• Louise­B
    Äldre 19 Jun 17:36
    44834 visningar
    54 svar
    54
    44834

    Tal från Bruden?

    råkade skicka iväg inläggen innan jag hunnit skriva nåt....


    Kommer någon brud där ute hålla tal på sitt bröllop? jag funderade lite på om jag ska göra det faktiskt...vad tycker ni?

  • Svar på tråden Tal från Bruden?
  • Fru 0728
    Äldre 19 Jul 23:19
    #31

    Så fint ni skriver, sitter med tårar i ögonen. Vi gifter oss nästa helg och jag önskar att jag kunde säga några fina ord till min blivande men jag är alldeles för blödig:(

  • Viii
    Äldre 20 Jul 13:17
    #32
    Fru 0728 skrev 2012-07-19 23:19:36 följande:
    Så fint ni skriver, sitter med tårar i ögonen. Vi gifter oss nästa helg och jag önskar att jag kunde säga några fina ord till min blivande men jag är alldeles för blödig:(
    Det skulle kunna varit jag som skrivit din kommentar :)
    Sitter också här med tårar i ögnonen och samma önskan! 
  • August­i13
    Äldre 23 Aug 12:51
    #33

    Jag kommer från Norge och där är det tradition att maken håller tal till bruden under middagen. Det ska min kommande man göra för mig, även om vi kör ett svenskt bröllop - och då tänker jag säga några ord tillbaka :) Tycker det är viktigt att även jag får säga kärleksfulla ord om honom, det längtar jag till!

  • Äldre 23 Aug 13:12
    #34
    aviman skrev 2012-06-24 20:18:11 följande:
    Min älskade man, [maken].

    Du är den finaste presenten jag någonsin fått, och jag vet inte vem jag har att tacka för att du snubblade in i mitt liv såsom du gjorde.
    Därför tackar jag dig. För att du är du, för att du är allt som du är och för att du älskar mig för allt som jag är.

    Att vara nära dig är en underbar känsla, att få känna dig och överraskas av alla dina egenheter är en ständig njutning. Att leva med dig är ett äventyr och jag behöver inte åka långt för att kunna hamna i blåsväder eller sitta i solig harmoni tillsammans med dig - vart vi än är tycks vi kunna skapa vår egen värld och våra egna villkor.

    Hos dig känner jag trygghet, utan att bli rädd för att göra själv.
    Hos dig känner jag mig stark, utan att bli rädd för att vara svag.
    Och hos dig kan jag vara rädd, utan att behöva förklara.

    Du är min äkta hälft, lagkamrat, själsfrände, kärlek och mitt alltid.
    Jag älskar dig.

    Det ska jag "tala" om för min karl på bröllopet :)
    Några korta rader för att visa uppskattning och kärlek Hjärta

    Vad fantastiskt fint skrivet!! verkligen vackert!


    Åh jag vill så gärna säga några fina ord till min fantastiska fina blivande man men jag lovar dig att jag gråter på riktigt bara jag läser dina ord här ovan, jag storbölar liksom :) Så det går bara inte!! Jag hoppas att han ska säga ett par ord till mig och jag vill så gärna säga några till honom, men vad ska man göra? Glad
    Klarar varken dop eller bröllop utan hulkande gråt, hur ska jag då själv kunna ta till orda Glad

  • Celnns
    Äldre 23 Aug 13:16
    #35
    LouiseB skrev 2012-06-19 17:36:39 följande:

    råkade skicka iväg inläggen innan jag hunnit skriva nåt....


    Kommer någon brud där ute hålla tal på sitt bröllop? jag funderade lite på om jag ska göra det faktiskt...vad tycker ni?


    Jag tycker du borde göra det som du vill, oavasett vad andra tycker. Uppenbarligen vill du det och jag tycker verklgien du skall göra det isåfall. Det är Ditt bröllop forma det efter vad du vil göra inte vad alla andra anser. Det är din dag inte alla andras du skall sga det du vill, gör det du vill. För mig spelar det ingen roll hur ett bröllop ser ut. Ser hellre att jag efteråt säger. Nja inte godast mat, inte bästa musiken. men det var verkligen DERAS bröllop och ingen annan skulle kunna ha det likadant för det hade inte passat men för dem var det perfekt.
  • johann­agbg
    Äldre 13 Oct 22:54
    #36

    Så fina grejer. Riktigt sugen, men fan va nervös. Jag bara lipar. Min sambo skrev en dikt när han gick i.skolan dom jag funderar på att läsa. Får se

  • Äldre 13 Oct 23:36
    #37

    Jag höll ett välkommst tal och sedan så höll jag ett tal till min prins. Det var inget jag hade planerat, men jag vaknade en dag med ett helt tal i mitt huvud. 

    Min man älskade mitt tal, det var personligt rakt i från hjärtat. Så ni som vill hålla tal, gör det för att ni vill och gör det ifrån hjärtat, inte för att ni tycker att ni ska göra det. 

    Lycka till 

  • sirifr­edde
    Äldre 13 Oct 23:41
    #38

    Jag vill gärna hålla tal till min bliande man men kommer inte kunna hålla undan tårarna :) Skulle så gärna vilja =)

  • Gravid­MammaB­rud
    Äldre 6 Mar 19:23
    #39

    Jag har väldigt lätt för att prata känslor o det är dessvärre ingen hemlighet så gästerna skulle inte bli förvånde tror jag... rädd att känna mig löjlig eller utskämd, men om man skriver o filar på det ordentligt innan så kanske... Vill ju dela med mig till alla hur lycklig jag är att få dela livet med denna underbara man!!!

  • mimi00
    Äldre 6 Mar 20:15
    #40

    Hahaha vår toastmaster reste sig upp under bröllopet och sa "nu ska bruden hålla tal", jag blev knallröd och fattade ingenting. Då satte de på låten "Du är min man" när jag sjunger !!! (spelade in en skiva på möhippan) Det var ett väldigt uppskattat "tal" :) 

Svar på tråden Tal från Bruden?