• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • jossanamir

    Vi tänker skicka sms, maila eller ringa de som inte OSAt och det är för att vi vet att vissa är sega på att svara trots att de planerar att dyka upp :) vi är med andra ord redan nu inställda på att få tjata på vissa! Vad gäller att bjuda in vissas "date" om det finns plats över är väl ett jättebra sätt att lösa det på, om man har utrymme för det. Vi är bara glada att vissa tackat nej för då blir det inte lika trångt i lokalen :) så vi bjuder inte in någon i efterhand!

  • afturelding

    Vi har den 8e April som sista dag, just för att vi vet att många inte kommer höra av sig ordentligt. Då har vi tid att få tag på allihop. Vi ska dessutom åka runt ganska mycket innan bröllopet så vi behöver de där extra veckorna.

  • kärlekensbrudpar

    Tårtan klar idag check skönt att ha en sak avklarad...! Det blir gräddtårta med jordgubbar hallon och choklad. :)

  • Miss JH

    Mmmm, det låter gott kärlekensbrudpar. Jag kommer nog be min mamma kolla med de som inte OSA:R om det nu är några som inte gör det. För de enda som inte svarat är min mammas bror+fru och 2 av mina kusiner med män.

  • Kroatien2013

    Hej tjejer!

    Jag har inte varit så aktiv i tråden då jag har väntat på att slå fast planerna lite mer, men nu verkar allt vara någorlunda iordning.

    Min nya klänning är på väg och jag är spänd på hur jag ska se ut i den. (tränar som en galning då den är ganska kroppsnära och jag har lite mer höfter o lår än jag skulle vilja för tillfället). Om släpet är för långt har min mamma sagt att hon nog kan korta det själv, så det vore ju ekonomiskt. inte för att vi har tajt budget, men det skenar ju iväg lite med allt. Näbbklänningen har jag redan fått så nu ä det mannens kostym och min lilla ettårings kläder kvar.

    Hotellet vi ska vara på i Kroatien har preliminärbokat fotograf, florist, musiker, frisör och vigselförättare och när vi kommer ner 12 dagar innan vigseln ska vi träffa dessa samt de på hotellet och fixa med detaljerna. (Måste nog börja samla bilder på hår och bukett etc. att ta med) lite nervöst att ordna allt där, men antar att det blir bäst.

    Min syster ska sjunga på vigseln och det blir "Why do birds suddenly appear..." (ja vad den nu heter)

    Vigselring har jag fått med, den är underbar och jag längtar efter att bära den.

    Sen är det ju det där med allt pappersarbete, lite meckigt, men vi kan ju börja beställa papper o få dem översatta först när det är mindre än tre månader kvar. Hotellet har iaf lovat att om vi skannar dokumenten så ska de kolla så att vi har allt vi behöver och det känns bra, vill liksom att vigseln ska bli giltig;)

  • jossanamir

    Det verkar som att alla har fullt upp med att bocka av alla att göra-saker :) Vi är också färdiga med tårtan, eller portionstårtorna som vi valt att ha. Vi bestämde oss för en vit chokladmoussetårta på browniebotten, i chokladmoussen kommer det finnas en kärna av mörk chokladmousse och hallon/rabarber/chili-kompott. Jag tror vi på menyn bara skriver bröllopstårta så slipper vi ange alla ingredienser :)

  • Moignon

    Jag ansluter mig. Började planera för ett år sen och hade mkt klart redan i somras men har halkat efter nu. Men tror ändå det är hyfsat ok ändå. Det mest störande är att nästan ingen tackat ja än även om vi vet att väldigt många tänkt komma! Hur många har ni bjudit som nästan fått svar från alla?

  • jossanamir

    Vi har bjudit 118 st och inväntar bara de sista 15, vilken i proportion kan anses att de flesta svarat :) men vi har märkt att flera av våra närmaste inte svarar för att de tycker det är självklart att de dyker upp! Välkommen till tråden förresten :)

  • JochP

    Kostsammare: wow, vilken god tårta! Vattnas i munnen ju! Vi har inte bestämt tårta än, men choklad är ju alltid gott...

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013