Inlägg från: fruLjunggren |Visa alla inlägg
  • fruLjunggren

    Brud 2014 Västmanland

    Hoppar in här jag med. :)


    Vi gifter oss den 26 juli i ängsö kyrka.


    Sjukt nervös redan. Kan inte ens se ett bröllop på tv utan att börja böla. Livrädd att jag ska grin ihjäl mej på mitt eget och inte ens kunna säga efter prästen. haha, kommer vara ett vrak när det är dags.

  • fruLjunggren

    Ah det där med underkläder.. Jag har en ganska genomskinlig överdel på min klänning..så jag måste ha en hudfärgad bh. Känns skittråkigt! Hade ju tänkt mej något lite raffigare kanske hehe.


    Grattis MH2014!!!


     

  • fruLjunggren
    Ello skrev 2014-02-12 18:25:39 följande:
    Du kan väl byta om innan ni drar från festen Oskyldig

    MH2014
    Hoppas vi får en längre uppdatering sen :) Grattis!!
    Hehe, var mest för känslans skull..för min egen del..som jag tänkte på det. Vet inte om man kommer ha ork och vara i form för något annat än att sova iaf när man väl kommer från festen :p
  • fruLjunggren
    MsThezzizen skrev 2014-02-20 13:26:41 följande:
    Milla87: Vi har helhetslösning där vi ska vara med personal och mat.

    Jag har börjat kolla runt efter blommor! Vart har ni/tänker ni andra vända er??? Jag har ganska mycket ångest över liljekonvaljerna som jag vill ha, men som säkert inte är säsong då..

    På måndag ska vi ha tårtträff också, och på söndag träff med våra värdinnor... Sen har jag bokat tid för klänningsprovning/justering igen.. Mycket bokande och schemaplanerande igen...

    Liljekonvalj är väl säsong slutet av maj-början av juni?


    Jag har lite samma problem..älskar ranunkel, med det är ju också en vårblomma. Vi ska ha det ganska enkelt och lantligt. Tärnorna ska ha buketter med brudslöja och natursnöre lindat runt. Vet inte med min bukett, men kan bli hortensior eller dahlior..eller bara en större variant av tärnbuketten. Kör jag på det så går jag nog bara till torget eller nåt och köper blommor själv.

  • fruLjunggren

    Den 26 juli i ängsö kyrka. Sen kommer vi att ha bröllopsfesten i lokalen på södra björnö. Vi har kontakter där så alla gäster som behöver kommer kunna låna stugor.


    Ursäkta om du redan skrivit, men vart ska ni vigas och ha festen?


    MsThezzizen skrev 2014-02-20 13:42:38 följande:
    När gifter ni er? och vart? Jag har hortensia som extraalternativ... 14ejuni verkar som det är väldigt för sent enl de som jag pratat med. Och de blir ju säkert en mild vår nu så då blir det nog svårt..
  • fruLjunggren

    Ja det är egentligen enbart därför vi valt just den.. Att den är så vacker..och hela vägen dit och omgivningen. Men det blir ju en bit att åka, både dit och sen till festen. Men vi tänkte det att förhoppningsvis så gifter vi oss ju bara en gång så då får man väl se till att ha det som man vill även om det blir lite krångligare. :)


    MsThezzizen skrev 2014-02-20 14:20:16 följande:
    Vi vigs i kärrbo kyrka och festen kommer hållas på kungsbyn uppe på deras festloge. Smart med tanke på stugorna på björnön! Ängsö kyrka är ju också så fin! Vi var lite inne på den också.
  • fruLjunggren

    Jag kommer säkert inte ens kunna genomföra vigsel iaf..jag är redan nervös haha. Jag är så känslig så jag grinar för allt också..alla stora känslor på tv..idrottsprestationer, djur eller barn som far illa, bröllop- gråter som ett barn haha.

  • fruLjunggren

    När vi bokade så har jag för mej att hon sa ca 100 personer. :)


    Wanna skrev 2014-02-21 18:39:46 följande:

    Hej på er!


