Inlägg från: Mariaben |Visa alla inlägg
  • Mariaben

    Vi som gifter oss 15 september

    Hej allihop! Här har ni en till som gifter sig om ca 10 dagar!!! börjar bli nervöst! Idag ska jag och min kära tärna på provsminkning! Och lagom till det har jag blivit förkyld.....nåja bättre nu än nästa vecka;)

    Imorgon ska vi till kyrkan och prata med prästen för första gången. Och är väldigt orolig över att de kommer neka att jag går in med min pappa!!......hur vanligt är det att de nekar och vem bestämmer????

    //Maria 

  • Mariaben
    majemma skrev 2012-09-05 12:29:08 följande:
    Hej! Vad kul med provsminkning! Vart ska du gå? Visst var du också från Linköpingstrakten?
    När det gäller ingång så är det upp till varje präst (som jag har förstått det). Hoppas det går att lösa så att ni alla blir nöjda!
    Jajemen! Linköping it is;) Rappestad kyrka viger vi oss i. Och har inte en susning om hur de gör med ingång med pappsen:/  Sminkningen blir på Make Up Store!:)
  • Mariaben
    majemma skrev 2012-09-05 13:21:16 följande:
    Yay! Rappestad kyrka har jag aldrig varit inne i, men den är jättefin utifrån. Glad Var ska ni ha festen? Hur tänker ni lägga upp er dag?
    Vi gifter oss i Lillkyrka kyrka utanför Linghem och har festen på Idingstad säteri. Jag hade provsmink på FACE förra veckan och blev jättenöjd. Hade tänkt Make Up Store först, men FACE kommer ut till frisören så det blev lite mer praktiskt för mig och tärnan. Var tänker du fixa håret?
    Lillkyrka?? Bodde i Linghem när jag var yngre, men aldrig hört om den. Åt vilket håll ligger den? Det blev smink på Make Up Store. Och jag kan ärligt säga att jag ALDRIG känt mig så vacker:)) Håret görs på E-hair! 
  • Mariaben
    StefanMadonna skrev 2012-09-05 13:51:55 följande:

    Har ni hittat nån bröllopsfotograf än? Vi gifte oss för en snart en månad sen (tiden går fort!) och hade väldigt svårt att hitta någon som var både billigt men bra...efter allt letande så bestämde vi oss för två underbara fotografer och nu kan jag varmt tipa om Ryan på www.ryanstonn.com . Det blev fantastiska bilder, underbara färger, till bra pris och han är jätteduktig på att fånga alla små detaljerna. Lycka till!!


    Vi har den turen att mammas sambo är fotograf och fotat massa bröllop! Så honom använder vi:)
  • Mariaben
    majemma skrev 2012-09-06 09:30:58 följande:
    Appropå fotografering, hur tänker ni göra med gästernas bilder. Vi har fotograf till vigseln och fram till brudskålen men ingen för festen. Då får gästerna fotografera själva. Vi vill ju naturligtvis ha deras bilder så hur gör man bäst rent praktiskt; ett album på nätet där folk får lägga upp sina bilder, skicka med folk usb-minnen eller cd-skivor eller hur tänker ni göra?

    Idag ska jag hämta ut min och tärnans klänningar!!! Skrattande
    Vi kommer ha fotograf som fotar i kyrkan och sen efter vigseln. Medan vi fotas på nån vacker plats, så blir gästerna fotade par för par av en annan fotograf när de kommer till herrgården. Men under middagen antar jag att dels vår bröllopsfotograf tar en del bilder, men sen även gästerna. Vi var nyligen på ett bröllop där toastmaster paret delade ut skivor till gästerna, där de fick bränna ner sina bilder o ge till brudparet! 

     
Svar på tråden Vi som gifter oss 15 september