• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • jossanamir

    Jag behöver inspiration, tips och ideér när det gäller blommor på borden i festlokalen. Vi har absolut INGEN aning om vilken typ av blomsterarrangegamng vi vill ha på borden under middagen. Jag kommer ha en brudbukett med enbart vita liljor, men i bordsdukningen skulle det vara bra att få in det mörklila färgtemat mer, dvs endast lila blommor (eventuellt vita OCH lila).

    Men ska det vara något stort, högt, lågt, brett, smalt, många blommor, få blommor.... ja ni förstår Glad vad  och hur funderar ni på att ha blommorna?

  • Miss JH

    Det finns ju orkidéer som jag älskar som är vita och lila. Eller kan man ha lila tistelblommor blandat med vita blommor. Jag tycker personligen inte att det ska vara några jättearrangemang. Då tar de bort udden av resten av det fina som ni dukat. Less is more.

  • Miss JH

    Vi kommer inte ha blommor alla förresten. Vi kommer lägga murgröna på bordet och sen ha ljusfat med sand och blockljus. Blockljusen kommer vi binda sidenband om för att få in färgtemat. Kommer även dekorera med snäckor på borden.

  • BrideToBe 84
    jossanamir skrev 2013-02-20 12:22:09 följande:
    Jag behöver inspiration, tips och ideér när det gäller blommor på borden i festlokalen. Vi har absolut INGEN aning om vilken typ av blomsterarrangegamng vi vill ha på borden under middagen. Jag kommer ha en brudbukett med enbart vita liljor, men i bordsdukningen skulle det vara bra att få in det mörklila färgtemat mer, dvs endast lila blommor (eventuellt vita OCH lila).

    Men ska det vara något stort, högt, lågt, brett, smalt, många blommor, få blommor.... ja ni förstår Glad vad och hur funderar ni på att ha blommorna?
    Vi har oxå lila färgtema, jag tycker det är snyggt om man får in samma blommor som man har i brudbuketten även när man dekorerar i festlokalen. Det ska ju annars finnas lila rosor att få tag i, men tror bara de finns att få tag i ljusare utan att färga. Vi kommer ialf köra med vita blommor (pioner och rosor) och har andra inslag av lila så som gardiner, stolsrosetter, ljusstakar, blockljus mm.
  • Miss JH

    Kom på att det finns lila tulpaner med. De är ju fantastiskt fina.

  • Saris

    Åh vi har oxå mörklila som färg :)


    Vet inte heller vilka blommor vi ska ha... nån ros och pioner tror jag...Har köpt lila decorväv som löpare och knoppalakan som dukar...ungefär så långt vi kommit i dukningsfrågan :)


    Har sådan problem med tärnklänningarna just nu, hittat en vi tänkte beställa men sen gick ena tärnan och blev gravid....tror inte de funkar med fodralklänning i 6 månaden :) (andra barnet dessutom)...


    Hur gör ni ? har ni tärnor eller brudnäbbar?


     


     

  • Miss JH

    Vi har både tärnor och brudnäbbar. 2 tärnor och våra 3 barn är brudnäbbar och 1 bestman. Mina tärnor fick sina klänningar igår, de är ljusrosa/gammelrosa. Flickorna ska ha helvita näbbklänningar och vår son kommer matcha min sambo. Förstår att det blev lite "problem" nu när din ena tärna blev gravid. Finns dock många fina klänningar som man får plats med magen i

  • Miss JH

    Var är ni alla från egentligen? Och hur gamla är ni? Finns det nån lista över "oss"? Jag heter iaf Jonna är 36 år, gifter mej med min kärlek sen 6 år tillbaka. Jag är från Kristianstad, Skåne.

  • afturelding

    Vi har två tärnor och en marshalk. Tärnorna kommer ha lila klänningar och marshalken får ha precis vad han vill, så länge det är en kostym.

    Jag heter Rebecca, och är bosatt i Gävle med min sambo/blivande man. Jag kommer egentligen från Södertälje dock, och därför gifter vi oss i Uppsala istället eftersom att min familj får så långt att åka annars.

  • Saris

    Jo de är ju väldigt fint med gravidmage oxå så!:) Har oxå tänkt ha lila klänning till tärnorna och brudnäbbarna har vita klänningar med lila skärp till köpt från kina :)


    Jag heter Sara och är 28 år, gifter oss efter 7 år tillsammans och två barn.Bor utanför Uppsala och gifter oss hemma i trädgården :)


     


     

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013