• Äldre 30 Jul 08:40
    23568 visningar
    141 svar
    141
    23568

    Vi som gifter oss 15 september

    Här kan vi som gifter oss den 15 september samlas och byta idéer och tankar med varandra. Det är inte lång tid kvar och åtminstone mina nerver blir allt mer påtagliga.

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 15 september
  • Hansso­n78
    Äldre 14 Sep 06:17

    Nu är nerverna igång! Det är lite pirrigt i magen man går runt med en känsla att man glömt ngt hela tiden! Men nu är det bara finlir kvar och en liten dans till vädergudarna. Lycka till alla imorgon!

  • Äldre 14 Sep 08:29

    Imorgon gäller det! Allt är packat och klart. Idag ska jag iväg på manikyr och sen iväg till festlokalen för dekorationer.
    I Linköping är det för tillfället svinkallt med regn och blåst men enligt prognosen ska morgondagen bli solig och varm. Hoppas det stämmer!
    Veckans stressmoment har varit att tärnans klänning inte hade hakar för BHn, vilket butiken skulle sy i, men det löser vi med dubelhäftande tejp och säkerhetsnålar. Trion som ska spela i kyrkan hade missat att de skulle spela ingångsmarschen, men det är nu löst. Dessutom ringde nyss de från salongen där jag ska göra manikyren och hon som skulle göra den har blivit sjuk. Men det gick att boka om till senare under dagen och med en lätt justering i planerna blev det inga problem.
    Inget kan förstöra det här! Glad

  • Isabel­laande­rsson
    Äldre 14 Sep 18:04

    Nu är det inte långt kvar tjejer! Snart kommer mina fina tärnor hit. Ska inte sova med min blivande utan ha tjejkväll med min afina! Mysigt! Hoppas och tror att jag fixat allt nu:) Hur har ni det er sista kväll?

  • Jenny4­93
    Äldre 17 Sep 12:25

    Hej alla nyblivna brudar Var är alla bilder??? Här kommer iaf en på mig och min fina man<3


  • purple­flower
    Äldre 17 Sep 14:16

    Hej alla brudar, eller jag menar FRUAR!! Nu är vi ju äntligen gifta Solig

    Hoppas att alla hade en lika fantastisk dag som vi! Vädret var helt okej, inget regn iallafall.
    Jag var såå nervös på morgonen att jag höll på att spy flera gånger men hela dagen flöt på bra, ingen stress överhuvudtaget utan vi kunde verkligen njuta av varenda liten stund. Har inte fått tag på en enda bild ännu, förutom några halvsuddiga från facebook, så har tyvärr ingen bild att lägga upp nu..

    Dagen började med att jag och min tärna fixade hår och smink hos frisören, sen in till stan och hotellrummet som vi hade, åt lite lunch och tog ett glas champagne i lugn och ro innan vi klädde på oss. Sen kom mannen och bestman och hämtade oss för att åka och fotograferas. Det var hur kul som helst, jag slappnade verkligen av vilket var bra för mina nerver.. Längtar efter att få se bilderna!

    Sen kom vi i god tid till kyrkan och jag kan säga att när vi stog där ute och väntade innan vi gick in så slog mitt hjärta så snabbt att jag trodde det skulle explodera... Men när vi gick in och såg alla våra nära och kära se så glada och rörda ut så blev jag så lugn och varm inombords. Ceremonin var så fin och musikern och solisten sjöng så vackert att det kändes som att änglar sjöng för oss. Innan bröllopsdagen såg jag framför mig hur jag säkert skulle stå där och bara gråta hela tiden, eftersom jag är världens mest känsliga människa, men konstigt nog grät jag inte en enda gång! Jag höll på att börja gråta när min man sa löftena till mig men jag lyckades hålla mig. Är så stolt över att allting gick så himla bra i kyrkan Solig

    Kvällen och festen var det roligaste jag upplevt i hela mitt liv, det var så underbart att vara omgiven av alla fantastiska människor och våra familjer och släktingar kom så himla bra överrens och hade jätteroligt tillsammans, trots att de kommer från olika kulturer. Vi är supernöjda med precis allting och hade inte kunnat önska oss någonting annat. Innan bröllopet så ville jag bara få allting överstökat på grund av all jobbig planering, all nervositet och så men nu känner jag faktiskt att jag vill göra om hela dagen igen bara för att det var så härligt och roligt! Och jag gick och oroade mig för hur vissa detaljer skulle bli på festen men vår underbara serveringspersonal fixade precis allting och det blev helt perfekt. Maten och tårtan var fantastiskt god och alla gäster tyckte att festen var helt underbar och var även de nöjda och glada med allt. Och då är jag också nöjd och gladSkrattande

    Trots allt jobb, stress och nervositet innan bröllopet så ångrar jag inte en sekund att vi valde att bjuda alla våra nära och kära att vara med hela dagen och på en hejdundrande fest!
    Skål för alla oss som nu är nygifta SkålSolig

  • Isabel­laande­rsson
    Äldre 18 Sep 21:04

    Jag och min fina man! En helt perfekt dag var det!


  • Isabel­laande­rsson
    Äldre 18 Sep 21:23

    Glada nygifta!


  • Jezzyb­ell
    Äldre 18 Sep 23:33

    Vi hade en helt perfekt dag! Solen strålade, det var klarblå himmel och jag frös inte trots att jag endast hade en tunn klänning på mig. Tyvärr har jag inte hunnit få några bilder än men det kommer.

  • jeth
    Äldre 19 Sep 08:54

    Hej!
    Vi hade också en helt underbar dag och fantastiskt rolig fest!! Allt klaffade och det kunde inte ha blivit bättre :)
    Har inte heller fått några bilder ännu!

  • Äldre 19 Sep 19:22

    Vi hade också en fantastisk dag. Några smärre missöden (t ex en strulande orgel, slöjan blåste iväg på kyrkbacken och en miss med fotograferingen) gjorde att dagen blev avspänd och fylld av skratt. Jag håller på att skriva en bröllopsberättelse som jag lägger upp lite senare men kan ändå bjuda på ett par bilder jag fått än så länge.



  • purple­flower
    Äldre 1 Oct 20:34

    Här kommer en bild på mig och min man från vår dag <3


Svar på tråden Vi som gifter oss 15 september