• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • jossanamir
    JochP skrev 2013-03-05 21:51:56 följande:
    Haha, Jossan du blev kostsammare när Ipaden fick bestämma. Det var ju lite roligt.
    Hahaha vad roligt Glad
  • Miss JH

    Vi har bjudit 54 st och bara 6 st som inte svarat. Säger också välkommen till tråden

  • Annica70

    Nu är klänningen beställd. Hoppas bara den passar när den kommer ..lägger in bild när jag provar den. Nervös väntan.


     

  • afturelding

    Klänningen ja... Min ligger fortfarande i delar här hemma. Förhoppningsvis har jag tid att sy lite imorgon.

  • Nutsoba

    Inbjudningarna skickas ut i morgon för vår del, eller, iaf dem flesta (saknar en adress eller två, plus att vi måste skriva ut en engelsk översättning till några) Skrattande Vi skickade ut save-the-date förra året, så de flesta har redan blivit förvarnade om det kommande bröllopet. Ska även ringa festlokalen i morgon och stämma av lite saker som vi undrar. Nu börjar saker äntligen komma på plats!

  • Miss JH

    Ska bli kul att se din klänning Annica. Nutsoba: Vad kul att få skicka ut inbjudningarna. Det var det roligaste av allt nästan än så länge i planeringen. Vår stora tjejs näbbklänning kom idag och äntligen blev det rätt storlek. Hon var så fin i den! Och imorgon ska jag hämta ut flickornas skor. Så kul när saker börjar falla på plats

  • Miss JH

    Jag har lagt in bilder på äldsta dottern i näbbklänningen som flickorna ska ha om nån vill se hur de ser ut i verkligheten. Kan ju tyvärr inte ladda upp bilder här i forumet. Men lyckades få in bilderna på sne . Suck på mej själv alltså . Brukar faktiskt inte vara en sån här tekniknörd, men jag får ingenting att funka som jag vill här på BT.

  • JochP

    Miss JH: Jättesöt näbbklänning! Och söt flicka också. Jag håller på att leta klänningar till mina tärnor, min lillasyster och min systerdotter. Har svårt att hitta klänningar i rätt nyans av turkos som jag vill ha. De är oftast lite för gröna i färgen, vi ska liksom ha ljus turkos som temafärg och då blir det inte så bra med den grön-blåa färgen till. Letar vidare....

  • Moignon

    Vår situation är att vi har bjudit 88st men räknat med att ca 15 personer inte kommer. Har fått svar från den manliga släkthalvan men min sida har varit lite sega! När det gäller vänner tror jag det är lite samma sak, att många tar det för självklart att de kommer eftersom man har pratat om det! 

    Anyway, det jag känner mig lite stressad över är att jag i nuläget inte har ordnat med frisör och smink. Hur är det med er andra här? Och vad betalar ni för det? Jag vill ha det enkelt och är inte ute efter att lägga hutlösa summor på detta, men kan tycka att det är svårt att hitta en balans där.

    Sen måste jag ju berätta att jag var ute och provade brudklänningar med min tärna/bästa väninna i onsdags. Här måste man boka tid, så det blev ju lite stelt, men det var fantastiskt kul att se hur vacker man kan bli!! Tanken var att få inspiration eftersom min syster ska sy klänningen. En helt annan än någon av de jag provade eftersom de flesta var med väldigt mycket fluff-fluff, tyll, helspets osv när jag har tänkt mig enkelt, med frassiden och spets endast upptill. Men, ska ta en runda till om ett par veckor hemma i Gbg. Detta var i Oslo som kanske är annorlunda. 

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013