• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • Miss JH

    Härligt jochP! Vi kom äntligen in till stan idag och tittade på vigselringar. Vi gick nog i varenda guldaffär . Men till slut hittade jag en ring jag blev helt förälskad i! Den går i mönster med min förlovningsring med. Jag valde dock den i vitguld. Prövade många ringar och tyckte det bröt av så fint med vitguld till min förlovningsring som är vanligt guld. Skickar med länken på ringen här, den är tyvärr inte i vitguld på bilden. www.nordstansguld.se/product/schalins-ouvertyr-verdi-allians/

  • jossanamir

    Vad härligt att du, JH, hittade en ring nu när ni äntligen hittade en dag som passade för ringletande :) jag hämtade min ring idag och känner mig lite besviken :( jag vet inte vad det är, men det känns inte lika 100%igt som jag föreställt mig. Oftast är det en vanesak och får jag bara prova/titta på den flera gånger så kommer den där underbara känslan komma, eller det hoppas jag iaf :) Bara 4 månader kvar nu och skrev ut ansökan om hindersprövning och namnbytet idag!!!

  • Miss JH

    Usch vad trist att du fick en sån känsla när du hämtade din ring Jossan . Hoppas att du hittar DEN känslan för ringen snart igen. Angående namnbytet, vet du när den ska skickas in?

  • BrideToBe 84


    Tjooohoooo, då var mina servettringar klara!!! Så här blev resultatet =)
  • JochP

    Vilken fin ring Miss JH! Vi har inte kommit iväg än och tittat men jag tror jag vet ungefär vad jag vill ha. Tycker dagarna går så fort och man hinner inte allt man vill göra. Som sagt var så postade vi inbjudningarna i förrgår och har redan fått några glada samtal. Men alla hade inte kommit fram igår, pratade med en kompis som inte fått sin igår så resten kommer väl fram idag får man hoppas. Vi håller på och dividerar med lite olika cateringfirmor fortfarande och vet inte riktigt vilken vi ska anlita. Vi kommer ha buffé och vill ha både varma och kalla rätter. Har ni bestämt mat?? Angående dryck så kommer vi nog köpa alkoholen på systemet. Känns smidigt att kunna lämna tillbaka om det blir mycket över. Dessutom bor vi ju i Dalarna så det känns lite långt att åka till Tyskland och handla för vår del. Vi kommer nog också servera champagne att skåla i, vin och öl till maten, avec till kaffet och kanske något mer sen.

  • Mette81

    Ååå, såå många med samma datum som mig och min blivande =D hoppar gärna med i gruppen;)


    När man läser inläggen så känns det som jag ligger efter men när jag tänker efter så har jag ju gjort en hel del iaf...


    Klänning beställd, ringen köpt,kyrkan bokad,vokalist till solosången i kyrkan bokad, lokalen till middagen bokad (har dock inte provsmakat maten än men det var ingen brådska), inbjudningarna är ute och ca hälften har svarat (nästan bara familj och några få nära vänner), biltransport från kyrkan bokad, frissan bokad, fotogtaf bokad, kyrkoprogram ligger som halvfärdig prototyp i datorn och lika så festprogrammet. Har koll på vilka klänningar jag ska beställa till tärnorna och väst och kravatt till mannen och bestmannen.


    Tänkte vänta till mitten på mars innan jag skickar in hindersprövningen och namnbyte till gubben (han ville ta mitt efternamn eftersom vår dotter har mitt efternamn och det är liiiiite mer ovanligt än hans son-namn).


    Kan kanske ändå säga att jag har läget lite under kontroll ;)

  • afturelding

    Miss JH,

    Ansökan om namnändring görs när man skickar in hindersprövningen. Då använder man blanketten för Efernamn i samband med äktenskap. Man kan även skicka in namnbytet senare, men då använder man blanketten för Namnändring :) Absolut senast är i samband med vigseln. 

  • Miss JH

    Tack afturelding! Vet du om man skickar in barnens namnändring samtidigt? Eller deras efternamn går igenom så fort de behandlar den ansökan?

  • Miss JH

    Fina servettringar bridetobe. Duktig du är! Spännande med inbjudningarna jochP. Och ringletandet senare. Jag tyckte det var en helt underbar känsla att få gå runt och pröva ringar mm. Vi kommer åka till Tyskland. Bor i Skåne och åker till Tyskland på några timmar så vi tjänar ju definitivt på det. Det går massa bussresor till Tyskland bara för att köpa alkohol härifrån. Kostar ca 250:- per person. Vi kommer göra vår mat själva faktiskt. Jag, min mamma och mina tärnor kommer hjälpas åt. Vi kommer ha mat vi kan göra i ordning innan så det inte blir stress dagen innan eller samma dag. Välkommen hit Mette! Och bra val av dag . Och vet ni vad tjejer?? Det är ju mars idag, det innebär att det inte ens är 4 månader kvar!

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013