• Äldre 30 Jul 08:40
    23341 visningar
    141 svar
    141
    23341

    Vi som gifter oss 15 september

    Här kan vi som gifter oss den 15 september samlas och byta idéer och tankar med varandra. Det är inte lång tid kvar och åtminstone mina nerver blir allt mer påtagliga.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 15 september
  • Anna86­0113
    Äldre 4 Sep 07:24

    15 september gifter vi oss i samband med att dottern döps. Jag valde att ha brudklnning för det är en dröm för varje brud att få bära. Vi skrev detta i inbjudan att vi ska gifta oss så inte gästerna blir besvikna på sin klädsel Kyss
    I morgon ska vi ha dop/vgsel samtal med prästen, ska bli kul att se hur han vill att man ska göra med själa cermonierna.

    Vi har valt att inte ha några tärnr eller bestman. Stora dottern och sonen komme ratt gå med in. och den som bär dop barnet

  • Protex­blue
    Äldre 4 Sep 09:19

    Fick en galet rolig möhippa i lördags. Är så otroligt nöjd över att mina vänner känner mig så väl, allt blev verkligen perfekt.
    Skulle ner på stan med mamma och syrran på lördagmorgonen, så kunde ju göra mig iordning som vanligt, men när vi  var nere på stan fick jag ett kuvert och blev sparkad ur bilen innan vi ens hunnit parkera. De var bara att följa instruktioner, fick gå till pressbyrån där jag fick en krona att ha på mig och ett till kuvert.  Mötte upp mamma och syrran och en hel hög med vänner, fick massa skumpa och även ombyte. Blev klädd i leopardleggings med en svart body utanpå, svarta benvärmare och ett rosa skärp i midjan, jätte snyggt ;P
    Sen gick vi och åt hotellfrukost, efter det bar de av till gymmet där vi körde 1 timme stripparobic, har fortfarande en jävla träningsvärk, men kul som fan var det.
    Sen blev de ett lite lugnare tempo då vi åkte och satte oss på en brygga inne i stan och drack lite rosevin och bara pratade en massa skit, fick även byta om till fotbollskläder, tröja, shorts, strumpor, benskydd och skor, hela kittet. Syrran spelade fotbollsmatch mitt på dan så de blev såklart att åka dit och kolla en liten stund. Efter detta fick jag en ögonbindel på mig och vi åkte iväg till en uteservering, dock visste jag inte vart vi var då ögonbindeln inte åkte av. Sen rörde vi lite på oss och när bindeln väl åkte av var vi i en studio där jag såklart fick spela in en låt.
    Efterdetta blev det att åka hem äta lite ost och kex, dricka lite vin och några förberede maten vi skulle äta. Grillade fläskfile på grillen och de var verkligen jätte trevligt att vara hemma och inte ute på resturang. Sen blev de några lekar, jag fick en kasse med grejer som jag skulle para ihop med rätt person var lite svårt med tillslut luckades jag pricka in alla. Sen fick jag en hög med kort på olika kroppsdelar, händer, fötter, magar och rumpor, skulle hitta de kort som var på min blivande. Trodde först de skulle vara svårt men de var väldigt enkelt. Sen dansade vi och hade trevligt och allt slutade med att vi gick ut på krogen och dansade rumporna av oss. En totalt perfekt dag!!! =D

  • purple­flower
    Äldre 4 Sep 09:53

    I lördags fick jag min möhippaGlad Jag hade en underbar dag/kväll och mina vänner är helt fantastiska, är så tacksam över att ha dem i mitt liv! 

    Kortfattat så bestod dagen av paintball, 3-rätters middag hos ena kompisen och dans halva natten på nattklubb. De hade även förberett en massa lekar men vi hann inte med det eftersom vi hade det så mysigt av att bara sitta och prata och umgås, så det gjorde ingenting. Det är inte så ofta vi ses allihop så det uppskattade jag verkligen.
    Det var en helt perfekt dag, hade inte velat göra nåt annorlunda Hjärta

    Nu är det ju bara typ 1 1/2 vecka kvar och nerverna börjar göra sig påminda! Men som tur var så känns det som att vi har allt under kontroll och nu är det bara lite småpyssel kvar. Började med bordsplaceringen igår och det är verkligen inte lätt... Sen ska jag pyssla ihop framsidan till vår gästbok, små skyltar som visar vilket nummer varje bord har och fixa till kuvertlådan som vi fick av ett annat par så den passar våra färger. Idag ska jag göra lite ärenden; bestämma det sista angående tårtan, lämna in ringarna för putsning och gravyr, köpa halsband och örhängen till mig och till sist frisören sista gången innan bröllopet.

