Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    Vi har precis skickat iväg vår beställning till vistaprint och beställt inbjudningskort. Så vi lär väl få dem i slutet av nästa vecka. Tänkte adressera dem nästa helg och skicka ut dem. Så i slutet av januari bör våra inbjudningar vara ute. Vi har satt OSA-datum till 30/4

  • Miss JH

    JochP: det vad dyr frakt bara. Så vi valde upp till 14 dagars leverans. Det var det billigaste och då gick det ändå på ca 160 kr.

  • Miss JH

    Nä, jag har tyvärr inte varit på någon mässa. Hade varit kul dock och få lite inspiration och nya vinklar, trots att jag precis som du Saris, har bestämt det mesta redan

  • Miss JH

    Ja det hade varit kul att gå på en mässa för upplevelsen skull. Men jag har 10 mil till närmaste mässa, så det lär inte bli av om jag känner mej själv rätt . Igår bokade vi porslinet till bröllopet. Så en sak till ur världen. Nu väntar vi svar från han vi bett spela på vår vigsel ( han har en spelning sen på kvällen så han skulle bara få ihop det tidsmässigt) och så väntar vi svar från trubaduren. Han höll på att gå igenom sina sommarbokningar. Håller alla tummar att båda kan. Hur har ni det allihop? Är det nån som köpt ring ännu?

  • Miss JH

    Åh vad spännande med ringarna! Jag har kollat runt lite på nätet men inte varit i stan och kollat och prövat ännu. Är sååå sugen. Men lär inte hinna in nu på 2 helger då både sambon och jag fyller år och helgerna är fullbokade. Men om 3 helger, då bara måste vi in till stan och kolla ring

  • Miss JH

    Jossan: Åh vad kul att ni fått era inbjudningar och kan skicka ut dem. Längtar också till vi får våra. Förhoppningsvis nån gång nästa vecka. Familjen och några släktingar vet ju att de kommer bli bjudna. Likaså några vänner, men en hel del vänner som inte vet. Så det ska bli kul att "överraska" . Jag tänkte jag ska göra checklistor i helgen. Så man kan bocka av vad som redan är fixat och sen bocka av efter hand när saker och ting fixas.

  • Miss JH

    JochP: Vi tog också leveransen som var upp till 14 dagar. Det har gått 1 vecka imorgon så jag hoppas de kommer i slutet på nästa vecka. Vi kommer, precis som ni, lägga i ett extra informationsblad i inbjudan.

  • Miss JH

    Jag har sett i köp och sälj här på bröllopstorget folk som säljer såna påsar. Kolla in på den sidan.

  • Miss JH

    Jippi! Idag kom inbjudningarna . Nu ska de adresseras och klistras in infolappar i. Sen är de färdiga att skickas ut. Hoppas på att kunna skicka ut alla på onsdagskväll.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013