Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Izredam - jag ska inte det! Har funderat på midnattsblåa naglar länge, då har jag ju nå blått, nytt är ju typ allt :) något gammalt och lånat har jag ingen ide om vad det skulle kunna vara,,sedan är vi ju inte så sedvänliga annars ;)
    tack för input av min bildbombning!

  • MH2014

    Åh vad ni har pysslat!! :))
    vilka häftiga naglar Nettan, toppen, visa gärna. Och du, riktigt stort lycka till imorgon nu, iiihhh :)

  • MH2014

    Vet ni vilken BESVIKELSE jag fick igår!! Min mor var hör så jag kunde prova klänningen ordentligt och hela kitet - till min besvikelse så trivdes jag INTE ALLS :(( Visst att jag visste att inte klänningen är hundra, men att inte få känna sig vacker på sin bröllopsdag!!?? Det känns ju jätte tråkigt :((
    blev så ställd att jag somnade med migrän kl 18!!

  • MH2014

    bettansss och Bella - är magkänslan som inte stämmer!! Jag använder nästan aldrig ljusa färger att ha på mig och har ju nu köpt en ivory brudklänning,,det andra är att jag inte är så förtjust i brudklänningar heller, på mig alltså! Min kropp har förändrats efter mina två älskade skrotkorn och jag är inte riktigt i fas i att klä mig "rätt" än i min kvinnligare kropp.
    kinaklänningar är inget för mig. Beställde två stycken för ett år sedan och det va ett big no no, inget för mig.
    så här tänker jag nu: jag ska på jakt efter en lång, förhoppningsvis underbar, svart klänning! Jag känner mig oftast sexigast och vackrast i svart, så tänker försöka mig på att hitta en speciell eller en väldigt enkel lång klänning. Jag spar den andre, utifall att... Jag lägger tilltro att hitta en ny klänning som åtminstone får mig att känna mig tillfreds :))
    "bara" ~60 dagar kvar och så är det jul&nyår,,hur ska detta gå??! Hahaha...

    stort tack att ni ställer upp och svarar på velmajans kris! :)

  • MH2014

    Haha izredam känner igen det där - vi har bara fastnat på bild tillsammans i början av vårt förhållande, de senaste fra åren har vi typ 0 stycken ;))

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014