• Äldre 30 Apr 21:09
    696558 visningar
    1103 svar
    1103
    696558

    Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)

    Jag jobbar som florist i Stockholm och hjälper er gärna med alla era frågor , funderingar eller om ni bara Vill ha någon att bolla idéer med :)

  • Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)
  • Äldre 9 May 10:04

    Hej, så otroligt snällt att du hjälper till med detta! :) Vi har tänkt oss bröllop i mitten av juni 2014 med temat "En midsommarnattsdröm". Helst färger skirt grönt, vitt och rosa men kan vara flexibla. Har inte valt klänning än men tänker mig något skirt och romantiskt, inget glitter eller pärlor. Lite Vera Wang-stil, men inte det märket då det är lite för mkt för plånboken... I vilket fall: Funderat lite kring något busigt, lite trolskt men ändå inte "ängsblommor" enbart. Tips och idéer kring blommor/växter som passar?? Väldigt tacksam för inspiration och hjälp!

  • Disa
    Äldre 9 May 11:59

    Hej!
    Vad snällt att du hjälper till med råd! :)

    Jag ska gifta mig 31 augusti och har fortfarande inte bestämt mig riktigt för hur jag vill att buketten ska se ut.
    vet att jag vill ha en rund och "tät" bukett, gärna med rosor. Men sen är jag sugen på några mindre blommor och så ska buketten gå i ljuslila och vitt. Har du kanske några bildförslag?=) Har googlat men inte hittat något.

    En annan fråga - brukar tärnornas buketter vara likanda fast mindre som brudbuketten? Eller hur brukar det vara? 

  • Skogus
    Äldre 9 May 12:45

    Hej!

    Jag tänkte höra med dig om du skulle kunna uppskatta ett ca pris på denna bukett?



     
  • Äldre 9 May 15:28


    Denna buketten älskar jag! Vad är det för blommor förutom kalla i den? Vad hade den kunnat kosta och när kan det tänkas vara bästa tiden för denna?
  • E86
    Äldre 9 May 16:23

    Hej! Postade en fråga här tidigare, men tror inte den kom fram :p Jag undrar vilken/vilka blommor är billigast i maj månad? Skulle gärna vilja komma undan skapligt billigt på just blomposten då alla andra kostnader skenar iväg. Nu är det maj nästa pr vi ska gifta oss. Jag tycker även att buketter med endast nejlikor är jättefint och indrar vad en sån brudbukett skulle kunna kosta? Och även vad tätnbuketter med nejlikor kan kosta? Tack!

  • SofiaM­agdale­na
    Äldre 9 May 17:22

    Hej! Jag kommer ha möjlighet att få tag i blommor till inköpspris. Vad ligger kvistrosor på ungefär? och nejlikor? Tänkte försöka räkna lite på vad vill skall lägga på blommorna. Vi skall handla i september

  • Äldre 9 May 17:37

    SofiaMagdalena : Hej , Jag tolkar det som att de är inköpspriset du Vill veta. För nejlikor brukar de inte ligga på mer än 4 kr och för kvistrosor mellan 7- 10 kr beroende på storlek :)

  • Äldre 9 May 17:41

    E86: de beror helt på vilken sorts bukett du tänkt dig . Om du Vill ha en rund kompakt bukett så skulle Jag föreslå nejlikan:) Jag tycker den är superfin :) i normal storlek skulle Jag säga 600-800 :)

  • Äldre 9 May 17:46

    Ebbus: Hej :) i buketten är de , kallor , björnbär, flox , eucalyptus och prärieklocka :) skulle säga ca 800-1000 beroende på storlek :) skulle säga juli - aug ung :)

  • SofiaM­agdale­na
    Äldre 9 May 18:07
    Sara1991 skrev 2013-05-09 17:37:30 följande:
    SofiaMagdalena : Hej , Jag tolkar det som att de är inköpspriset du Vill veta. För nejlikor brukar de inte ligga på mer än 4 kr och för kvistrosor mellan 7- 10 kr beroende på storlek :)
    perfekt tack!
Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)