Inlägg från: Principisessan |Visa alla inlägg
  • Principisessan

    Vi med små bröllop

    Jag har eventuellt hittat en i bekantskapskretsen som kan sjunga. Få se om det blir något med det :) Idag köpte sambon kostym och skjorta så det är klart. Slips vågade han inte köpa utan att jag var med, haha. Och så inhandlades hans skor nu i helgen också. Så nu börjar vi ha allt vi behöver ha klart. Bara hans ring kvar, ja och slipsen förstås.

  • Principisessan

    Fruw: jag köpte den från kina, från landy bridal Superfin kvalite! Spetsöverdelen något stor men gick att sy in själva :) betalade inkl frakt och en slöja 2400kr, då har de ochså sytt in en inbyggd underkjol så det är 10 lager tyg i kjolen

  • Principisessan

    Pimpim: ja faktiskt. Nu börjar det ju närma sig :) bara 2 månader kvar. Min: välkommen till tråden. Låter mysigt, lite som vårt upplägg med fika istället för fest. Är det borgerlig eller kyrklig vigsel?

  • Principisessan

    oj vad ni skriver :) tog en stund att läsa ikapp, hehe 

    Ang gästbok så kanske ni kan ha lappar och pennor, och nån burk eller nåt liknande så får de gäster ni har skriva sina äktenskapliga råd, lyckönskningar eller vad de nu vill. Det blir ju inte så fullt i en hel bok om ni inte är så många tänker jag :)

    Ska ni ha regelrätta börllopstårtor förresten?
    Vi är ju 9 pers så jag tänkte göra en minivariant av bröllopstårta, så det blir i våningar men för ett mindre sällskap. Desto värre att komma på något som jag vill ha i, ändrar mig hela tiden 

  • Principisessan
    filibustern skrev 2013-02-01 18:43:50 följande:
    åå va ja önska man kunde gifta sig NU!
    ja verkligen :) för oss är det 2 månader kvar.. så det börjar närma sig nu. Bokade frisörtid till en vecka innan så jag har lite fräschare färg på håret till dagen d och en till sambon så att han är nyklippt också
  • Principisessan

    Filibustren : jo jag läste det förut. Vad kommer det sig att ni inte har ett datum, har ni inte kommit till skott? :) Tänkte mest på eftersom ni handlat kläder o så redan. :)

  • Principisessan

    Filibustern: vad trist. Tror dock att det är hyfsat vanligt ändå. Varför vet jsg inte men tycker man ofta läser om liknande scenarios, hoppas han ändrar sig snart då.

  • Principisessan
    MIN skrev 2013-02-08 14:51:03 följande:
    hittat min vigselring =)
    och denna ska bli sambons

     


    underbara ringar! 

    ebbaa: välkommen till tråden, låter som ett mysigt upplägg. Kommer ni vara hemma eller i någon lokal? 
Svar på tråden Vi med små bröllop