• Just Me

    Mars 2013-brudar

    Det närmar sig, det är mindre än ett år kvar! 

    Här kan vi samlas och peppa varann, byta idéer, stötta, hjälpa, planera och slutligen önska varann lycka till och grattis!

     


    Du & Jag 23/3-2013
  • Svar på tråden Mars 2013-brudar
  • mimi00

    Ja men det roliga är att vissa är så nya att de träffats efter vi skickat inbjudan ^^ jag vet att etablerade par bör bjudas men tänker att etablerade är gifta/sambo/förlovade typ.. sen tänker jag om det vore jag. hade min m2b blivit bjuden till en gammal lumpenkompis eller nått hade inte jag räknat med att bli bjuden.. men det är bara jag det ^^ men svårt att säga det till någon som säger "vi kommer". 

  • miserere

    Hmm... Ja det är ju en annan femma det. Nej du - alla är ju lite olika och förväntar sig vissa saker. Har de redan sagt att "vi kommer"? :-P De kanske frågar er om saken när de osar? Då kanske det går att få in på nå sätt. Usch, det låter så jobbigt det där... Har nog inget bra råd för att vara ärlig.

    Men appropå fotografering - kommer ni att köra utomhus eller inomhus?

  • eml33h

    Hade ni haft plats för fler så hade det ju varit en annan sak, men så är ju inte fallet..
    Tycker ni med gott samvete kan förklara detta, det borde dom faktiskt fatta om dom är normalt funtade.


    Vi vill fotas utomhus, men det kan ju vara 35 minusgrader likagärna.. det får gå fort helt enkelt : )
    Har dock inte bokat någon fotograf ännu, men jag känner flera hobbyfotografer så det blir nog inga problem.

  • mimi00

    Hmm, jag vill med gärna ta lite bilder ute, men även om det inte är -35 så är det ganska kallt även om det är +10.. :/  får la helt enkelt bita ihop ^^  

    Vilken natur kommer ni ta bilderna i?  funderat på det ännu?  hur ser platsen ut?  stan, skog, bro ovs? Behöver lite insperation :)

     

  • eml33h

    Blir långkallingar å skoterskorna under :)
    Har inte funderat på var bilderna ska tas.
    Vi har som sagt inte ens bokat nån fotograf.
    Skulle dock tro att det blir på samma ställe där vi gifter oss, ett hembygdsområde.
    Kyrkan ser ut såhär..


  • miserere

    Vacker plats! Blir nästan avundsjuk! (eller nej, inte nästan, det var verkligen fint!) Det får bli en kort fotografering ifall det är så kallt, hehe! Vi tänker att vi inte behöver så många bilder utan nöjer oss med ett par, samt från mottagningen. Dessa kommer ändå vara värda guld i framtiden

  • annagustafson89

    Oj, nu lägger jag mig i den här tråden igen. Min mamma har dött, för ca 2 månader sen nu, och bröllopet blev planerat för att hon skulle kunna vara med. Nu har vi dock ändå kommit fram till att det inte finns någonting mer rätt än att gifta oss det planerade datumet som blir i samband med vår 5-årsdag :) Känns skitbra! Och mamma kommer ju vara med ännu bättre, utan att bli trött... TYP!

    Dock får jag lite panik över att ni redan skickat in om hindersprövning och efternamnsbyte.. Vart hittar man de blanketterna? Jag är liksom fortfarande på klänningjakt. Tänkt beställa från Jenjenhouse, och kostym från Suitopia :)

    Vi gifter oss på Gotland, och ska ha en riktig profsfotograf då jag verkligen är fotonörd till den graden att jag kan sitta och kolla fotobloggar i timmar, och är lite kräsen med hur fotografen fångar motiven.. Har hittat min perfekta iaf! Jessicalund.se . Har tänkt mig lite bilder vid någon ruin, ringmuren, vid utsikten mot havet... Asså, Gotland är ju helt perfekt, men det hjälper ju inte er med tips, mest bara skryt ;)

    Har bokat kyrka och en bygdegård nu iaf. Kollade med bygdegården hur länge vi får hålla igång på natten, och de har nyligen hyrt ut till en ungdomsgäng som hade högljudd fest fram till fem på morgonen, så de sa i princip att ingenting slår det så det är bara att köra på. Skönt! ;)

    Behöver komma på vad vi ska ha för tårta som man kan bara själv bara... Få se vad vi kan klura fram..  

  • eml33h

    Oj, det var tråkigt att höra. Beklagar verkligen.. *krama*
    Men som du säger, nu kan hon vara med hela dagen utan att bli trött och må dåligt.

    Hindersprövningen finns att ladda ner här:
    http://www.skatteverket.se/privat/blanketterbroschyrer/blanketter/info/7880.4.19b9f599116a9e8ef36800024527.html

    Efternamn här:
    http://www.skatteverket.se/privat/blanketterbroschyrer/blanketter/info/7831.4.19b9f599116a9e8ef36800024514.html

    Har du nån favorit på Jenjens? Det tog typ 3-4 veckor att få hem min klänning därifrån så du har ju ändå relativt gott om tid att beställa.

    Har aldrig varit på Gotland men på bilder verkar det ju vara underbart fint! Du har verkligen den perfekta miljön att fotas : ) blir det nån snö där, eller bara slask?

    Perfekt med festen alltså! Och tur att det var röjarfest tidigare som satte nivån på ljudet :)


    annagustafson89 skrev 2012-11-30 10:42:28 följande:
  • mimi00

    Vilken mysig kyrkan ! Ser riktigt mysigt och trevligt ut. 

    Beklagar sorgen :/ Som du säger hoppas vi hon är med ändå :) 
    Jag skickade in papprena så fort jag kunde i princip så du har tid på dig ;) 

    Däremot ringde prästen mig igår! Trodde jag redan hade koll men när han ringde fick jag en verklighetscheck !
    Detta händer verkligen! Han ville träffa oss nästa vecka för att vi ska ha tid på oss att tänka ut fler frågor om det skulle behövas :)  Så spännande! Kan inte fatta att det närmar sig. Hur lycklig kan man egentligen vara? =)  

    Jag hoppas era planer går som det ska för idag är det endast 92 dagar för oss den 2/3 :) Gjort ett nytt ryck och beställt endel från ebay ^^ bästa sidan ever, så hoppas allt är som på bilderna =)  

  • miserere

    Jag beklagar verkligen. Håller med andra att, hon kommer ju att finnas med i hjärtat.
    När har ni bokat? Alltså vilket datum?

    Det tar kanske bara 2 veckor att få godkännande(för oss tog det 2 veckor), så det är inte stressigt med det - men det är bra att komma ihåg!!

    Det börjar bli nära nu, är svårt att beskriva känslan... Men jag antar att ni också känner er både otåliga och glada och upprymda.

Svar på tråden Mars 2013-brudar