  ellie01 skrev 2013-11-14 15:03:02 följande:
  filibustern 
  oj vilken fin klänning! Älskar hur den är draperad! 
  På bilden framifrån så som du nämner så ser den lite stor ut ga vecket vid bysten, stramas dom åt samt kanske stramar åt lite vid revbenen så tror jag att din midja och högt kommer se alldeles gudomliga ut! Flört

  Vad är det för tyg? 
  jo.. det är väl meningen att det ska vara lite "veckigt", men får se vad jag kan göra åt det.. har faktiskt ingen aning om vad det är för tyg.. kan inte tyger haha. men de e ju som.. silkesaktigt? och så finns ett lager stadigare nät som, typ som en inbyggt underkjol, som jag måste stryka till, för det är ett enda knövel :P 
 • Äldre 19 Nov 15:12
  LadyS skrev 2013-11-19 14:24:28 följande:

  Hej alla blivande äkta makar!


  Jag är ännu en som ska gifta mig i augusti 2015, närmare bestämt 15 augusti :)
  Vi kommer hålla till i Norrköpingstrakten eftersom jag är därifrån och jag har en del äldre släktingar som inte skulle orka/kunna åka till Stockholm.


  Just nu sitter jag och funderar över hur jag ska fråga mina tilltänkta tärnor om de faktiskt VILL vara mina tärnor. En av dem träffar jag ganska ofta, men de andra två väldigt sällan. Så det lutar kanske åt att skicka ut förfrågan via post (är inte riktigt bekväm med att prata i telefon tyvärr). Vad tycker ni om den idén?


  funderar också på hur jag ska fråga min tänkta tärna.. vi bor bara någon kilomet ifrån varandra så jag vill göra det face 2 face... men hur? bjussa på fika och bara fråga? ge henne en present? ta fram vinflaskan? det är svårt, jag tycker det är nästan lika viktigt att det ska bli perfekt, som när jag friade till fästmannen :P 

  skicka via post tycker jag låter bra! du kan ju kanske fråga den du träffar oftare, mellan 4 ögon, och skicka brev till de andra två? kanske lite orättvist, men jag vet inte vad som orsakar att du inte träffar de andra två så ofta, om det är avstånd? då är det som svårt. 
 • Äldre 28 Nov 15:29
  Tessa skrev 2013-11-27 10:55:57 följande:
  Vissa tittar lite konstigt på en när man är ute i så god tid, det håller jag med om! Glad Däremot var ju herrgården vi bokat redan fullbokad för sommaren 2014... Och nu är det redan vi och 2 andra par som bokat 2015! 

  Vi har också pratat om att ha en proffesionell fotograf. Nu gillar jag en viss typ av fotografi som är mer lifestyle/dokumentär än klassiska porträttfoton, så det är det enda jag har utgått från när jag letat fotograf.

  Priset jag fick av en erfaren fotograf med just den fotostilen var 22900kr för en hel dag. (Detta är alltså bara foto, ingen video.) 
  De är med från morgonkvisten och tills festen är slut. Då ingår också all redigering, alla bilder en bröllops-fotobok samt 2 mindre fotoböcker att ge bort till t.ex. föräldrarna.
  De kommer inte heller ta betalt för resan ut till herrgården som ligger ungefär 4 mil från deras studio.

  22900 känns som en saftig summa att betala, samtidigt tänker man på att fotografen kommer jobba i minst 12 timmar på plats, plus allt efterarbete med redigering som säkert tar minst lika lång tid. Så när man slår ut det på timmar och materialkostnad samt resan blir det inte överdrivet mycket pengar per timme.  

  Vad hade du fått för pris? 
  Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
  vilken saftig summa! men samtidigt får ni ju mycket för det kan jag tycka! :) vi kommer nog mest troligt ta en "lokal" fotograf, från kommunen bredvid, hon skulle ta 4-5000 (om ja minns rätt) för ett par timmar och.... 60 bilder? minns inte, och jag har då tydligen tappat bort mailkontakten med henne.. 
 • Äldre 30 Nov 19:10

  insåg idag att det inte är så länge kvar innan jag ska fråga min tänkta tärna... vet fortfarande inte HUR jag ska fråga.. ska jag göra ett kort? hälsa på med en flaska vin? tips? 

  för övrigt så känns det så länge kvar!! outhärdligt nästan! och det känns konstigt att börja göra saker redan nu.. har visseligen provgjort några ljushållare av vedklabbar.. men inget annat.  

   

 • Äldre 30 Nov 19:45

  på tal på ingenting... tänkte angående etsy. 

  är fraktpriserna inkl. tullen eller måste man räkna med en extra avgift för den?  

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!