• Just Me

    Mars 2013-brudar

    Det närmar sig, det är mindre än ett år kvar! 

    Här kan vi samlas och peppa varann, byta idéer, stötta, hjälpa, planera och slutligen önska varann lycka till och grattis!

     


    Du & Jag 23/3-2013
  • Svar på tråden Mars 2013-brudar
  • mimi00

    jadu, vi ska beställa tårtan, skicka dj:n en lista med vad vi gillar, bestämma vem som ska göra vad på själva dagen och små saker..  köpa kostym med men det gör vi i februari :) 

    vad har ni kvar? vilka har uppgifter hos er? stora som små uppgifter.. ?  

  • eml33h

    Min m2b ska prova ut kläder och så ska spotify-listan göras klar.
    Vi ska även handla allt dricka och tilltugg till festen, men avvaktar tills vi vet hur många som kommer.
    Annars är nog allt fixat. Ja, förutom sånt som bara kan göras dan före/dagen D som blommor och frisören.

    Min mamma ska baka tårtan, annars gör vi allt själva.. inte för att det är så mycket, vi ska äta på restaurang så dom tar hand om det mesta.
    Vi har inget värdpar eller toastmaster eller nåt sånt.

  • eml33h

    52 dagar kvar nu! Helt galet vad tiden går fort!

    Fick hem bokningsbekräftelsen igår och fick den präst vi hade hoppats på.
    Pratade även med en släkting till mig som är fotograf, fick ett väldigt bra pris så ännu en sak att glädjas åt.
    Och mamma frågade väldigt snällt om hon fick lov att göra buketten..
    Känns som allt börjar falla på plats : )

    Hur har ni andra det?

    Har ni städat ut julen ännu?

  • mimi00

    Ja visst är det skönt att allt bara blir bra :)) haha under 50 dagar nu och börjar bli lite stressad ^^ Fast jag borde nog inte vara det egentligen :) 

    Skönt att ni fick önskad präst :)  det gör ganska stor skillnad faktiskt ! Ja min jul städades ut den 2:a :)  efter nyår vill jag bara få det undan :)

    Jag blev "förhippad" igår. Aldrig hört om det men det var en himla rolig och smart ide :)  Min Syster och en kompis kom och väckte mig igår morse och gav mig en lapp med vad jag skulle packa och sa att jag har 20 min på mig. de ska "haffa" mig idag. Jag blev superstressad och flög upp haha sedan var vi och åt frukost i stan bara vi tre och de var väldigt hemlighetsfulla. skämde ut mig lite på fiket men inget "jobbigt". sedan åkte vi hem till mig igen för att jag skulle få packa sånt jag glömt. men när vi kom hem fick jag ett kort där de stod att detta var en varning på vad som komma skall och jag borde akta mig kommande helger. man vet aldrig när de dyker upp igen. haha det var himla kul faktiskt :)  jag anade ingenting :)

    Nu har jag bara tårtan kvar att beställa på city gross och m2b ska köpa kostym men sen är nog det mesta klart. Har endel familjedrama men försöker skita i det..  blir bara stressad av sånt :)  

  • mimi00

    Hur går det Mars-brudar?  Det närmar sig med stormsteg !

    Nu har vi äntligen beställt tårtan och idag lämnade vi in ringarna för gravering :) Ska gravera min förlovningsring som jag kommer ha till vardags. så känns väldigt tomt på handen :)  (Min vigselring kommer endast bäras vid finare tillfällen då den är från USA och ha massa diamanter och grejer :) )

  • eml33h

    Åh så kul med förhippa! : )
    Vi har ju faktiskt bara 4 helger kvar att oroa oss över!
    Har ingen aning om/när min blir.. fast det är väl det som är hela grejen, man ska vara fullständigt oförberedd!
    Föredrar du en "förnedrings-hippa" eller bara en mysig kväll med tjejerna?


    Har haft så mycket på jobbet + annat på kvällarna att jag inte har haft tid att fundera på hur snabbt tiden går, förrän jag råkade kolla almanackan idag : )
    Väntar på en tiara jag beställt, samt en underkjol.. sen är min outfit klar.
    Hade tittat ut ett halsband på en butik i en närliggande stad men tyckte 800 spänn var lite saftigt så blev inget köp.
    Döm om min förvåning när jag fick ett samtal av min mor som hade hittat exakt samma halsband till halva priset!
    När hon väl levererade det fick jag det dessutom i present, ibland har man tur! :D

  • mimi00

    Ja det var riktigt kul att bli "för-hippad" :)  Jag föredrar en rolig hippa med tjejerna. Jag vill inte bli förnedrad, men skulle inte ha något emot att ha utstickande kläder på stan eller så. Jag kan väl vara lite mesig ibland ^^ Hur känner du? 

    Oj vilken tur ! Ibland ska man ha det också ;)  skönt när sånna saker händer :)  Ja, jag har haft väldigt mycket i skolan på senaste men det mesta är klart med bröllopet nu så kan "slappna" av :) 33 dagar kvar :)  WOHO !

    Var beställer du ifrån? Jag kör allt från ebay ;P Var i Ullared igår och köpte lite med :)

    Vet inte om jag frågat innan men kommer du byta om under kvällen? Jag köpte en extra klänning som jag kan byta till när festen börjar.. kommer bli mkt dans och framför allt kolo, så vill inte den långa då :)

    och sist, när är ert osa datum?  många som inte hört av sig?  vi har sista dagen 2/2 och känns som det är många från M2bs sida som inte ringt :/ men de har ju en vecka kvar ifs ^^ 

  • eml33h

    Jag har inget emot att ha fula kläder eller så, men att sälja pussar på stan känns inte riktigt som min grej. Behöver nog ha fått i mig ett par vinglas innan det skulle kännas ok att göra : P

    Beställer vaddå?
    Vi kommer inte lägga några pengar på dekorationer och sånt.
    Det enda vi beställt är kläder, skor och ringar.

    Jag kommer inte byta om till festen.. tänker att jag vill ha min fina klänning så länge jag bara kan. Vanliga festkläder har jag rätt ofta ändå så byter jag om till annat är jag rädd att det bara känns som en vanlig fest.
    Däremot så var det släp på första klänningen jag köpte, och kom på i efterhand att det är rätt så opraktiskt, så jag sålde den och köpte en ny utan släp.

    Vi har sista osa nu på fredag, väntar på svar från 20 st, 50 st har tackat ja och 3 st har tackat nej.
    16 av 20 som ej ringt är från hans sida.. verkar vara nåt som "går" , haha : )


     

  • mimi00

    Ja då får vi hoppas de sista svarar inna helgen :)  och nej, sälja kyssar skulle jag inte vilja göra ^^ och som sagt så är det inte många helger kvar att välja på nu, så det närmar sig med stormsteg ! Ska bli så roligt :)

    Nu längtar jag verkligen till bröllopsdagen ! 

Svar på tråden Mars 2013-brudar