Inlägg från: SofiaMagdalena |Visa alla inlägg
  • SofiaMagdalena

    Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)

    Hej! Jag kommer ha möjlighet att få tag i blommor till inköpspris. Vad ligger kvistrosor på ungefär? och nejlikor? Tänkte försöka räkna lite på vad vill skall lägga på blommorna. Vi skall handla i september

  • SofiaMagdalena
    Sara1991 skrev 2013-05-09 17:37:30 följande:
    SofiaMagdalena : Hej , Jag tolkar det som att de är inköpspriset du Vill veta. För nejlikor brukar de inte ligga på mer än 4 kr och för kvistrosor mellan 7- 10 kr beroende på storlek :)
    perfekt tack!
  • SofiaMagdalena

    Jag funderar på kostnaden för min bukett. Tanken är en rundbunden i hållare (är allergisk så vill inte hålla i stjälkar) med rosor, nejlikor och dahilor som huvudblommor, lika mkt av varje sort. någon kvistros och kanske någon annan "billigare" blomma. 

    Hur mycket ungefär skulle den typen av bukett gå på i september? 

  • SofiaMagdalena

    Chicita: Vackera bilder! Jag kommer ha en äkta bukett. Får leva med lite snor :P

  • SofiaMagdalena
    Sara1991 skrev 2013-06-09 21:11:31 följande:
    Hej :) Som jag sagt tidigare i denna tråd så är det väldigt svårt att sätta priser eftersom de varierar så pass mycket. Alla butiker sätter priser på olika sätt beroende på fraktkostnader, lokalhyra, löner  osv . Så jag kan enbart ge dig ett ca pris, alltså det priset som en bukett skulle kosta där jag jobbar i stockholm och detta pris kan då variera både upp och ned beroende på vilken butik du anlitar :)

    En bukett i hållare brukar vi räkna från som lägst 1500 :- och uppåt finns såklart ingen spärr :) Men kring en 1500-2000 :- brukar de ligga på hos oss :)

    Men bäst är såklart om du kan boka in ett möte med din aktuella florist och få en mer klar prisbild :)
    Tackar! Då vet jag vad jag har att förvänta mig )
Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)