Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    Oj då, tog ölen med slut? Eller hann han inte köpa mer? Vi är 4 st som ska dit. Jag, sambon, min mamma och hennes sambo så vi får dela upp oss med vars en lista om det blir tight om tid tänkte jag.

  • Miss JH

    Ja då får vi definitivt göra det! Tack snälla för att du sa till.

  • Miss JH

    Härifrån är det inte så dyrt att åka till Tyskland. Vi betalar 400 kr per person för att åka en bussresa dit.

  • Miss JH

    Jo jag har ju fördelen att bo nära kontinenten nu när det nalkas Tysklandstripp . Vi kommer också passa på att köpa lite semesterdricka när vi väl är där. Vi får ta 75 kg per person så det blir ju en del vi kan ta med över.

  • Miss JH

    Kan detta underbara väder få fortsätta till 30 juni iaf??? Ligger just nu och jobbar på brännan och hoppas man kan fortsätta med det till den stora dagen. Skulle ju va kul att va lite brun då

  • Miss JH

    Ja det där med ränder blir ju den jobbiga biten. Jag har ju en axelbandslös klänning och det är ju inte direkt så man springer topless . Får väl smörja brun utan sol på de vita bikiniränderna . Åh vad kul med paket! Hoppas skorna blir bra. Trevlig helg du med

  • Miss JH

    Min vän som är kock i botten ska göra våra tårtor. Det kommer bli nån sorts marsipantårtor. Vi ska ha tårtsmakning med henne på tisdag då hon ska baka 4 olika småtårtor så får vi bestämma vilken det blir. Ska bli kul. Angående alkohol så kommer vi köpa vinet på bag in box och hälla upp på karaffer. Vi kommer även köpa lite mer öl och cider än vad vi beräknat per man. Det som blir över sen har vi till "sommardricka" . Vi ska även köpa både alkoholfri öl/cider och vin till de som inte dricker alkohol. Och sen ska vi köpa in massor av bubbelvatten som kommer stå på borden vid middagen tillsammans med vinkarafferna och även så det räcker under kvällen. Vi tänkte köpa mycket av vatten om det blir en varm dag så gästerna kan släcka törsten med det istället för alkohol. Jag TROR att åtgången på alkohol blir lite mindre om man ser till att det finns mycket vatten till hands en varm dag. Vad tror ni?

  • Miss JH

    Annica: oj vad duktig du har varit! JochP: mycket fina ord som kommer från ditt hjärta. Det tycker jag absolut vigselförrättaren ska läsa upp.

  • Miss JH

    Fin klänning Annica! Malaina: Låter som du hade en riktigt härlig dag. Min sambo kommer bli kidnappad på nationaldagen och han anar verkligen ingenting . Själv tror jag att jag blir hippad första eller andra helgen i juni. Känns mer som första helgen. Men vi får väl se... Jag har haft besök av min ena tärna ikväll så vi har slutplanerat en hel del inför bröllopet. Och vi bestämde även att vi ska ha traditionell natt här natten innan dagen B så jag och mina tärnor sover här och sambon sover med ungarna och bestman och toastmaster i stugan. Så ska jag och tjejerna bli ordninggjorda och fina och äta mysfrukost här innan vi åker till stugan vid lunchtid. Min brudbukett är också bestämd idag, det blir små och stora kvistrosor, fresia i vitt/rosa, gröna blad, marinblått band och pärlnålar. Vita buketter till tärnorna, rosa buketter till näbbarna och rosa corsage. Nån annan som bestämt buketter?

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013