Inlägg från: Principisessan |Visa alla inlägg
  • Principisessan

    Vi med små bröllop

    Vilka fina buketter. Håller med om att den i vitt och rosa var supersöt. Ja ni... Blir så jäkla dyrt med byde david austin rosor (istället för pion) och liljekonvalj. Så funderade på om jag skulle ha david austin rosen som heter kiera (ljusrosa) med anemoer och ranunkler. Kanske brudslöja med stora blommor, istället för liljekonvaljen. Då blir det nog en bukett ton i ton med olika rosa färger. Eller köra med vitt ton i ton med anemoner dom är vita med svart mitt. Och då ha mer svart/vit bukett som ju passar min klänning med tanke på underkjolen .

  • Principisessan

    Oh, idag kom min svarta underkjol. Lite kortare än min klänning men det gör inget. Däremot får jag jättefin vidd på kjolen nu, precis så som jag ville ha först.
    ser ut som en pralin när kag ha hela stassen på :) måste visa nån dag hur det blev!

    prästen ringde idag också, han ska komma hem till oss på en fika så har vi vigselsamtal nästa vecka, o så ska vi ha genrep tror jag i kyrkan veckan innan. Spännande :)

  • Principisessan

    Håller med er, att om man har samma nivå på finhetsskalan som brudpar så blir det inte konstigt alls. 

    Förresten, idag kom de efterlängtade näbbklänningarna som jag beställde på ebay. och jag är sååå nöjd! 



     Det enda är att den gröna färgen inte alls liknar slipsen... tror ni att man stör sig eller ska jag byta ut banden? Grejen är att jag kollat efter en annan grön i tygaffärer men inte hittat just den gröna, så ingen verkar bli helt rätt. Och sambon älskar slipsen, så jag vill inte vara så bridezillaig att jag tvingar honom byta slips, haha :) 

    det är ju en bit ifrån på bild o så, så det kanskte inte ser så tokigt ut när det väl kommer till kritan, eller? 


     
  • Principisessan
    MH2014 skrev 2013-03-04 12:48:19 följande:
    Majjja - tycker det ser riktigt riktigt bra ut!! Behöver väl inte tokmatchas :)
    så tänker jag också, att det inte är så himla noga. Och så känner jag väl mig måttligt intresserad av att leta land och rike runt efter rätt grön färg :) 
  • Principisessan

    Kroatien 2013: var kul att ni kommit en bit på väg, vad var det för klänning du valde? kanske har du redan visat den men mitt minne som sviker :)
    kan tänka mig att det är en hel del pappersarbete, var lite sugna på ett bröllop i new york först men valde sen att ta bröllopet här istället. Både för papppren o allt,och att vi ville att barnen skulle kunna vara med.

  • Principisessan

    Idag hade vi vigselsamtal med prästen. Kändes väldigt bra, prästen var väldigt lätttsam att prata med och trevlig. Det kändes som att han nog kan göra vigseln personlig. Han hade som förslag att vi skulle ha stolar framme i koret, där våra få gäster sitter, och så har vi ingångsmusik men går bara från bänkraden längst fram till koret. Tror det blir bra, känns ju lite märkligt med helt tom kyrka och gå ända fråm dörren annars.

  • Principisessan

    Jo vi samlas där allihop innan, dvs går in med barnen och de få närvarande, och så tar de plats och musiken sätter igång. Något sådant hade vi tänkt oss. Känns lite skunt att gå hela långa vägen med ingångsmusik med tanke på hur få vi är och hur stor kyrkan är så det här blir nog bra. :)

  • Principisessan

    kroatien: jättefin klänning, tycker absolut inte att det gör något att skorna syns.

    jeanette: kanske kan det vara bra att skriva tex att ni ska ha ett champagnemingel eller liknande så de förstår att det inte är en middag?
    arlanda på facebook låter ju bra! då fattar ju alla :)  

Svar på tråden Vi med små bröllop