• Csve

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Här tänkte jag att vi brudar som ska säga ja till våra älskade i juni 2014 kan samlas i en grupp för att prata av sig om allt från tidig planering, jobbiga släktingar, klänningsletande, dekoration, mat, tårta och allmänt skitsnack däremellan Alltid skönt att kunna prata med andra som sitter på samma ställe planeringen, fråga om tips & råd, svära över jobbiga saker och glädjas åt varandras lycka.

  • Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet
  • fancyrocker

    MsChevy skrev 2013-06-23 19:44:33 följande: Maria466 skrev 2013-06-20 22:06:06 följande: MsChevy skrev 2013-06-19 21:59:54 följande: 7 juni gifter jag med min McDreamy  Vi håller fortfarande på o kikar på vigselplats o festlokal, men det blir runt Västerås nånstans iaf. Vårt tema är 50-talet/rockabilly, då det är "our way of life"  Samma datum som oss   Ja, vi har väl "setts" i några andra trådar oxå eller hur?  fancyrocker skrev 2013-06-22 15:02:01 följande: Vi valde 6/6 då det är vår årsdag och förlovningsdag Sedan vi bokade kyrkan har vi även fått reda på att min gammelmormor och gammelmorfar gifte sig på samma datum i samma kyrka! Häftigt tycker jag. Skönt är även att vi gifter oss på en fredag (röd dag) och det då blir en långhelg! Nämen, va kul! Vilken historia till barn o barnbarn sen 


    Ja jätteroligt! :)
  • fancyrocker

    OJ!!Nu vet jag inte vad jag gjorde haha!Men nu har jag även beställt hem lite pyssel från Panduro (rekommenderas, de har stor rea nu) som jag ska hålla på med i sommar. Tänkte göra egna Save the Date kort :)    

  • Csve

    När ska ni skicka ut era STD kort? Vi har gett bort 3 st men väntar nog ett tag med resterande. Vi gjorde dom i form av kylskåpsmagneter. :)

  • fancyrocker

    MsChevy: det gör du rätt i Csve: vi tänkte skicka ut dem i slutet av sommaren och skriva att information kommer tillsammans med inbjudningarna i vinter. Vill vara ute i god tid, semestertider och allt

  • Power of Love
    fancyrocker skrev 2013-06-22 15:02:01 följande:
    Vi valde 6/6 då det är vår årsdag och förlovningsdag Sedan vi bokade kyrkan har vi även fått reda på att min gammelmormor och gammelmorfar gifte sig på samma datum i samma kyrka! Häftigt tycker jag. Skönt är även att vi gifter oss på en fredag (röd dag) och det då blir en långhelg!
    Kul att ni har lite historia bakom datumet Glad

    Vi valde samma datum mest för att det var långhelg och skönt att alltid fira årsdagen på en röddag (chansen att vara ledig just den dagen är ju stor Glad)

    Nu har vi det klart med vigselförättare! Jag mailade en som jag trodde skulle passa och fick svar från henne på självaste midsommardagen om att hon gärna vigde oss. Hon ville att vi så snart vi visste skulle skicka vilken tid vi tänkte ha vigseln och där tar det stopp i tanken. Vad kan vara lagom? Vi har ingen transportstrecka efter vigseln till festen (om man bortser från att vi går/tar hissen ner en våning) att ta hänsyn till så jag kan nog tänka mig att runt 16 tiden blir bra.

    Hur tnker ni andra med tider?
     
  • MsChevy
    Power of Love skrev 2013-06-24 20:54:51 följande:
    Hur tnker ni andra med tider?
    Vi tänkte oss ha vigseln ca kl 14-15 så innan dess är det ju smink o hår o allt sånt där. För dels har vi några som åker lite halvlångt så de slipper stressa, dels ska vi va lite traditionella o inte ses före vigseln, så vi tar bilderna efter vigseln, det tar nog ca 1½ timme. Gästerna åker till lokalen under tiden, minglar o får lite tilltugg för att inte gå hungriga. Kl 18 tänkte vi öppna buffén, sen får kvällen löpa på som det passar Solig
    Tror dock att tiden fram till vigseln kommer snigla sig fram, jag är ingen tålamodsmänniska när det gäller att vänta Tungan ute
  • fancyrocker

    Power of Love: Ja det är perfekt att det är långhelg Och som du skrev ör det ett extra stort plus att man kommer vara ledig på årsdagarna. Vi har valt att vigseln äger rum kl 15:00. Prästen sa att det var vanligast. Sen om man ska fotograferas däremellan så kan man räkna med att festen kan starta runt femtiden Lagom kan jag tycka!

  • Csve

    Vår vigsel kommer oxå vara kl 15.Festen tror jag börjar runt 17 sen efter att alla tagit sig till festplatsen och intagit position. =) 

  • fancyrocker

    Nu ni mina blivande brudar (och kanske brudgummar) händer det grejer! Idag har jag varit på en liten shoppingrunda, mest för inspiration inför bröllopet och letande efter lite sommarkläder. När jag går genom köpcntret ser jag butiken VILA, men tänker att där brukar jag inte hitta nånting som passar, och går vidare till en annan affär. Men när jag kommer ut ur den känner jag att jag endå måste gå in där och titta. Det första jag ser till höger när jag kommer in i butiken är den här klänningen. Jag blir kär på en gång! Alltså inte att ha på mig på själva vigseln, men att eventuellt byta om till på festen efter bröllopet.  Dock är jag lite osäker på klänningens rygg... Den är lite öppen, och som jag känner nu vill jag inte ha den så. En nära släkting till min m2b är duktig med sömnad, så jag funderar på att be henne sy in något slags spetstyg i ryggen, så hålet inte syns.     Dock är jag lite osäker på klänningens rygg... Den är lite öppen, och som jag känner nu vill jag inte ha den så. En nära släkting till min m2b är duktig med sömnad, så jag funderar på att be henne sy in något slags spetstyg i ryggen, så hålet inte syns. Ett stooort plus var att klänningen från början kostade 500 kr, men var nedsatt med 50%. Dessutom hade jag pengar på ett presentkort jag fått förut. Så denna klänning kostade mig noll kronor. Mycket positivt för vår budget (som vi inte har planerat ännu).    

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet