• Heobea
    Äldre 29 Sep 11:06
    109137 visningar
    694 svar
    694
    109137

    linköpingsbrudar 2013

    Burre skrev 2012-09-29 11:04:30 följande:
    Wow! Tack snälla du... har verkligen varit till hjälp <3
    Så lite så! Bara kul att vara till hjälp.
  • Heobea
    Äldre 30 Sep 22:02

    Egentligen skulle jag vilja ha tulpaner men eftersom det inte är säsong för dem i slutet på juni så blir det ljust ljust rosa och vita pioner, daggkåpa och nått mer.
    Typ nått i stil med:
    blomdekor.se/blogg/wp-content/uploads/DZ02094.jpg
    blomdekor.se/blogg/wp-content/uploads/DSC7676.jpg
    blomdekor.se/blogg/wp-content/uploads/DSC7761.jpg
    www.brollopstorget.se/uimg/gallery/anonymous/102521/phpek6guw.jpg
    Tänkte inte köpa en färdig bukett utan binda det mesta själv. Köpa pioner etc. från blomstertorget eller liknande.  Mina föräldrar har en fantastisk trädgård där man kan ta daggkåpa och annat. Dessvärre är jag jäkligt allergisk mot detmesta utom just tulpaner i blomväg. Pioner utan doft kan fungera. Så det ideala vore väl tygblommor eller kanske både tyg- och papperblommor i nån bukett. Men så är det där med aatt jag verkligen älskar och alltid älskat blommor. SÅ det får bli levande blommor istället.

  • Heobea
    Äldre 1 Oct 10:47

    Wohoooooo! Här händer det saker. Kyrkan är bokad, fotografen bokad och det känns rätt bra. Vi har efter tusen timmars funderande har vi kommit fram till vad vi ska h för ringar. Nu ska de bara prövas och beställas. Hihihi!

  • Heobea
    Äldre 1 Oct 15:09

    Austinrosor är fantastiska, undrar bara hur de är doftmässigt? Liljekonvaljer vore nått om det nu inte hade varit för doften....... Inte helt klockrent med en brud som blir allergisk. Annars är ranunklar riktigt fina. Protea i bukett vore riktigt coolt tycker jag, även om det kanske inte passar min smak.

    Ranunkel till vänster och protean till höger.

  • Heobea
    Äldre 2 Oct 12:20
    Hockeytjejen skrev 2012-10-02 10:00:59 följande:
    måste få skriva av mig lite bara!
    igår kom min m2b och sa att han vill att vi ska åka till rom i ferbuare eller mars och att vi ska ha våran dotter med oss som en liten födelsedags present för oss båda...han fyller i december och jag i mars.
    jag tyckte det lätt som en bra idé och då släpper han bomben....han har tenkt en hel del och orkar inte med allt tjafs och bråk som har blivit nu med hans ex och hans mamma (vad det handlar om vet jag inte) så han vill att vi ska gifta oss under den resan utan släkt och vänner samt be någon filma vigseln  och när vi kommer hem så har vi en liten fest där vi bjuder alla som vi har tänkt bjuda på bröllopet och då ska vi släppa bomben typ!

    känner mig förvirrad men visst det skulle vara romantiskt och man skulle slippa en massa bråk just nu MEN det kommer ju vara så många som blir ledsna för att dom inte får vara med m.m
    vet inte vad jag ska göra...ska man haka på hans idé och ta smällen efteråt eller ska vi kämpa vidare och ha ett litet bröllop med mycket tjafs och bråk nu??