    Vi gifter oss i Ängsö Kyrka i slutet på april.


    Nu slog det mig att jag inte vet hur många som går in i den kyrkan.... någon som har koll?


  • fruLjunggren

    Jorå, känns som att vi är i fas. Det som är kvar att planera är väl egentligen bara maten. Såklart mycket kvar att pyssla ihop som tex göra klart alla inbjudningar och så..men vi har iaf koll på hur slutresultatet ska bli.


    Sjuk beslutsångest över klänningarna bara. Har en som till utseendet verkligen är precis som jag vill ha den..och en annan som passar min kroppstyp mycket bättre. Vi får väl se..ca 7kg kvar att gå ner så får hoppas att jag kan välja vilken av klänningarna jag vill sen.

  • fruLjunggren

    Ja klänningar till barnen har vi också kvar. Har hittat jättefina på etsy.com som jag tror att jag kommer beställa. Ska bli spännande att se om dom kan stå kvar där framme. Den äldsta gör det kanske..men den minsta..mycket osäkert haha. Dom kommer att vara nästan 2 och 5 år :)

  • fruLjunggren


    Så här ser min klänning och barnens klänningar ut.. om det nu blir den klänningen :p Tärnorna (3st) kommer ha korta klänningar i typ samma färg som banden på näbbklänningarna.


     

  • fruLjunggren
    Ponduss skrev 2014-03-10 13:36:32 följande:
    Nu har vi också anmält oss till det, jag har noll koll på psalmer och sånt så det ska bli spännande =)

    I övrigt så blev jag nyss klar med inbjudningarna. Så de ligger i frankerade kuvert redo att läggas på lådan. Vi var även tvugna att dubbelkolla tid och datum med kyrkan så vi inte råkat skriva fel eller så haha. Såhär blev dem


    Förra veckan var jag också på min första provning av klänningen =D jag verkligen älskar den! de små ändringarna vi ska göra kommer bli så toppen! Fick bilden av hur det skulle se ut.
    Va fina dom blev!
  • fruLjunggren

    Vet alla redan vem som kommer att viga er?
    Jag väntar och väntar men har inte fått höra något än. Ska få ett mejl så fort det är klart vem som kommer jobba då. 

  • fruLjunggren
    Maria466 skrev 2014-03-20 16:59:21 följande:
    Jag hade önskemål om präst som jag kontaktade men då var hon redan uppbokad på ett bröllop i den församlingen hon jobbar. Idag ringer hon mig och talar om att hon kan viga oss för det brölllopet hon skulle haft skulle ha egen präst. Så nu är jag överlycklig, jag får min älskade konfirmationspräst som vigselpräst <3
    Va härligt! Jag har inga speciella önskemål om en specifik präst..däremot är det viktigt för mej vad den prästen står för. Vill absolut inte ha någon som tex är emot kvinnliga präster eller samkönade äktenskap. Kanske är fånigt men vil att den som viger oss ska ha lite samma värderingar och stå för samma saker. Sen känns det ju såklart viktigt att hen pratar på ett bra sätt. ..men då vi itne är direkt troende egentligen så har vi ingen kolla på vilka som finns.
  • fruLjunggren

    Oj va länge sen jag kikade in här! Hur går det för alla?

    Idag fick jag äntligen mejl om präst. Ann Katrin Eriksson..Någon som vet hur hon är? :)

  • fruLjunggren
    MsThezzizen skrev 2014-05-14 21:42:19 följande:
    vilken församling är det? Jag tror vi skulle ha henne först men det blev ändrat. Så jag har bara pratat med henne i telefon. Vi hade dock vigselsamtal i måndags, det är inte långt kvar nu!
    I kungsåra församling. Viger oss i ängsö kyrka.
    Åh jag hoppas hon är bra. En präst som inte är duktig på att prata kan paja hela vigseln tycker jag.
Svar på tråden Brud 2014 Västmanland