Inlägg från: Äriqa |Visa alla inlägg
  • Äriqa

    Augusti 2014!

    Minsta antal är 250. Tycker det är lite för många. Blir nog att skruva ut och klippa och klistra lite tror jag.

  • Äriqa

    Vi har samma datum.


    Blivande Brud 2014 skrev 2013-06-27 19:09:30 följande:
    eftersom vi gifter oss 9/8-14 så kommer vi skicka ut våra save the date i slutet av augusti eller början på september... typ...Tungan ute
  • Äriqa

    Lämnat in min ring för prisförslag, det saknas två stenar på den. De sulle även värdera den åt mig. Kommer få svar nästa v. Hoppas de va ett fynd när jag köpte den nu bara då. :) Och att det inte kostar allt för mycket att fixa den!


    Ringen ser ni på min profilbild!

  • Äriqa

    Vad spännande att vänta på ringen!


    Marione skrev 2013-06-28 14:31:50 följande:
    Vilken guldsmed är det som ska åtgärda din ring? och var har du köpt den?

    Jag köpte den på ebay. Ca 1500:- + tull och frakt på 650:-


     


    En lokal guldsmed ska lämna kostnadsförslag. Får se vad det kostar om jag ber dem fixa den eller om jag går till nsta guldsmed och hör va de ska ha för den där.


    Fick även reda på att man kunde lämna in gamla smycken( guld) för att betala en del av summan.

  • Äriqa
    Marione skrev 2013-06-28 15:19:49 följande:
    Ja, det kan man. Men en del guldsmeder tar inte guld som betalning utan att man kan använda det som material i den nya ringen. Jag kommer att göra så. När min morfar gick bort så fick jag hans vigselring och mina systrar varsin från mormor. Dock hade morfar världens största händer så det finns inte en chans att ngn kan ha den ringen (min sambo har världens korvfingrar och den åker iallafall av) så vi kommer att använda guldet i den ringen som material i min vigselring. De hade ett långt och lyckligt äktenskap och jag hoppas på samma sak :)
    Det hoppas vi nog alla på ;)
  • Äriqa

    Pnufs. Visst va det du som sökte knoppa lakan? Inte säkert, men vi kanske också behöver. Isf skulle vi ju kunna samordna. Och sedan sälja vidare. Då blir det ju inte så dyrt. ;)

  • Äriqa

    Jag och en vän planerade in samma datum, så NEj det är inte för tidigt. Tur att hon kunde byta då det är vår 5 årsdag och vi gärna ville gifta oss just den dagen. Har även gäster från england så det är bra att va ute i god tid. Kommer ändå berätta för de flesta så då kan de lika väl få ett "save the date" kort samtidigt som man berättar.


    SandraElisabet skrev 2013-07-08 16:52:33 följande:
    Ang Save-the-dates.... ska flera av er skicka ut dessa 1 år i förväg alltså...???
    Är inte det lite tidigt?
  • Äriqa
    Marione skrev 2013-07-08 20:08:35 följande:
    Om man har långväga gäster o så behövs nog save-the-date korten. Jag känner att jag inte kommer att skicka några alls, de gäster vi vill bjuda kommer ändå tt veta så det känns onödigt. Hur långt innan tycker ni att man behöver skicka ut inbjudningarna. Jag funderar på april då vi gifter oss 9/8.
    Gifter oss samma datum, blir nog maj kanske. Vet inte riktigt, men då har vi ju redan "förvarnat" alla så då behöver den inte ut SÅ långt i förväg.
  • Äriqa

    Jag vet precis vilken modell jag vill ha. Sett den på bild, måste dock ut i affärern och prova liknande för att se om jag passar den modellen.

  • Äriqa
    Marione skrev 2013-07-12 19:04:50 följande:
    Äriqa - Gud vad skönt att veta vad du vill ha. Jag trodde att jag visste vad jag ville ha, men vet inte längre. Jag trodde kag ville ha en maermaid-klänning med spetstyg, men tror inte det längre. De verkar snygga på bilderna, men verkar svåra att få sitta riktigt bra på kroppen. Inte utan massor av sömnadshjälp iallafall.
    Är inte så orolig över att den kanske behöver sys om. Jag är utbildad skräddare. :)
  • Äriqa

    Marione:


    Det finns många kinasidor där man kan maila en bild till dem så kan de sy upp din klänning åt dig. :)

  • Äriqa
    angelica aspegren skrev 2013-08-09 15:28:54 följande:
    Idag är det exakt 1 år tills jag gifter mig!! Vi ska faktiskt fira med vår bestman och tärna med lite middag, efterrätt och bubbel ikväll. Gud tänk att det var 6 månader sedan vi började prata om bröllop och nu är det bara 1 år kvar. Helt sjukt! Längtar så att jag dör!

    Ha en trevlig helg!

     


    Har också 1 år kvar. 9 augusti 2014 smäller det!


  • Äriqa

    Vi har också 9 augusti. Då har vi varit tillsammans 5 år. kyrka och lokal bokad. Jag vet vilken klänning jag vill ha och färgtemat är pastell och rött


    MissLyckad skrev 2013-09-12 12:02:40 följande:
    Nu är vår kyrka bokad! 9 augusti blir vi man och hustru! Äntligen efter 14 år som förlovade! Någon mer som har det datumet?
  • Äriqa

    Vitt, beige, ljusrosa. så de pasar ihop med det röda.


    Värdparet är även klart. de tyckte de sulle bli jättekul.


    Tycker inte vi kommit SÅ långt, sambon är inte så engagerad så ligger ganska lågt med planeringen.


    Äriqa skrev 2013-09-12 16:37:20 följande:
    Vi har också 9 augusti. Då har vi varit tillsammans 5 år. kyrka och lokal bokad. Jag vet vilken klänning jag vill ha och färgtemat är pastell och rött
  • Äriqa

    Färgtema är bestämt. Inte riktigt hur brudbuketter ska se ut. Kommer ha buffé som vi gör själva. På det sättet håller vi nere kostnaden för mat. Klänningen ör beställd via ebay så den blir också billig.


Svar på tråden Augusti 2014!