Inlägg från: Jenny121212 |Visa alla inlägg
  • Jenny121212

    Kan jag verkligen...?

    Det som är bra om ni ska ställa in o inte hunnit skicka ut inbjudningarna än är ju att du slipper tänka på kostnaden så ni kan ju bjuda alla! Så bara börja skicka ut inbjudningar till höger o vänster så kan du ställa in det sen:)

  • Jenny121212

    Usch nu påminde du mig Chicita, snart dax för tårta här med. Jag har bakat o bjudit på samma tårta i alla år! Men nu funderar jag på att byta i år, men vet inte om jag vågar. Den här tårtan vet jag ju att alla äter o jag älskar den, men tänk om någon tror att jag inte kan baka någon annan ( vilket jag i och för sig inte kan). Så nu har jag hemsk ångest. Hjälp mig! Samma tårta som i trettio år eller dax att byta?

  • Jenny121212

    Dessutom förstår jag ju nu hur hopplöst ute min tårta med chokladpudding o mosade bananer är. Undrar vad alla gäster har tyckt om min tårta i alla år :( ingen mousse o inga glödlampor.

  • Jenny121212

    Tokig: det var ju supersmart:) då slipper man ju kämpa med sina extra kilon o behöver inte lägg tid o pengar på smink o frisör. Att jag inte har tänkt på det. Tur inbjudningar inte är skickade än. Men Hur formulerar man det bäst? Med ett rim så klart, men nån som är bra på det? Chicita?;)

  • Jenny121212

    "Våran önskan är väldigt lätt, lägg på er några kilon fett. Smink är inte tillåtet att ha, det får bara ja. Frisörer o håruppsättning är inget för er, kommer ni själva på nåt mer? Allt som gör er extra snygga, som att t.ex. Muskler bygga. Glöm det fram till vår fest så kommer vi gilla er som bäst." Kom själv på ett. Men det här låter mer som en önskan. Hoppas bara alla förstår att det är ett krav..

  • Jenny121212

    Hoppas ni kan läsa utan nån som helst styckeindelning. Ni ska vara glada att ni iaf får mellanrum mellan orden...

  • Jenny121212

    Du är ju bäst Chicita:) jag var lite impad av mitt tills du kom o slog det med hästlängder:) men jag snor ditt o hoppas att jag blir snyggast på MIN dag. Men för säkerhets skull ska vi ha dörrvakt så ingen är snyggare/smalare/längre än jag. Fick reda på att min tärna är gravid så nu hoppas jag att hon sväller upp o blir så där lagom fet och att hon får lite finnar...

  • Jenny121212

    Vi skickade inbjudningar i förra veckan och det är inte många som har ringt och jublat för att de är bjudna. Nu undrar jag om det är lite tidigt att stryka dem? Tänkte lite att om de ringer och tackar ja nu i dagarna så kan man bara säga sorry, men ni är inte bjudna längre? Eller om det finns nåt lämpligt straff vi kan ge dem för att de inte är överlyckliga för våran skull?

  • Jenny121212

    Nu har jag ett nytt dilemma. Min tärna sprang ju o blev gravid trots att hon visste att vi skulle gifta oss!! Jag bet ihop och blev bara lite lagom upprörd över detta, men idag när hon skulle prova sin tärnklänning som hon själv köpte för ett halvår sen så passar den ju inte (såklart). Jag bet ihop igen och sa till henne att vi kunde sy i snörning i ryggen, men då säger hon att hon kommer se ut som en kassler (det stämmer i och för sig, men det är ju inte mitt problem.) och att klänningen är så liten så att snörena syns på framsidan också. Så hur ska jag lösa detta?

  • Jenny121212

    Nu tycker jag att det här har spårat ut litegrann!! Ni pratar om att HYRA in folk? Det är väl snarare så att statister och stand-in makar får betala för att vara med??? De ska väl bli så superlyckliga för att de får äran att vara stand-in att de kommer med den bästa och dyraste presenten dessutom. Det var faktiskt det dummaste jag hört Chicita, att man ska ge dem pengar att köpa presenter för. Lite hyfs kan man väl kräva att de har.

  • Jenny121212

    Jag tycker iaf att det låter helt knäppt! Men jag har ju inte gjort det än så jag får väl lita på dig Chicita. Jaja, bara att gör om budgeten igen. Suck:( kan man höja kuvertavgiften för de andra gästerna så att de betalar statisterna? Jag menar det blir ju mycket pengar om jag ska betala allt, men om alla är med o delar så blir det ju bara några hundringar var

  • Jenny121212

    På tal om chef så sa min att min inte alls får betald arbetstid på sin bröllopsdag! Hon tyckte att jag skulle ta semester! Hon är ändå gift så hon borde väl veta att det inte alls är någon semester.

  • Jenny121212

    Nhoj och ymmij heter min systers bröder baklänges, men eftersom man inte kan vara anonym i den här tråden så skriver jag inte det. Eller kan ni lova att ni inte kollar vem som har skrivit det här? För egentligen är det inte jag som skriver nu.

  • Jenny121212

    Jag lovar det är inte jag!!! Dessutom skulle du ju inte läsa mitt nick!! Om alla bara lovar att inte göra det så behöver vi ju ingen anonymtråd!

  • Jenny121212

    Vad sägs om att ha det helt mörkt? Mörkläggningsgardiner i alla fönster och heltnersläckt. Om ni vill se någnäf ni går in kan ni antingen ha en väldigt stark ficklampa, låt ljuset svepa över gästerna så blir de lite lagom blinda o ser vem det är som smyger in. Eller ha ett ljus i handen rätt nära ansiktet så blir det konstiga skuggor som gör att det kan vara svårt att lista ut vilka ni är. Om du gillar mina förslag så är det fritt fram att kolla mitt nick så jag får cred för mina fantastiska idéer.

  • Jenny121212

    Men tänk om statisterna på nåt sätt känner någon som är släkt med någon som har varit gift med en annan som har jobbat ihop med er tidigare och på så vis kan lista ut vilka ni är. Eller har statisterna tystnadsplikt?

  • Jenny121212

    Chicita. Är det för att du redan är gift som jobbet går före bröllopstorget? Blir man sån när man gift sig???? Jag tror dessutom att vi en gång för alla måste reda ut vem jag är. Jag är jag, men jenny121212 har jag lite hittat på, man kan få en ledtråd genom mitt nick vad jag heter i verkligheten och vilket datum vi gifter oss, men mer vill jag inte säga. Har nog redan sagt alldeles för mycket.Och eftersom mitt nick är så himla avslöjande så är det bäst för alla att vi inte tittar vem som skrivit vad.

  • Jenny121212

    Aniara4: snälla lova att inte berätta för nån att jag hänger här inne!! Tänk om någon får reda på att jag planerar bröllop! Det hade varit superhemskt om nån fick reda på att jag är jag. Kan vi inte bara starta om den här tråden så alla kan vara anonyma? Då tycker jag att alla som ska gifta sig i år får skriva, men bara de!!

  • Jenny121212

    Här kommer en ny lek: vad tänker du på när du hör bröllop? Men det kluriga här är att det är en tävling. Så den första som svarar med ett ord får alla sina önskningar uppfunna under hela dagen:) Lycka till!!!

Svar på tråden Kan jag verkligen...?