    För ett tag sedan var jag så nervös och rädd att inget skulle bli bra på den stora dagen, men nu längtar jag bara så himla mycket, det ska bli så kul!! Skål 

  • jeth
    Äldre 4 Sep 14:20
    Jezzybell skrev 2012-09-03 00:22:08 följande:
    När jag gifta mig första gången hade vi samma problem med krykan men lät det bero. Visst det går inte att ta bilder på kyrktrappan som du skrev men det går att ta underbart fina bilder iaf. Är någon del av kyrkan utan plast och byggnadsställningar? Isf försök få med just den delen på kort, så löste vi det i alla fall.
    majemma skrev 2012-09-02 15:16:35 följande:

    Igår fick jag min möhippa. Glad Bästa syster hade ordnat så fint! De kom och hämtade mig på morgonen (en timme efter det att sambon blev ivägrövad för hans svensexa) och mamma & pappa var med för att ta hand om dottern. Vi började med linedance i 1½ timme och sedan picknickbrunch. Sen var det dags för femkamp som inkluderade sumo-fotboll, bågskytte, hinderbana, blåsrör och segwayhinderbana. Jag kom tvärsist! Sedan åkte vi till ån och satt där och fikade och jag fick göra avbilda m2b i lera (jag gjorde ett hjärta och en hjärna) och pratade. Under dagen fick jag spräcka ballonger och i varje ballong låg en fråga om mig/oss/m2b där jag fick berätta historier. Efter fikat blev det bad och relax i badhuset och middag på min favorit-tapasrestaurang.


    Vi var inte så många eftersom jag mest har killkompisar, men det var sååå roli


    Ja det går ju att lösa med korttagning ändå för det finns sidor utan ställningar,  men vi har två
    kyrkor till som vi kan byta till så vi ska fundera lite till :)
  • Jezzyb­ell
    Äldre 4 Sep 23:38

    Jag börjar bli nervös även fast vi bara ska ha ett litet enkelt bröllop med de närmaste Glad. Men jag vet att vi har läget under kontroll men det pirrar härligt i magen när jag tänker på att om 2 veckor är jag gift. Jag tror att jag blir hippad på lördag Skrattande.

  • Mariab­en
    Äldre 5 Sep 12:21

    Hej allihop! Här har ni en till som gifter sig om ca 10 dagar!!! börjar bli nervöst! Idag ska jag och min kära tärna på provsminkning! Och lagom till det har jag blivit förkyld.....nåja bättre nu än nästa vecka;)

    Imorgon ska vi till kyrkan och prata med prästen för första gången. Och är väldigt orolig över att de kommer neka att jag går in med min pappa!!......hur vanligt är det att de nekar och vem bestämmer????

    //Maria 

  • Äldre 5 Sep 12:29
    Mariaben skrev 2012-09-05 12:21:56 följande:
    Hej allihop! Här har ni en till som gifter sig om ca 10 dagar!!! börjar bli nervöst! Idag ska jag och min kära tärna på provsminkning! Och lagom till det har jag blivit förkyld.....nåja bättre nu än nästa vecka;)

    Imorgon ska vi till kyrkan och prata med prästen för första gången. Och är väldigt orolig över att de kommer neka att jag går in med min pappa!!......hur vanligt är det att de nekar och vem bestämmer????

    //Maria 
    Hej! Vad kul med provsminkning! Vart ska du gå? Visst var du också från Linköpingstrakten?
    När det gäller ingång så är det upp till varje präst (som jag har förstått det). Hoppas det går att lösa så att ni alla blir nöjda!
  • Mariab­en
    Äldre 5 Sep 12:53
    majemma skrev 2012-09-05 12:29:08 följande:
    Hej! Vad kul med provsminkning! Vart ska du gå? Visst var du också från Linköpingstrakten?
    När det gäller ingång så är det upp till varje präst (som jag har förstått det). Hoppas det går att lösa så att ni alla blir nöjda!
    Jajemen! Linköping it is;) Rappestad kyrka viger vi oss i. Och har inte en susning om hur de gör med ingång med pappsen:/  Sminkningen blir på Make Up Store!:)
  • Äldre 5 Sep 13:21

    Yay! Rappestad kyrka har jag aldrig varit inne i, men den är jättefin utifrån. Glad Var ska ni ha festen? Hur tänker ni lägga upp er dag?
    Vi gifter oss i Lillkyrka kyrka utanför Linghem och har festen på Idingstad säteri. Jag hade provsmink på FACE förra veckan och blev jättenöjd. Hade tänkt Make Up Store först, men FACE kommer ut till frisören så det blev lite mer praktiskt för mig och tärnan. Var tänker du fixa håret?

  • Stefan­Madonn­a
    Äldre 5 Sep 13:51

    Har ni hittat nån bröllopsfotograf än? Vi gifte oss för en snart en månad sen (tiden går fort!) och hade väldigt svårt att hitta någon som var både billigt men bra...efter allt letande så bestämde vi oss för två underbara fotografer och nu kan jag varmt tipa om Ryan på www.ryanstonn.com . Det blev fantastiska bilder, underbara färger, till bra pris och han är jätteduktig på att fånga alla små detaljerna. Lycka till!!

Svar på tråden Vi som gifter oss 15 september