Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Milli skrev 2013-10-25 18:57:27 följande:
    Jag fick hem dom idag faktiskt och de var verkligen jättefina i verkligheten =) Så himla nöjd :) Nöjdare med deras klänningar vid första ögonblicket än min egen haha..
    Ska du köpa denna klänningen, kul om jag har likadana skor som dig och dina näbabr har samma klänning som mina ;) 
    Kanske till den minsta av mina näbbar, min dotter är 8år så det bli nog nåt annat till henne det blir nog att dom inte kommer vara helt likandant klädda.
  • LinaNordstrom
    20110519 skrev 2013-10-28 12:05:08 följande:
    Nu har jag äntligen fåttt in bilderna i datorn så här kommer två bilder på min klänning. 
    Tog de när vi var och provade klänningarna så inte bästa kvalitet. Bättre bilder kommer efter bröllopet. =)
    Men dit är det ju så länge bara.



    Bara älskar min klänning =)
    Superfin! Jag gillar glittret
  • LinaNordstrom
    widuse skrev 2013-10-28 15:43:17 följande:
    Gah!! I någon slags desperation över att inte hittat en enda fin klänning i de butiker jag varit i bokade jag in en provning med Hui Couture som jag tycker har jättefina klänningar. Men nu har jag kollat på typ landybridal etc och hittat massor fina som förmodligen skulle kosta halva priset jämfört med hui couture....vad göra?? Ska jag våga lita på att det blir bra och beställa på nätet eller ska jag ta det säkra kortet...och bli skinnad på kuppen?? Jag hade tänkt lägga max 4500 kr på en klänning innan jag insåg vad det kostar. By the way är jag helt överraskad över hur mycket många gjort/ planerat!! Jag tänker att det är skitlångt kvar...mpste kanske speeda up. Men det är svårt tycker jag att ens fundera på tex inbjudningar när inte allt är bestämt, typ tid för vigsel etc.
    Jag beställde från Landybridal och jag är supernöjd, klänningen är helt perfekt och kostade 2500:-
  • LinaNordstrom
    Birris skrev 2013-10-29 18:11:09 följande:
    Idag beställde jag min vigselring! Skönt att bocka av det också Passade super bra till min förlovningsring! Känns som om att jag kommit en bra bit på vägen nu, skönt! Hur går all planering för er andra!
    Kul att du hittat ringen, jag vet ungefär vad jag ska ha men har inte köpt den än. I övrigt händer det inte så mkt med planeringen, surfar lite inspiration då och då.
  • LinaNordstrom
    Oprekär skrev 2013-10-30 18:26:37 följande:
    Jag har också den typen av drömmar lite titt som tätt, oftast har jag försovit mig OCH glömt att bjuda alla gäster Tungan ute Så då står jag där. På vigselplatsen. I morgonrock. Ensam. 
    Haha även jag har drömt om bröllopskatastrofer sist var det att vi hade glömt bort att vi bokat fotograf så vi fick inga bröllopsbilder alls  
  • LinaNordstrom
    Csve skrev 2013-10-30 18:49:26 följande:
    idag har brudnäbbsklänningarna kommit! Så fina, och mycket bättre än på bild! hoppas bara på att de passar till nästa år!
    Kul! Det är ju det där med barn dom växer ju som ogräs tycker jag jämt köper nytt till mina Men dom växer nog mer under sommaren tror jag?
  • LinaNordstrom

    Min förlovningsring kommer inte matcha med vigselringen, tänkte bara ha vigselringen sen. Det är så sällan jag kan ha på mig ringen ändå har den runt halsen i en kedja för det mesta. 

  • LinaNordstrom
    Oprekär skrev 2013-10-30 18:28:08 följande:
    Ingen har frågat mig heller, men såhär ser min vigselring ut! (Eller har jag postat den i tråden redan?)


    Fin!
  • LinaNordstrom
    Betty84 skrev 2013-10-31 16:16:41 följande:


    Nu verkar det som att jag fått med bilden här. Min drömklänning fr Aspera. Några fler som kommer köpa klänningen fr Aspera? :)
    åh jättefin!  
  • LinaNordstrom

    Har ni valt in och utgångmusik? Jag sitter och försöker lyssna efter vad vi ska ha, tyvärr är min sambo inte mkt till hjälp han fnyser åt alla mina förslag...

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet