• Louise­B
    Äldre 19 Jun 17:36
    44749 visningar
    54 svar
    54
    44749

    Tal från Bruden?

    råkade skicka iväg inläggen innan jag hunnit skriva nåt....


    Kommer någon brud där ute hålla tal på sitt bröllop? jag funderade lite på om jag ska göra det faktiskt...vad tycker ni?

  • Svar på tråden Tal från Bruden?
  • Äldre 7 Mar 11:15
    #41

    Jag kommer inte att hålla något tal till min man på bröllopet.


  • Äldre 7 Mar 12:07
    #42

    Jag funderar oxå på att hålla ett litet tal till min blivande och kanske mina föräldrar och tärnor oxå får några ord i farten ;) Tårarna kommer flöda men man får vell ladda upp med näsdukar och ta en tur till ladys room efteråt!! ;D

  • Äldre 15 Jul 12:21
    #43

    Jag kommer inte ha något tal till honom under själva festen. Däremot har jag en blandning av tal och löften i samband med vigseln, vilket även han har. De orden uttrycker allt.

  • Äldre 15 Jul 18:40
    #44

    Det är så vackert när brudpar håller tal, men jag klarar inte av att hålla tal, i synnerhet inte när det är så privat ämne som kärlek till sin man. Så ingen av oss höll något.

  • Äldre 15 Jul 19:56
    #45

    Min fästman ska hålla ett tal, som kommer innebära att jag gråter floder, det vet jag. För min del är det ingen bra idé just därför. Däremot har jag sjungit och spelat gitarr sen jag var 15,så det är mer jag :) det blir all of me med John Legend. Han önskade faktiskt att jag skulle sjunga, och från början hade jag en annan låt, men blev helt kär i denna! Bästa är att han blev helt frälst med, men han har ingen aning om att det är den jag ska sjunga :)

  • Äldre 15 Jul 21:17
    #46

    Jag ska hålla ett väldigt kort tal där jag presenterar en låt som jag sjungit in som ska spelas och visa ett bildspel som jag satt ihop till. Jag har sjungit in Mitt hjärta tillhör dig av Sara Varga.

    Förutom det så har vi skrivit till varandra i festhäftet, det här är min text:


    Viktoria till Stefan


     


    Jag är helt säker på att det finns en mening med att vi träffades när vi gjorde då vi sprungit förbi varandra många gånger under åren.
    När jag kom till vår första dejt och du väntade på mig med en bukett med vackra blommor så smälte jag direkt, allt kändes bara rätt från början och jag förlorade mig i dina himmelsblå ögon. Det var en enormt stark förälskelse som blev till en ännu starkare kärlek på en gång.


    Vi är så lika på många sätt och annars kompletterar vi varandra. Du läser mig som en öppen bok så du lyfter mig när jag behöver och lugnar mig när jag är arg och tröstar mig när jag är ledsen.


    Vi har blivit en stor familj som rymmer massor av glädje och kärlek.


    Du gör mig så otroligt lycklig. Du får mig att känna mig älskad, åtrådd och vacker.


    Jag älskar ditt lugn, jag älskar din trygghet, jag älskar din knasighet,


    jag älskar att du är så kärleksfull, jag älskar dig för att du är du.


    Stefan, jag älskar dig så otroligt mycket och jag är så lycklig att vi nu ska vara man och fru i resten av våra liv.


     

  • Äldre 16 Jul 07:59
    #47

    Jag kommer att hålla tal till min man. Egentligen hade jag nog gärna skrivit personliga löften till vigseln istället men eftersom jag vet att min blivande inte känner sig bekväm med att skriva och framföra något sådant så är det inte aktuellt. Istället kommer jag hålla tal vid middagen för även om han har svårt att sätta ord på sina känslor så vill jag så himla gärna få berätta för honom och hela världen hur jag känner. Vid middagen tycker jag inte det känns konstigt att bara en av oss pratar och jag tror det kommer falla sig ganska naturligt för våra gäster att jag inte kommer kunna sitta still och vara tyst :P

  • Äldre 15 Aug 14:01
    #48

    Oj, oj, oj vad fint och vackert alla skriver.Gråter Tårarna rinner och jag blir alldeles tjock i halsen.

