Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    Ja verkligen. Barn är underbara. Ska bli så mysigt att få ha med dem som näbbar med. Mina barn säger att VI gifter oss, hela familjen. Och så är det ju . Nu enas vi till "en" om du förstår hur jag tänker. Just nu har vi efternamn åt höger och vänster i vår familj men när vi gifter oss blir det äntligen ett och samma för alla . Och jaaaa jag äter, sover och sk**er bröllop just nu känns det som haha. Tur bröllopstorget finns för mina vänner börjar nog få sår i öronen.

  • Miss JH

    Åh vad härligt att få höra solisten sjunga. Jag väntar ff på definitivt svar från han som vi vill ska spela på vår vigsel. Och sjunga. Ev kommer min ena tärna sjunga nån av sångerna. Han har sagt ja till 99% nu. Skulle bara kolla en sista detalj för att kunna spika det helt. Här hämtade vi hem en kräksjuk son från dagis idag . Så nu får vi se om resten av familjen klarar sej, annars blir det inget stan och kolla på ringar i helgen heller.

  • Miss JH

    Jag har beställt 1 diadem till mej till bröllopet idag och 1 till flickorna. Så ännu ett steg på vägen.

  • Miss JH

    Jossan: Mirakulöst nog så var det bara sonen som åkte dit. Konstigt för hela hans avdelning och grannavdelningen slogs ut på 2 dygn. Men vi är mycket glada att vi klarade oss . Härligt med klänningen. Visst är det en sån känsla som går genom en varje gång man prövar den och den blir mer och mer klar. Idag är det bara 4,5 månad tills det är dags. Galet . Inga jätteplaner här för helgen. Ev kolla på ring som sagt. Igår beställde jag skor till barnen. De fick välja helt själva eftersom det känns som jag styr val av kläder annars den dagen. Har även beställt diadem till flickorna och till mej. Fast det kanske jag redan sagt . Letade bröllopslistor med musik till festen igår på spotify och la till 4 st med väldigt varierad musik. Plus att vi kommer ha trubadur som kommer spela 3 ggr 40 min.

  • Miss JH

    Kärleken: du kan googla på låtar till bröllop eller vigsel så kommer det upp jättebra listor på olika sidor. De solosångerna vi kommer ha är Utan dina andetag fast vi kör på Carolina Wallin Perez version. Och så ska vi ha Somebody med depeche mode. Plus att vi har en ingångslåt och en utgångslåt. Brudvalsen kommer bli till en jättefin låt som heter I din hand.

  • Miss JH

    Vi har en stuga på en jättestor tomt som ligger kloss i kloss med havet. Vi kommer gifta oss där i trädgården under bar himmel, så vi håller alla tummar för vädret. Festen hålls sen i stort partytält på tomten. 54 gäster blir vi. Temat blir strandtema.

  • Miss JH

    Åh vad fint det ser ut jochP! Och att åka ångbåt, vilken härlig grej. Ja det är härligt att kunna ha vigseln vid havet. Och senare på kvällen när det börjat skymma ska vi gå ner med alla gästerna på stranden och släppa upp en rislykta. Efter det tänkte vi att hon som ska fotografera oss, en vän som är med på bröllopet, ska få ta lite kort i skymningen på stranden på oss också. Blir så himla fina bilder i det ljuset.

  • Miss JH

    Jossan: Oj vad ni hunnit med. Håller med om att man måste pausa ibland, trots att det inte alltid är helt lätt . Vi får över vänner ikväll som ska kolla mello med oss. Det ska också bli ett skönt avbräck. Just nu har min tärna föreslagit att hon och jag ska sjunga ihop på vår vigsel (en av låtarna). Jag funderar fram och tillbaka, är så rädd för att börja storböla och inte fixa det alls

  • Miss JH

    Jossan: Tack för pepp. Jo jag kommer nog köra ett försök. Och han som ska spela och sjunga de andra låtarna på vigseln kan alltid falla in och ta vid om jag bryter ihop. Härligt med stilrent bröllop. Det är just därför jag älskar bröllop, för inget är det andra likt och alla har verkligen sin egen personliga touch. 133 dagar kvar idag!!! Fatta hur snabbt det går. Vi är snart nere på 100 dagar tjejer. Galet och underbart .

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013