• Aniara4

    Bojkotta spammande fotografer!

    Med jämna mellanrum händer det att någon mer eller mindre lyckad fotograf får för sig att lyfta upp precis varenda gammal tråd om fotografer som nånsin har skrivits, om det så var för 10 år sen, för att göra reklam för sig själv.

    Det är inte bara fotografer som gör så, det har ju även förekommit andra näringsidkare som betett sig på liknande sätt, men fotografer verkar vara det vanligast förekommande.

    Kan vi enas om att den som gör så inte bara är sjukt irriterande, bryter mot Bröllopstorgets regler, och förstör forumet, utan även framstår som en extremt oseriös person som dessutom måste vara helt desperat efter kunder? För det mest irriterande är ju att under de timmar som det tar för Bröllopstorgets moderatorer att reagera på anmälningarna (för de sitter som bekant inte själva och håller koll) finns ju alltid risken att någon mer naiv än vi luttrade cyniker som hängt här ett tag tänker "aha, en fotograf, det behöver jag ju en". Och så får den oseriösa spammaren en kund genom sin irriterande gratis"annonsering", och det är ju klart den lilla smäll på fingrarna hen till slut får av en moderator.

    Så, i KBT-termer: Låt oss utsläcka det här oönskade beteendeet genom att inte någon gång belöna det, ok?

  • Svar på tråden Bojkotta spammande fotografer!
  • Nightrod

    Nu är nästa idiot i antågande.

    Att vuxna människor som säger sig kunna foton men ändå vara analfabeter skall ha så svårt att sluta förstöra


    Live free, ride free
  • Chicita

    Ja jag skickade en länk till reglerna via PM åt henne, och bad henne också se över all reklam hon har på sin sida...


    (förutom att anmäla alla inlägg då, men det hade du säkert redan gjort ;) ) 

  • Nightrod

    Redan anmält alla inläggen,


     


    Det ?roliga? är ju att man förstår ju hur jävla dåliga de är som fotografer när de måste ragga kunder på detta sättet. Så varför skulle någon välja en fotograf som det uppenbarligen går så dåligt för att denne inte ens kan köpa sig en reklam plats här eller som uppenbarligen inte är läskunnig, man får ju vissa frågeställningar, behöver man tolk vid fotograferingen, kommer personen hitta till platsen, kommer den veta vilken tid allt det där jobbiga som man ofta skriver med bokstäver och dyligt när man bestämmer något.


    Live free, ride free
  • PiaB igen

    Jag har också anmält. Problemet med detta forum är ju också att trådarna ligger kvar högst upp fast inläggen nu är borta. Men det är ju tydligen något man får acceptera på den här sajten. Trist och irriterande.

  • PiaB igen

    Och om någon fotograf läser här, så skulle jag ALDRIG anlita någon som spammar ner ett helt forum. Förstår inte hur ni tänker.

  • Nightrod

    Tycker det är tråkigt överlag med massa skit som tar upp plats.

    Samma trådar skapas om och om igen (ingen kollar om tråden finns utan startat bara upp en exakt likadan)


    Skittrådar är också väldigt vanligt, funderar på att lägga upp en tråd om hur många gånger man måste spola i toaletten efter man gjort nummer två, dvs en riktig skittråd för det får man ju göra här.

    Även när man påpekar för moderatorerna att denna tråd redan är skapad eller att de skall slå ihop trådarna, elller att trådarna inte ens har att göra på BT så får man avslag. Inte ens att dubbelskapa samma tråd själv är otillåtet.

    BT spretar åt sjuttio olika håll, jättesvårt att hålla reda på alla trådar av samma karaktär som poppar upp överallt, verkar som om många använder BT som google, skapar en tråd för att de inte orkar kolla själva. Trotts att tråden redan är skapad och enormt aktiv (tex de sjuttio trådar om nätet/kina klänningar)

    Synd synd synd


    Live free, ride free
  • Aniara4

    Jag tror inte de förstår hur mycket vi HATAR dem när de gör så.

  • Nightrod

    De är idioter alltså fattar de inte...

    idiot = nedsatt hjärnkapacitet och vill man verkligen ha det som fotograf på sitt bröllop, behöva säga åt dem att inte fotografera stenar och gräs utan faktiskt fokusera på bröllopet..


    Live free, ride free
Svar på tråden Bojkotta spammande fotografer!