• jennyal

    Tal från Bruden?

    Oj, oj, oj vad fint och vackert alla skriver.Gråter Tårarna rinner och jag blir alldeles tjock i halsen.

    Själv har jag funderat på om jag ska hålla ett kort men 'från hjärtat'-tal till min nyblivne make på festen. Fast då jag är rätt känslosam av mig så vet jag inte om jag 'klarar det'. När han överraskade mig totalt med att fria till mig tidigare i år så blev jag så glad och tårarna sprutade i säkert en halvtimme. Jag verkligen tokgrät! Min bonusdotter blev rädd och trodde något hemskt hane hänt Flört 
    Jag tror jag ska prata med honom om det nu i helgen för att se hur han tänkt göra. Annars är ett brev att ge honom som morgongåva en fin idé.

    Bröllopet är nästa lördag, 23/8 så det är snart dags!

    Längtar tills jag är hans fru!Hjärta

  • jennyal

    Jag har nu knåpat ihop ett kort tal, direkt från hjärtat till min blivande make. Är det för personligt eller tror ni det är ok?
    Jag kan ju tillägga att han står som 'Solstrålen' i mina mobil-kontakter Glad


    XXXX, min älskade make.
    Jag vill bara säga några ord till dig direkt från hjärtat. 
    För ett par år sedan när min verklighet var mörk, dyster och livsgnistan hade försvunnit så kom du in i mitt liv. Du lyste upp min tillvaro med din värme och kärlek, du blev min alldeles egen solstråle.
    Du fick mig att tro på kärleken igen och visade mig hur underbart livet kan vara med rätt person. Du är den finaste presenten jag någonsin fått. 
    Tack för att du är du, och för att du älskar mig för allt som jag är, precis som jag är och låter mig få vara den jag är. 

    Jag älskar dig.
Svar på tråden Tal från Bruden?