Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Moonlight83 - välkommen!! :) ju fler ju roligare ;) Går absolut att fixa på 6 veckor så länge ni inte har nå jätte poppis i tankarna - joförsig är det nog ett plus att vi alla valt vinterbröllop,,dem är ju inte lika poppis som sommar ;)

  • MH2014

    Idag kom skorna (femtielfte paret, typ) De är grymt läckra, och grymt höga!!! Va länge sedan denna här tvåbarnsmamman gick i klackhöjd 14,5 vill jag lova,,,hahahaha.. Ska prova dem till klänning inom kort för att se om helheten passar :))
    annars idag så har jag spraymålat klart allt. Det enda i pysselkvällar som är kvar nu är våra tumavtryck på gästbokstavlan! Imorgon ska vi köpa lite olika marmelader till ostarna, mannen ska köpa manschettknappsskjorta.. Veckan som kommer blir det att träffa fotografen och gå igenom önskemål och en liten provfotografering. Helt sjukt, 25dagar kvar idag!

  • MH2014

    PoS - när jag va yngre så levde jag och jobbade i klackar, arbetade i butik så det blev ju ett par timmar i sträck!! Nu fattar jag inte att mina knän och fötter orkade, joförsig var jag några kilo lättare med ;) Har ett par 7-8cm i silver som andra hands val! Men de här nya är ju så läckra och riktiga statement skor :))

  • MH2014

    Såg ju hel festlig ut PoS👍 kul att snart få se allas outfitar!! Och några har vi ju redan fått sett, kul att se era skriftliga visioner bli delade med foton. Är ju så svårt att beskriva ibland!!

  • MH2014

    Håller helt med!! Och ibland låter det bättre på papper än när verkligheten springer ifatt!

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014