Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    1 månad kvar idag brudar!!! Nu är det inte långt kvar . Nu får man ta sista rycket. Kommer gå hysteriskt fort med allt som kommer hända och behövs fixas nu. I eftermiddag kommer prästen hit så vi kan ha vårt vigselsamtal. Imorgon ska vi hämta vigselringen och lämna in våra förlovningsringar för putsning och sambons ring ska graveras.

  • Miss JH

    Igår hade vi vigselsamtal med prästen. Mycket trevlig och sympatisk präst. Kändes mycket bra. Så nu är hela ordningen bestämd för själva vigseln, psalmer mm. Känns ju helt galet verkligt nu . När prästen bad oss ställa oss upp och hålla handen för han ville visa hur vi skulle stå så gick det en euforisk känsla genom hela kroppen. Idag ska vi hämta vigselringen och lämna in våra förlovningsringar för putsning och gravering av sambons ring. Plus att vi ska hämta hem klänningen.

  • Miss JH

    Ååååå vad kul med egen låt. Den får du lägga in länk på sen så vi får höra

  • Miss JH

    Vi köpte en sån fyll-i-gästbok på Bokia idag. Så kolla i er bokaffär. De hade lite olika. Vi har även hämtat hem vigselringen, ff lika förälskad i den . Hämtade även hem klänningen som är klar. Köpte sidenband till blockljusen och penna till gästboken med. Så några check till på listan. Nu ska jag kolla igenom låtlistan som jag fått av trubaduren. Spännande . Sen ska jag nog sova. Är så galet trött. Fler än jag som är galet trött just nu???

  • Miss JH

    Sambon blev kidnappad och bortförd i klänning igår av sitt jobb . Han visste verkligen ingenting och blev väldigt glatt överraskad. Idag ska jag göra vigselhäftena så min ena tärna kan skriva ut dem. Ska även försöka ta ett rejält ryck med festhäftena och få dem klara. De har legat och släpat efter länge nu. Ska bli skönt när dem är klara. Och tänk brudar, idag har vår månad kommit !!! 4 veckor kvar nu.

  • Miss JH

    Härlig överraskning Jessica! Vi blev klara med vigselhäftena igår. Skönt. De blev riktigt bra faktiskt.

  • Miss JH

    Vi är också nästan klara med festhäftena nu. Det är bara några foton som ska läggas in i det. Sen ska det mailas över till min ena tärna som kommer skriva ut både festhäftena och vigselhäftena. Känns som en stor sten har lyft från mina axlar nu när det är klart. Har ni brudar mycket kvar att fixa och planera???

  • Miss JH

    Ja jag tycker oxå det ser finare ut med dukningen med ett häfte på varje plats.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013