Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    Vad kul med provsminkningen Annica! Hoppas det blir bra. Min ena tärna ska sminka mej så vi kommer provsminka 2 dagar innan bröllopet när hon kommer ner. Så vi ser att vi får till det som jag vill ha det . Idag blev sambon kidnappad på svensexa nr 2. Grabbgänget kom och tog honom 10 i fm. Han blev rätt paff då han trodde att han redan haft sin när jobbet tog honom. Men han blev väldigt glad . Nu väntar jag bara på min hippa som jag räknat ut kommer bli denna eller nästa helg. Har alla här haft sina hippor redan???

  • Miss JH

    Igår blev jag hippad . Blev tagen på sängen av mina 2 tärnor när jag låg och sov. De väckte mej genom att rusa in i rummet och blåsa fanfar. Sen fick jag rollergirl-kläder på mej och rollerblades. Jag är typ sämst på att åka haha. Sen fick jag köra blades en runda där jag bor till olika stationer där vänner hoppade fram 2 och 2 och blåste fanfar, bjöd på dricka och ställde frågor om min sambo. Vid slutstationen hade de dukat upp med picknick och champagne. Där fick jag även personliga presenter och telegram. Sen satte de bindel på mej och körde mej till en inspelningsstudio där jag fick spela in en skiva med 2 låtar. Låt nr 2 körade vännerna på. Sjukt kul ! Sen åt vi pizza. På med bindeln igen och vi körde en bra bit. Då kom jag till ett ställe där de hade hyrt bastubåt med tillhörande badflotte. Vi badade, bastade, solade, drack champagne och njöt av solen. Sen åkte vi hem till en av vännerna och grillade och hade trevligt. Avslutningsvis tog mina 2 tärnor mej till stugan där vi 3 sov inatt och har spenderat hela dagen vid stranden. En helt underbar dag

  • Miss JH

    Vi har en del småfix kvar. Festhäftena blev helt klara igår och är ivägmailade till tärnan. Likaså körschemat för bröllopsdagen. Men vi ska köpa toakorg och grejer som ska vara i den. Korg till såpbubblorna. Alkoholfria alternativ. Snacks. Present till tärnorna. Korv och bröd. Baka frallor. Doftljus som jag ska ha i rummet vi ska sova i i stugan. Annars tror jag det mesta är klart. Nästa vecka ska vi träffa han som ska spela på vigseln och gå igenom låtarna och träna på den låten min ena tärna och jag ska sjunga. 18 dagar kvar!!! Galet ! Oj vad man längtar nu.

  • Miss JH

    Härlig långtidsprognos Annica . Hoppas den håller i sej över 29 juni. Ikväll har jag beställt presenterna till mina tärnor och present till sambons bestman. Skönt att ha det också avklarat. Fick även ett blått strumpeband idag av en vän. Så nu har jag fixat nåt blått och nåt lånat. Måste bara fixa nåt nytt och nåt gammalt med. Är det fler som ska köra på den traditionen? Och vad ska ni ha isf?

  • Miss JH

    Tror jag är skadad av att ha bott i USA ett X antal år som fastnar vid deras traditioner. Det var så självklart där så ibland tänker inte jag på vad som är svenskt och vad som kommer från USA. Äsch jag får väl va lite "trashig" då på mitt bröllop . Jag bjuder på det haha. Ikväll blev jag hippad av jobbet. Superkul eftermiddag och kväll nere vid havet. Blev helt rörd då jag inte hade trott det alls. Fick även fin present av dem.

  • Miss JH

    Vad kul att du blev så nöjd med ringarna jochP! Här börjar det mesta bli klart. Lite småfix kvar i veckan som kommer. Och sista veckan ska vi köpa alkoholfritt, snacks, korv och bröd, sallad och present till toastmaster ( alla andra presenter är klara ). Känns inte riktigt verkligt att det bara är två veckor kvar!!! Och det känns som man missat något när det är så lite kvar att fixa. Konstigt nog har alla mina bröllopsnerver lagt sej och jag har istället blivit väldigt lugn. Känns som det skulle vara tvärtom .

  • Miss JH

    Det går verkligen fort för dej nu Annica! 6 dagar kvar bara ju . Vi andra har 13 dagar kvar och det känns som tiden fram till den 29 kommer rusa iväg. Kul att sy sin egen klänning moignon. Du får lägga in bild sen när du är klar. Vi fick bästa överraskningen av svärfar idag. Vi har ju lånat ihop 3 tält som vi skulle sätta ihop på bröllopsdagen där vi ska ha middagen och festen. Problemet är om det regnar kommer det ju läcka in i varje skarv och vi hade inte kunnat sitta där. Men idag sa han att han ska köpa ett tillräckligt stort tält som vi kan ha istället så behöver vi inte bry oss om regnet. Känner verkligen att jag har världens bästa svärfar just nu

  • Miss JH

    Ja det är galet nära nu Jessica ! Idag kom tärnornas presenter, de var jättefina. Imorgon kör vi och köper tältet med svärfar och sen när till mamma i stugan och detaljplanerar för bröllopet. På onsdag kommer han som ska spela på vår vigsel hem till oss, och spelar igenom låtarna. På torsdag ska jag köpa toakorg med innehåll, korg till såpbubblorna, canvastavla till bordsplaceringen och zinktunna till öl/cider.

  • Miss JH

    Ikväll var vi och köpte partytältet och levererade det till stugan. Passade också på att gå igenom massa detaljer med mamma så nu börjar det mesta falla på plats. Imorgon ska jag skriva shoppinglista på det sista som behövs handlas och listor på vad vi behöver ta med oss. Plus att han som ska spela på vigseln kommer hem till oss och spelar igenom låtarna och jag ska träna på låten jag ska sjunga. Lite nervöst . På torsdag blir det shopping. Sen tar vi en paus över midsommarhelgen för att köra sista rycket de sista dagarna sen innan bröllopet.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013