Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Vi planerar bröllop på midsommarafton nästa år, det som är fixat är kyrkan. Vi har hittat en festlokal vi vill ha men ej fått tag i dom som har hand om den än. Har begärt offerter för maten från några olika cateringföretag men ej fått svar ännu. Kommer skicka "save the date" inbjudning så fort man får lite mer klarhet. Vår först tanke var att ha kuvertavgift men jag vet inte har ångrat mig lite och vill kanske hellre önska pengar i present. Massa skålar och skit vill vi ändå inte ha i present ;)

  • LinaNordstrom

    Milli skrev 2013-08-13 15:06:37 följande:Såg nu att jag missade lägga in bilden på klänningen jag beställt. Denna kosta alltså 760kr med underkjol och frakt till sverige Givetvis helt ny. Hoppas bara den ser lika bra ut i verkligheten..Jättefin, riktig prinsessklänning! :)

  • LinaNordstrom

    Här har vi nog tänkt om ang datum, ska ringa imorgon och se om det finns möjlighet till den 28/6 eller den 5/7 istället för midsommarafton.

  • LinaNordstrom

    Nu är kyrkan och lokal bokad! 28/6 blir det istället för midsommarafton. Och idag har jag nog valt ring, det blir en titan med tre små stenar.

  • LinaNordstrom
    Junibrud2014 skrev 2013-08-15 02:47:29 följande:
    Imorgon ska vi och kolla på en lokal vid delsjön här i Göteborg. Även om Sambon är mest inne på att ha det i trädgården, det vill jag med men jag är så rädd att det ska regna bara ;(

     


    Ute hade vi också velat ha, synd att man inte kan förutspå vädret ;)

  • LinaNordstrom
    Millan skrev 2013-08-15 09:13:47 följande:
    Hej alla brudar! Jag hoppar in här, vi gifter oss den 28/6. Känns länge kvar, men kyrkan är bokad, klänningen, skor och tiara är köpt. Idag ska jag åka och titta på en festlokal, hoppas den är bra, då bokas den med :) Om de är någon brud från norr i tråden som letar klänning, skor eller tiara, rekomenderar jag festbutiken inne i centrala Piteå!

    Aha kanske man ska fara dit och kolla nån gång (bor rätt nära). Har dom klänningar till "vettiga" priser?

  • LinaNordstrom

    Junibrud2014 skrev 2013-08-16 06:02:02 följande:Första lokalen var jätte fin med underbart läge MEN det fick bara plats 50pers och då fick man trängas. Ingen plats att dansa på och ingen plats för att visa en film/bilder på väggen. Så jag har mailat några till bygdegårdar för att komma och titta. Hur går det för er i lokalletandet?Å typiskt, hur många gäster ska ni ha? Vi bokade lokalen igår, det är en stor fin gård som tillhör en Loge och damklubb, 1800:- kostade den att hyra från fre-sön. Har varit där på fest för några år sen så jag vet ju hur den ser ut. Känner mig lite mer avslappnad nu när kyrka och lokal är fixat! Och vi har varit i kontakt med en cateringfirma som ska maila en offert (dom tyckte vi var ute i vääldigt god tid). 

  • LinaNordstrom

    men varför ser det så knasigt ut när jag citerar??

  • LinaNordstrom

    Denna är en favorit hos mig. Det är en "kinaklänning" och jag måste nog välja att den sys upp eftersom jag är rätt kort och på släpet är det broderier längst ner.

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet