Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    Ja det är helt galet jossan! 2 månader kvar idag. Kommer gå så snabbt tills vi står där och blir fruar.

  • Miss JH

    Hoppas ni hade en härlig Valborg brudar! Jag fick 3 nya check på min lista igår, så skönt. Hängslen till grabben blev inhandlade. Likaså slips till sambon och en scarfs till mej som jag ska ha över axlarna om det blir kyligt ( vill inte ha bolero ). To-do-listan börjar minimeras rejält. Känns att bröllopet närmar sej med stormsteg. Min klänning var även klar hos skräddaren igår och nu satt den som en smäck. Sån känsla att ha den klänningen på sej . Nu ska den bara lämnas in till kemtvätt sen är klänningen med helt klar.

  • Miss JH

    Vi har tagit hem några bröllopslistor på spotify. Med all möjlig musik, så blandad den kan bli. Sen håller vi på att lägga till en egen med massa olika musikstilar med. Vill ha musik för alla. Sen kör ju trubaduren lite blandat också.

  • Miss JH

    Annica: 22/6, det är ju verkligen snart! Åh vad kul . Drygt 1,5 månad kvar bara. Så spännande. Och nu med denna fantastiska vårvärmen tycker jag allting känns så mycket verkligare och man förstår att det är nära. Imorgon kommer ett gäng tjejer hit, som jag lärt känna just här genom bröllopstorget, med deras familjer. Det lär bli mycket bröllopssnack som vanligt . Alla ska gifta sej mellan juni-augusti.

  • Miss JH

    Ja det är riktigt roligt. Vi har träffats flera ggr nu och varit ute och ätit och fikat hos varandra. Alla är ju lika bröllopstokiga för tillfället med så kul att byta idéer och så med varandra. Vi tänkte åka ner till stugan nästa vecka då vi är långlediga och fixa lite med trädgården och slå upp tältet och kolla hur vi kan sitta mm. Denna helgen ska vi köpa cykel till sonen som äntligen lärt sej cykla . Och på kvällen blir det ju grillning då. På söndag kommer några vänner hit på kvällen och på dagen blir det trädgårdsfix och jag tänkte börja skriva på stenarna som ska vara våra placeringskort.

  • Miss JH

    Ingen ork här heller. Njurarna bråkar igen . Blir helt orkeslös då. Men jag har iaf bokat in provuppsättning på torsdag . Ska bli riktigt kul.

  • Miss JH

    Jossan: usch vad tråkigt med din farmor och sambons förlovningsring . Men kul med allt fix däremot. Nu närmar det sej med stormsteg, 51 dagar kvar! Kommer gå sjukt snabbt. Här kom sambons skjortor i veckan som vi har beställt till bröllopet. Valet föll på den ljusrosa istället för den mörkrosa då det blev absolut finast till kostym och slips. Idag ska jag göra provuppsättning . Riktigt kul. I helgen ska vi slå upp tältet och se om det räcker med det eller om vi behöver jaga rätt på ett till. Vi håller även på att lägga in en blandad spellista på spotify och festhäftet ska göras klart. Väntar även hem presentboxar som vi beställt till gästerna som vi ska lägga favours i. Nu börjar finslipet

  • Miss JH

    Märks att det närmar sej för oss nu. Full aktivitet hos alla . Kul när det börjar bli mer verkligt tycker jag. Gjort klart spotifylista till festen i em. 241 låtar och över 10 timmars musik. Så nu ska vi ha så vi klarar oss hoppas jag

  • Miss JH

    Usch vad trist när allt tråkigt klumpar sej moignon. Hoppas allt löser sej. Här fick jag besked från kemtvätten igår att klänningen är färdigtvättad och struken den 24 maj . Så snart har jag min klänning hemma. Kommer gå och titta på den hela tiden sen hahaha

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013