Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Bröllop vintern 2013/2014

    Hipp HURRA för Nettan med Man!! Grattis till herr och fru!!! :)

  • MH2014

    Idag köpte karln min sin kostym,,,mmmm.... Blev en svart figursydd Tiger of Sweden, och den satt mycket bra!!
    fick hem ett par skor i fredags som får skickas tillbaka ;) idag kom jag hem med TRE par nya skor, hahaha. Undra om jag är uppe i elva stycken nu som jag köpt till bröllopet :D
    klänningen borde komma i nästa vecka, spännande!!

  • MH2014

    Laddar upp två mindre bra foton på mina båda klänningar (ursäkta röran omkring och as dåligt ljus)

    Den första är min mullet dress, här med ett ar silver glittriga skor. Hade ju köpt ett pat svarta men det kändes inte rätt! Vet inte än vad jag tycker med de sivriga...
    Känner mig brudig i denna klänning och tycker den även är ganska smickrande på mig. (den är inte stängd då det är dragkedja i ryggen så sitter åt mycket mera i livet då.)



    Den här är Ida Sjöstedt klänningen jag skickade efter. Är svart glittrig men alldeles lagom (syns tyvärr dåligt på fotot men den skimrar mer, är svart glitter) Det som stör mig är ringningen, tycker inte den passar mig så bra..?


    Kom gärna med synpunkterKyss
  • MH2014
    dinkaru skrev 2013-12-16 09:44:12 följande:
    Åh, grattis Nettan ^^

    MH - Låter som att du får göra ett inlägg med en massa skor samlade snart =)

    Har fortfarande klänningsdilemma ja, så kom gärna med inputs!

    Har denna, som jag beställde i våras.. Ser ju dock inte likadan ut på mig då jag är x antal dm kortare än modellen ;) Den är någorlunda skräddarsydd, blir det denna så måste den dock lämnas in för lite justeringar..


    Denna finns inte än, är uppritat till just mig efter mina önskemål & vet att den kommer bli skitsnygg om jag väljer den. Det gråa/svarta på bilden är vit spets - klänningen kommer dessutom stenas (swarovski). Det är denna som är insprirerad av en annan klänning jag har (bild på den längre ner).


    Insprirerad av min rosa/svarta valskänning..


    Skorna är btw dom jag troligtvis kommer vilja ha (hittade de antingen vid konfirmationen eller när jag gick ut 9an, hade de även på balen (bilden) & studenten. Så tänkte att de kunde vara kul att ha även på bröllopet :)

    Kom ju löjligt billigt undan med klänningen från JenJenHouse, dryga tusenlappen! Hade det inte varit så nära inpå så kanse jag inte hade tvekat lika mycket, men nu stramas plånboken åt lite när det bara är ca en månad kvar (och vi kollar för fullt på resor nu också).  Sex tusen kommer den andra klänningen kosta, inte alls en farlig summa så - men just nu känns den summan ändå.. Jag kan ju ändå sälja iväg någon/båda klänningarna sedan också...

    Det eviga velandet!!

    För övrigt så har vi inga ringar än heller, har kontakt med två silversmedar som vi pratar med och ska träffa igen i veckan.  Ett bageri vi pratat med tidigare ska byta ägare, men då visade det sig att den nya ägaren var specialist på bröllopstårtor - så hennes nummer ska vi få nu i veckan!
    du verkar har fått samma tvekan som jag när det gller brudklädseln Glad
    Vad känner du innerst inne? Jag visste vad jag egentligen vill ha men det är omöjligt att få för min budget,,men jag vill känna mig outstanding, som att jag går på oscarsgalan!!
  • MH2014
    bettansss skrev 2013-12-16 14:38:53 följande:
    MIN KLÄNNING ÄR KLAR! Är välkommen in på slutprovning nu när de har lagt upp den. Förra veckan drömde jag världens mardröm om klänningen, att de lagt upp den säkert 20 cm för mycket så den slutade halvvägs på vaden + att det var kaffefläckar på den som de inte ville kännas vid...Skrikandes 

    Är därför lite nervös men vi får väl hoppas att de gjort ett bra jobb :) Men känns jobbigt att behöva ha den hängande hemma och bara gå och vänta i två månader på att få använda den.

     
    Åhh vad spännande!!!!!
  • MH2014
    izredam skrev 2013-12-16 21:58:28 följande:
    Nu kommer bilderna på diademen.


    och jag gillade detta mer,,men beror på övrig styling, vad har du tänkt? och hur var det din klänning såg ut (glömt bort, förlåt)
Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014