Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    Usch stackars dej Jossan som åkte på magsjuka . Hoppas du mår bättre nu. Och kul att ringen känns bättre nu. Heobea: Välkommen hit! Jobbigt med allt strul. Det är ju det sista man vill ha. Men försök ta ett djupt andetag och lyssna på dina egna ord som du sa till din kollega. Det är ingen mer än ni som vet hur ni hade tänkt från början. Alla kommer bara vara jätteglada att få vara där och dela er dag med er. Hur det än blir! Allt löser sej.

  • Miss JH

    Wow vad härligt att åka till Mexico i 2 veckor! Är allt lite avis . Vi tar bara en minimoon eftersom vi lämnar 3 barn hemma. Blir Budapest tors-sön för vår del. 29 augusti åker vi. Jag har verkligen inte lyft ett finger gällande planeringen denna helgen. Hade tänkt börja på festhäftena men det gick sådär. Och idag ska vi på dop. Får se om jag får tummarna ur ikväll. Igår träffade jag min mamma och syster och det blev massa bröllopsprat, så mysigt. Skulle kunna prata bröllop all min vakna tid haha.

  • Miss JH

    Vi har 30/4 som OSA-datum. Det är ju 2 månader innan och för vår del räcker det med de förberedelser som ska göras. Dock har alla redan OSAt utom 3 par, så våra gäster var snabba ändå. Men det är klart att du ska göra det som känns bäst för er Mia, det är ju ER dag och era förberedelser.

  • Miss JH

    Mmmm, det låter gott kärlekensbrudpar. Jag kommer nog be min mamma kolla med de som inte OSA:R om det nu är några som inte gör det. För de enda som inte svarat är min mammas bror+fru och 2 av mina kusiner med män.

  • Miss JH

    Vi har bjudit 54 st och bara 6 st som inte svarat. Säger också välkommen till tråden

  • Miss JH

    Ska bli kul att se din klänning Annica. Nutsoba: Vad kul att få skicka ut inbjudningarna. Det var det roligaste av allt nästan än så länge i planeringen. Vår stora tjejs näbbklänning kom idag och äntligen blev det rätt storlek. Hon var så fin i den! Och imorgon ska jag hämta ut flickornas skor. Så kul när saker börjar falla på plats

  • Miss JH

    Jag har lagt in bilder på äldsta dottern i näbbklänningen som flickorna ska ha om nån vill se hur de ser ut i verkligheten. Kan ju tyvärr inte ladda upp bilder här i forumet. Men lyckades få in bilderna på sne . Suck på mej själv alltså . Brukar faktiskt inte vara en sån här tekniknörd, men jag får ingenting att funka som jag vill här på BT.

  • Miss JH

    Håret kommer en f.d arbetskamrats dotter göra på mej. Hon går sista året på frisörutbildningen och ville gärna göra en bruduppsättning. Sminket kommer min ena tärna fixa på mej, plus naglar då hon är duktig på det.

  • Miss JH

    Fantastiskt fin klänning Annica! Verkligen. Moignon: Även när det gäller brudbuketten har jag tur. Min låtsaskusin binder brudbuketter som hobby och tycker det är superkul så hon ville gärna göra min. Vi är inne på att ha rosa pioner i min, men det finns en risk att de är överblommade till 29/6. Det vet vi en vecka innan bara. Så nu måste jag ha en backup-plan. Älskar Gerbera så funderar på att få in det på nåt sätt annars. Rosa Gerbera, vit kalla och blåklint kanske? Blått, vitt och rosa är vårt färgtema.

  • Miss JH

    Jag pratade med hon som ska binda min bukett igår. Och nu har vi bestämt att om pionerna är överblommade så blir det en bukett av vit/rosa fresia, vita kvistrosor och en rosa Gerbera i mitten till mej. Tärnorna och näbbarna kommer ha liknande buketter fast mindre och med minigerbera i. Och sambon och bestman kommer ha vit/rosa fresia som corsage. Angående att svara på inbjudan JochP, så kommer det nog snart en massa svar. Många tar det som en självklarhet att de kommer komma och glömmer därför OSA. Det har vi varit med om, när man träffat personerna och börjar prata om bröllopet kunde de säga, Oj har jag/vi svarat? Det är ju självklart att jag/vi kommer.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013