    Själv har jag funderat på om jag ska hålla ett kort men 'från hjärtat'-tal till min nyblivne make på festen. Fast då jag är rätt känslosam av mig så vet jag inte om jag 'klarar det'. När han överraskade mig totalt med att fria till mig tidigare i år så blev jag så glad och tårarna sprutade i säkert en halvtimme. Jag verkligen tokgrät! Min bonusdotter blev rädd och trodde något hemskt hane hänt Flört 
    Jag tror jag ska prata med honom om det nu i helgen för att se hur han tänkt göra. Annars är ett brev att ge honom som morgongåva en fin idé.

    Bröllopet är nästa lördag, 23/8 så det är snart dags!

    Längtar tills jag är hans fru!Hjärta

  • Äldre 19 Aug 15:31
    #49

    Jag har nu knåpat ihop ett kort tal, direkt från hjärtat till min blivande make. Är det för personligt eller tror ni det är ok?
    Jag kan ju tillägga att han står som 'Solstrålen' i mina mobil-kontakter Glad


    XXXX, min älskade make.
    Jag vill bara säga några ord till dig direkt från hjärtat. 
    För ett par år sedan när min verklighet var mörk, dyster och livsgnistan hade försvunnit så kom du in i mitt liv. Du lyste upp min tillvaro med din värme och kärlek, du blev min alldeles egen solstråle.
    Du fick mig att tro på kärleken igen och visade mig hur underbart livet kan vara med rätt person. Du är den finaste presenten jag någonsin fått. 
    Tack för att du är du, och för att du älskar mig för allt som jag är, precis som jag är och låter mig få vara den jag är. 

    Jag älskar dig.
  • Äldre 30 Sep 20:02
    #50

    Jag ska försöka ge mig på att sjunga "Du är allt" i kyrkan, utan min m2b-s vetskap :) Ska ta hjälp av hans syster som är väldigt duktig på,att sjunga. Nu när jag har bestämt mig inombords så känner jag att jag måste genomföra det, annars kommer jag ångra mig :)

  • Äldre 30 Sep 20:11
    #51

    Jag kommer inte att hålla tal, av den enkla anledningen att jag kommer gråta ihjäl mig Jag tränar för fullt på att tänka på bröllopet utan att gråta, förstår inte ens hur jag ska kunna säga ja Däremot funderar jag på att skriva ett brev som han får kvällen innan eller efter.

  • Äldre 30 Sep 21:58
    #52

    jag kommer nog hålla tal. ska läsa upp en dikt av Nils ferlin^^ 

  • AkJ
    Äldre 30 Sep 22:19
    #53

    Yes, jag kommer hålla tal vid middagen. Eller, tre stycken:

    - Vi börjar med att tacka två personer, som gjorde att vi träffades.

    - Jag håller ett kort tal till min man (han håller även ett kort till mig)

    - Middafen avslutas med att vinrankor gästerna och speciellt våra toastar.


    Följ min bröllopsblogg! 1/11 2014 är det dags - brollopjj.wordpress.com
  • Äldre 1 Oct 09:43
    #54

    Jag höll tal till min make på bröllopet i lördags. Hade ett antal punkter i huvudet som jag visste att jag ville ha med och improviserade sedan.
    Talet var både fyllt av kärleksord och av lite "elaka" saker om honom. Inte väldigt elaka, men saker som är väldigt signifikativa för honom. 
    Jag började med att tacka våra respektive barn för att de gjort detta möjligt för oss, utan deras medgivande till vårt förhållande hade vi aldrig kunnat vara så lyckliga som vi är.
    Vi hade gäster från Tyskland, vilket jag kom på efter att jag talat till barnen och bytte sedan till att hålla resterande del av talet på engelska.
    Min make både skrattade och grät under talet så det känns som att jag lyckades. 

Svar på tråden Tal från Bruden?