3 Följare 0 Följer

Kalejdoskop

Planerar bröllopHej!


Jag är en glad norrlänning, numera bosatt i Göteborg. Jag och min fästman gifter oss den 26:e juli i år och vi är både väldigt peppade! Jag vill så gärna att det ska vara ungefär NU, så jag har redan gjort det mesta i planeringsväg..så himla roligt är det :) 

Det är också väldigt roligt att prata med folk här på forumet, och om någon vill diskutera något så är det bara att höra av sig! Det är alltid kul, och välbehövligt, att bolla med någon annan som är mitt i planeringen :)

Ha det gott så kanske vi hörs!
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2014-09-21 Kalejdoskop svarade i tråden: Fler som ska gifta sig Juli 2014?: Det beror helt på vilket typ av bröllop ni tänkt er! Vi hade ett rätt low key bröllop, fixade maten själva osv. Dessutom hade vi bröllopet uppe i norrland, inte lika många bröllop där.
2014-08-05 Kalejdoskop svarade i tråden: Tävling: Vinn presentkort hos Sefina!:
Bonussonen har vattenkrig med grannpojken. En flashback till ens egna barndomssomrar!2014-08-05 Kalejdoskop svarade i tråden: Visa mig er FAVORITBILD från er dag!:
Glömde skriva, fotograf är Irmelin Eriksson!

2014-08-05 Kalejdoskop svarade i tråden: Visa mig er FAVORITBILD från er dag!: Här är mina favoriter från våran dag! Tro det eller ej, de flesta är inte från fotografen, utan en nära vän..Min makes son var såklart med på vigseln, klarade ringbärar-jobbet galant!Kramen.
2014-08-05 Kalejdoskop svarade i tråden: Fler som ska gifta sig Juli 2014?: Hej på er! Nu är även jag och min man (!!) gifta! Vilket overklig dag, det känns fortfarande som det var en dröm, en annan tid, till och med ett annat liv. Kan ännu inte förstå att det är sant! Här.
2014-07-23 Kalejdoskop svarade i tråden: Skjuta fram ett år eller ta lån? Ångest..: Vi bestämde oss för att gifta oss i år i augusti förra året, och var lite väl naiva. Vi hade en budget på 30 000, och den har nog gått över 40 000 vid det här laget. Vi fick skära ner gästlistan.
2014-07-23 Kalejdoskop svarade i tråden: Fler som ska gifta sig Juli 2014?: Haha, då är vi inte ensamma hör jag :) jag ska börja baka tårtorna imorgon, får hoppas dom blir bra! Vad skönt med fint väder! Här ska det vara 26 grader och strålande sol, så varmt blir det,.
2014-07-23 Kalejdoskop svarade i tråden: Fler som ska gifta sig Juli 2014?: Tre dagar kvar här! Vi är uppe i norrland och förberedelserna är i full gång, allt känns så overkligt! Kommer nog inte fatta förrän vi sagt ja. Idag kommer vigselförrättaren hit, även fotografen.
2014-07-20 Kalejdoskop svarade i tråden: hur gör/gjorde ni? har även mannen två ringar efter giftermål?: Vi kommer båda ha två ringar, jag två i vitguld, en kupad, en platt, hans förlovningsring är i palladium och kupad och vigselring i rött guld, smalare och platt. Han ville själv ha två ringar.
2014-07-18 Kalejdoskop svarade i tråden: Vattenfast mascara - ge mig ditt bästa tips!:
Jag har skaffat mascara från Mary kay, den går då inte bort med ens med tvål och vatten! Så den håller nog för allt :)