Inlägg från: Jezzybell |Visa alla inlägg
  • Jezzybell

    Vi som gifter oss 15 september

    Här är en till som gifter sig 15/9. Vi bestämde för några dagar sedan att vi ska gifta oss då så nu är det en del att hinna fixa. Jag fyller 30 den 14/9 och vi tänkte varför inte lika bra gifta oss när vi ändå har fest Skrattande. Det blir ett litet och enkelt bröllop med bara de närmaste. Jag har dock varit gift  en gång förut och haft ett stort bröllop med 50 gäster, prinsessklänning, 3-rätters middag och hela alltet så kanske kan jag hjälpa er med något om ni har några sista minuten funderingar? Vårt största problem just nu är att hitta en lokal som uppfyller kriterierna; ledig, billig, man kan ta med egen mat och dryck.

  • Jezzybell

    Det verkar som att vi har fått tag på en toppenlokal tillslut! Det är en lokal som ligger mitt i centrum ovanpå en affär som vi kan få låna helt gratis. Dessutom har den en stor uteterass ovanpå taket till affären så om det är fint väder kan vi vara ute. Är så lycklig!

  • Jezzybell

    Idag fick vi hem våra ringar och dom va så vackra och passade jättebra så nu är jag glad!

  • Jezzybell
    jeth skrev 2012-08-30 13:25:22 följande:
    Min klänning når exakt itll golvet och det tycker jag är fint...hoppas bara jag inte snubblar på den :-O

    Men vi har fått problem!!! Dom renoverar kyrkan utvändigt så det är byggställningar och plast runt hela kyrkan och dom hinner inte färdigt till den 15 :/ ....
    Vad tycker ni, gör det inget eller skall jag byta kyrka?? Det blir ju inga bilder på kyrktrappan isf :(
    När jag gifta mig första gången hade vi samma problem med krykan men lät det bero. Visst det går inte att ta bilder på kyrktrappan som du skrev men det går att ta underbart fina bilder iaf. Är någon del av kyrkan utan plast och byggnadsställningar? Isf försök få med just den delen på kort, så löste vi det i alla fall.
    majemma skrev 2012-09-02 15:16:35 följande:

    Igår fick jag min möhippa. Glad Bästa syster hade ordnat så fint! De kom och hämtade mig på morgonen (en timme efter det att sambon blev ivägrövad för hans svensexa) och mamma & pappa var med för att ta hand om dottern. Vi började med linedance i 1½ timme och sedan picknickbrunch. Sen var det dags för femkamp som inkluderade sumo-fotboll, bågskytte, hinderbana, blåsrör och segwayhinderbana. Jag kom tvärsist! Sedan åkte vi till ån och satt där och fikade och jag fick göra avbilda m2b i lera (jag gjorde ett hjärta och en hjärna) och pratade. Under dagen fick jag spräcka ballonger och i varje ballong låg en fråga om mig/oss/m2b där jag fick berätta historier. Efter fikat blev det bad och relax i badhuset och middag på min favorit-tapasrestaurang.


    Vi var inte så många eftersom jag mest har killkompisar, men det var sååå roligt!


    Låter som du hade en helt underbar hippa!!
  • Jezzybell

    Jag börjar bli nervös även fast vi bara ska ha ett litet enkelt bröllop med de närmaste Glad. Men jag vet att vi har läget under kontroll men det pirrar härligt i magen när jag tänker på att om 2 veckor är jag gift. Jag tror att jag blir hippad på lördag Skrattande.

  • Jezzybell

    Vi hade en helt perfekt dag! Solen strålade, det var klarblå himmel och jag frös inte trots att jag endast hade en tunn klänning på mig. Tyvärr har jag inte hunnit få några bilder än men det kommer.

Svar på tråden Vi som gifter oss 15 september