Inlägg från: Smulan |Visa alla inlägg
  • Smulan

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Åh grattis Lipan! Lät jätte fint!
    Vi har också en hemsida där vi lägger upp bilder från vår dag och en blogg där vi skriver in våra förberedelser så de kan följa våra planer från start fast i efterhand då ;). Så på kortet de får kommer det stå att vi har gift oss och en adress till hemsidan och ev. en festinbjudan (om inte en hint om att den kommer i alla fall).
    Jätte fina kort. Ni är såå vackra! Grattis!

  • Smulan
    Lipan skrev 2012-06-05 23:43:19 följande:
    Tack så hemskt mycket, vad glad jag blir! Glad Allt blev verkligen precis som vi tänkt oss.

    Jag har bloggat om alla förberedelser, då vi skickat ut save the datekort redan på alla hjärtans dag, men då med festdastumet. Så alla visste ju ATT vi skulle gifta oss, bara det att dom blev överraskade om när. Flört
    Gud vad roligt! smart. Jo alla vet ju att vi vill gifta oss så de blir nog inte så förvånande att vi gör det men de förväntar sig nog ett vanligt eftersom det är det vi har pratat om. Men nu har vi inte råd och då gör vi så här=).
    jakother skrev 2012-06-06 07:15:06 följande:
    om ni googlar Mårdseleforsen och går in på bilder så ser ni vart vi ska gifta oss, det är en lång brygga till en häng bro där bredvid hängbron finns en liten plattå där ska vi stå och bli man och fru :)
    För All Tid 2012-08-25
    Åh det var ju jätte fint! Blir kanon bra det där. Hoppa hoppas att ni får fint väder också.
  • Smulan
    Lommila1 skrev 2012-06-06 18:46:26 följande:
    Nu e jag gift! :)

    Och vigseln avslöjad... alla reaktioner var väl inte helt positiva, fast de hade vi räknat med... Och väldigt få har gratulerat oss:( Ja om man inte räknar att gilla statusbytet från förlovad till gift på FB som en gratulation, iaf jag räknar inte det som att gratulera.
    Åh stort grattis! Hoppas det var den fantastiska dag som ni hade tänkt er.
    Fy vad tråkigt att ni inte fått mer gratulationer av era vänner och släktingar...jag blir jätte ledsen när jag hör sådant. Jag säger som jakother man gifter ju sig för sin egen skull inte andras. Jag hoppas ändå att de andra kommer på bättre tankar och gratulerar er snart!
  • Smulan

    Jakother - Ja jo men det kankse man får räkna med och man får ju försöka få dem som känner så att förstå att det inte var så.
    Tråkigt att din mamma och pappa inte kan umgås ens för en liten fest. Jag hoppas så otroligt mycket att det går bra ändå och att ni blir nöjda.

    Prata på du det är det den här tråden är till för ;)

  • Smulan
    Lommila1 skrev 2012-06-07 07:40:33 följande:
    Tack skall ni ha:) Vi hade ju kanske inte väntat oss trumpetfanfarer direkt, men då int enns alla syskon, föräldrar godmödrar etc kan kosta på sig ett Grattis-SMS så känns det. Eller nej, det känns mycket! LIte av den egna glädjen försvinner:(

    På tal om vigselakt... Vi had den korta versionne i rådhuset och det tog oskojat max 4 min. trots det stod jag och störtbölade hela cermonin. Och hade inget papper med, så brudar glöm inte näsduken! På de foton som är tagna i rådhuset ser jag precis lika rödgråten ut som jag var-inte så najs... Jag trodde cermonin skulel vara torr och trist, men tydligen så rördes man nog lite trots dess enkelhet.

