• Äldre 30 Apr 21:09
    723075 visningar
    1103 svar
    1103
    723075

    Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)

    Jag jobbar som florist i Stockholm och hjälper er gärna med alla era frågor , funderingar eller om ni bara Vill ha någon att bolla idéer med :)

  • Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)
  • Äldre 1 May 20:26
    #31

    hehe. jo. problemet är att ajg inte har NÅGON bild på min klänning. varken på nätet eller på mig :P men får be en florist om hjälp då planeringen drar igång.. 

  • Äldre 1 May 20:36
    #32

    Vad är de för sorts klänning du ska ha :) har ni något annat tema i övrigt ?:)

  • Äldre 1 May 20:43
    #33
    Sara1991 skrev 2013-05-01 20:36:56 följande:
    Vad är de för sorts klänning du ska ha :) har ni något annat tema i övrigt ?:)
    jag har en axelbandslös klänning med flera lager på kjolen (dock inte prinsessklänning) och kort släp, pärlor på bysten och lite på kjolen (inte så mycket pärlor) ingen snörning. enkel för övrigt. ne vi har som inge tema, vi har som inte börjat planera "på riktigt" än. blir i så fall någon färg som lila eller ev. höstigt som vi gifter oss på hösten (vilket blir mest troligt). jag gillar Nejlika väldigt mycket, dels för att dom är så tåliga, och så finns dom i så många färger! gubben tycker också om dem och bruka ge mig nejlikor eller rosor om han ger mig blommor.. 
  • Äldre 1 May 21:05
    #34

    kan ju även nämna att jag är ganska kort (158) och väger 60 kg, så ajg är ju inte varken stor eller smal :P tvärkolla lite på google och hitta dessa somjag tyckte var frän. 



  • Äldre 1 May 21:22
    #35

    http://floralverde.com/blog/?p=706


    http://floralverde.com/blog/?p=748


    http://www.yelp.com/biz_photos/park-florist-takoma-park?select=H1WWzdOEkSiYRuCIAS3H7w#H1WWzdOEkSiYRuCIAS3H7w


    http://floralverde.com/succulents.html


     


    Istället för att kolla på avancerade modeller som du tittade på tidigare så skulle man kunna jobba med mer udda material för att få en mer annorlunda bukett :) kolla på dessa :)

  • Äldre 1 May 21:58
    #36

    Söt nöt : ta inte för många olika sorters blommor, kan lätt bli rörigt då . De Jag tycker är finast är att jobba med olika kontraster och Jag tror att i din bukett som kommer vara väldigt enkel till formen att de skulle vara fint att jobba med storlekar :) mitt tips är :röda rosor i tvâ storlekar , brudslöja, och vita ranunkler i lite olika storlekar . Gör den väldigt rund och kompakt och fäst sedan hjärtan på tråd med Pärl nålar. Tror de blir superfint :D

  • Äldre 2 May 08:23
    #37

    Jag vill troligtvis ha en liten bukett med vita blommor. Vilka blommor har säsong i mitten av september?


  • lizane­sse
    Äldre 2 May 15:37
    #38

    Hej jag ska gifta mig 25 maj och har tänkt med hjälp att fixa buketten själv. Hon som ska hjälpa mig har lite erfarenhet men inte mycket. Jag ska ha blommor som vita kalla, vita rosor och murgröna. Har du något mer tips på vad man kan ha mer i buketten så den fylls ut bra? Vill ha den så vit och stilren som möjligt men ändå ganska maffig,om du förstår vad jag menar? det ska vara en hängande då såklart! :) En annan fråga.. Min man och marsalker kommer ha en vit kalla som corsage men har även tänkt mig något mer.. något grönt.. tips??

  • söt nöt
    Äldre 2 May 16:37
    #39

    Tack så mycket för tipset. Ranunkel är en fin blomma. Den får det nog bli utöver rosorna och brudslöjan. Det ska nog gå att få ihop den på något vis :)

  • Alylly­ra
    Äldre 2 May 17:45
    #40

    Börjar bli lite orolig för det där med blommorna... Om jag åker och pratar med floristen i mitten på juni, är det för sent med tanke på att vi gifter oss i mitten på september? Har nog ganska specifika krav på vad jag vill ha, men blir det för sent för floristen att beställa då?

Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)