    så länge jag blir gift med min smabo så är jag nöjd....jag bryr mig igentligen inte hur eller vart bara vi blir man och hustru så är jag glad Men jag vill inte att våra familjer och vänner ska bli ledsna och sura! 
    Trist med bråk måste jag säga och att det påverkar hela bröllopet. Vad har din sambo och hans ex för relation till varandra? Kan han prata med henne? Går det att prata med hans mamma?? Behöver de verkligen tjaffsa inför er? Är det inte en konflikt de får sköta utanför ert bröllop. Förstår att folk kanske blir sura, men egentligen, ni gör väl som ni vill? Bara så trist att alla ska lägga sig i, tycka och bestämma hela tiden.
    Tycker det är så trist med tjaffs åt höger och vänster. Här har jag god lust att sägaa till min blivande svärmor att det inte är hennes drömbröllop vi planerar. Till min mamma har jag lust att säga: Sluta bete dig som en martyr, tycka så jävla synd om dig själv och förfasa dig över allt. Desssutom vore det trevligt om hon kunde acceptera att jag trots allt vill ha med min morbror, moster och kusiner på bröllopet även att de inte pratar med varandra....... Suck! Eller så gifter vi oss ensamna, bjuder lite vänner, severaar krov med bröd och sen får det vara bra....
  • Heobea
    Äldre 9 Oct 21:30

    Rosie: de flesta professionella fotografer eller de som har ett företag brukar leverera högupplöst bilder i varierat antal. Sedan brukar man alltid kunna köpa till bilder. Vi har stött och blött fotograf en bra tid. Svårt men för mig som är mycket fotointressserad har det varit en viktig del med bra bilder. Det svåra brukar vara att fotografera inne i kyrkan. Sällan bra ljus och/eller andra bildförhållanden. Vi har dock satsat på bra porträttbilder eftersom flera av våra nära och kära har br systemkameror och bra bildsinne. Marjasinus: kul med enabröllopsresan bokad. Malligs är ju aldrig fel. Här har vi inte riktigt bestämt hur vi ska göra med resan. Beror på så himla mycket saker som jobb, semester (jag jobbar i vårdsvängen och där får man inte alltid semesternär man vill....), sambons sjuka pappa osv. Så vi får boka nått senare när vi vet lite mer.

  • Heobea
    Äldre 14 Oct 08:01
    Marjasinus: köp materialet på ebay, då kommer ni nog ner i pris mot vad det skulle kosta att köpa materialet i Sverige och/eller beställa från en firma. Ni kanske kan stå för materialet och hennes gåva blir att hon pysslar ihop det hela?

    msjennie: Söt klänning! Passar dig kalasbra!

    Här görs inbjudningskorten av blandat material. Det mesta köpt på e-bay, lite på medmera och panduro. Färgtemat kommer finnas med diskret i själva inbjudan. Vi har valt att köra pastellfärgat med huvudfokus på lila och grönt. Mycket spets, skira tyger och så. Jag menar, vi gifter oss  under den ljusaste tiden på året. Så varför inte utnyttja det.
    Nått åt det här hållet (den mörklila är bara ett test):

  • Heobea
    Äldre 17 Oct 06:18

    Ja det vore trevligt!  Här är också planering, idéer och så dött.
    Inte i min bästa fas just nu. Trött, inser mer och mer hur jag inte trivs med mitt jobb, en envis hand som aldrig vill läka efter operationen i våras. Men en träff kanska kan pigga upp!

  • Heobea
    Äldre 18 Oct 10:33

    Formina har bra saker det. Älskar pepparkaksformer! Herregud! Pepparkakshus är nått jag verkligen älskar att göra varje jul. Ju knasigare desto bättre. Längtar också galet mycket efter jul. I år är jag dessutom ledig för första gången sedan 2005 (eller nått). Galet skönt att slippa plocka in jobbet i all julstress.

    28:e, hm, kanske det. Vi ska ev. åka och provköra en bil, men vi får se vilken av dagarna det blir. Men det vore trevligt. Tror inte jag får med sambon, han är ingen som träffas på stan och fikar med okända människor....

  • Heobea
    Äldre 30 Oct 10:49

    Finfina klänningar. Jag köpte en på Ebay som inte alls såg ut som den gjorde på bilden. Sprättade bort spets och organzan igår, nålade upp den till lagom längd och vips blev den tusen gånger finare. Långt ifrån perfekt dock......
    Mest för att jag inte kommer i den, trots att den är måttbeställd. Eftersom jag inte riktigt gillar snörning på klänningar så har jag ju satt mig i skiten. Funderar dock på om jag inte skulle kunna fixa till snörning på den själv. Borde inte vara så svårt kan jag tycka.

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013