• Nightrod

    Bojkotta spammande fotografer!

    Nu är nästa idiot i antågande.

    Att vuxna människor som säger sig kunna foton men ändå vara analfabeter skall ha så svårt att sluta förstöra


    Live free, ride free
  • Nightrod

    Redan anmält alla inläggen,


     


    Det ?roliga? är ju att man förstår ju hur jävla dåliga de är som fotografer när de måste ragga kunder på detta sättet. Så varför skulle någon välja en fotograf som det uppenbarligen går så dåligt för att denne inte ens kan köpa sig en reklam plats här eller som uppenbarligen inte är läskunnig, man får ju vissa frågeställningar, behöver man tolk vid fotograferingen, kommer personen hitta till platsen, kommer den veta vilken tid allt det där jobbiga som man ofta skriver med bokstäver och dyligt när man bestämmer något.


    Live free, ride free
  • Nightrod

    Tycker det är tråkigt överlag med massa skit som tar upp plats.

    Samma trådar skapas om och om igen (ingen kollar om tråden finns utan startat bara upp en exakt likadan)


    Skittrådar är också väldigt vanligt, funderar på att lägga upp en tråd om hur många gånger man måste spola i toaletten efter man gjort nummer två, dvs en riktig skittråd för det får man ju göra här.

    Även när man påpekar för moderatorerna att denna tråd redan är skapad eller att de skall slå ihop trådarna, elller att trådarna inte ens har att göra på BT så får man avslag. Inte ens att dubbelskapa samma tråd själv är otillåtet.

    BT spretar åt sjuttio olika håll, jättesvårt att hålla reda på alla trådar av samma karaktär som poppar upp överallt, verkar som om många använder BT som google, skapar en tråd för att de inte orkar kolla själva. Trotts att tråden redan är skapad och enormt aktiv (tex de sjuttio trådar om nätet/kina klänningar)

    Synd synd synd


    Live free, ride free
  • Nightrod

    De är idioter alltså fattar de inte...

    idiot = nedsatt hjärnkapacitet och vill man verkligen ha det som fotograf på sitt bröllop, behöva säga åt dem att inte fotografera stenar och gräs utan faktiskt fokusera på bröllopet..


    Live free, ride free
Svar på tråden Bojkotta spammande fotografer!