    Trist Smulan att dian föräldrar int ekan bete sig.:( Men kanske lika bra då att din morsa inte kommer, så det inte blir nån scen och andra tråkigheter. Det är ju trots allt en glädjens dag
    Lommila1 - det var inte mina föräldrar utan jakother´s föräldrar ;) Mina och min fästmans föräldrar har ovetandes om vad som kommer gett tillåtelse och välsignelse om att gifta sig i smyg. De tycker att det är helt ok att göra så.
    jakother skrev 2012-06-06 22:25:11 följande:
    hur kommer ni göra med vigselakten? Vi har inte planerat mer än den längre texten... :P Men han som ska viga oss är min gamla musiklärare så jag tänke höra om han kunde spela nått på fiol, instrumentalt.. men vet inte vad.. Metallica - Nothing els matters..? ha försökt titta på youtube men blir inte kolkare! :/ Funderar även på att ta med sambon att vi ska skriva en dikt/text/tal tillvarandra, men han va inte så sugen sist jag tog upp de! ;) haha
    För All Tid 2012-08-25
    Vår vigselakt kommer gå till så här:
    Vigselförrättaren tar emot och då bestämmer vi om vi ska vara inne eller ute
    Vigselförrättaren presenterar sen sig själv och om varför han gör detta
    Sen läser han en dikt som vi själva har valt
    Han säger några allmäna ord om äktenskap
    Sen frågar han oss om "Tager du denna......." ovs (och som han sa i telefon "Och då svarar ni JAAA" fniss)
    Sen byter vi ringar och kysser varandra
    Sist så säger han några avslutande ord och läser en dikt om kärlek som han själv har.
     sen får vi ett vigselminne och våra vittnen skriver på vigselpapprena
    Slut

    Vi ville ha musik också men han sa att de tyvärr inte kunde spela musik i rummet så vi får klara oss ändå....Jag lär ju böla som Lommila1 gjorde ändå så....;) Så jag lovar att ha med näsdukar ;P.
  • Smulan

    Lommila1 ha ha nej då det gjorde jag inte du kan vara lugn!

  • Smulan
    jakother skrev 2012-06-07 13:36:27 följande:
    Ok vi har bokat vigelförättare och datum, men bara hastigt via Facebook ;) ska ringa honom till veckan :) så att man får höra lite mer om hur det kommer att se ut :)
    För All Tid 2012-08-25
    Det tycker jag låter bra=) Vår vigselförrättare lät trevlig och skojfrisk=) Det gillar vi!
  • Smulan

    Idag kom våra ringar=) jippie! De satt bra...något lite större än våra förlovningsringar men det är ok de satt ju kvar på fingret när man hängde handen upp och ner och skakade lätt på den så det ska nog gå bra. Men det kommer ta ett tag att vänja sig vid dem för de var tjockare än de vi har nu.

  • Smulan
    jakother skrev 2012-06-07 20:03:10 följande:
    Vi ska beställa våra från jempguld och det känns som att vi kanske börde göra det snart, dock måste sambon gå och kolla sin storlek på fingret då han inte minns vad han har på förlovningsringen(förlova oss för mindre än ett år sen20120827) :P
    För All Tid 2012-08-25
    Vi mätte våra med ett sjkutmått ;) Vi beställde våra från en websida i Honkong. Det tog ca 3-4 dagar att gravera dem och sedan 4 dar att få hem dem, kanon smidigt! Vi är väldigt nöjda. Jag längtar som en tok till vår dag nu för nu är ju nästan allt fixat. Det bara ligger och väntar på att få användas ju...=).
    Men först ska vi ha semester.....hoppas bara jag kan hålla truten om detta också så är allt bra. Jag är på vippen att börja prata om det med alla hela tiden. Men så kommer man på sig, som tur är.
  • Smulan
    jakother skrev 2012-06-07 22:03:22 följande:
    Beställde min brudbukett nu också.. eller ja gjorde en beställning, kommer se ut så här www.frokenfro.se/wp-content/uploads/2011/08/b... Fast utan de gröna bladen och pärlor! Det är ljusrosa rosor och brudslöja :)
    För All Tid 2012-08-25
    Fint!  Jag har beställt en bukett med rosa rosor (mörkare än dina), rosa Astilben, gröna nejlikor, ormbunke blad och brudslöja=) Kommer bli kanon bra!
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?