Inlägg från: Smulan |Visa alla inlägg
  • Smulan

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    EvF - Grattis vad roligt=) Och tack *niger lite blygsamt* Det kommer bli kanon så gjorde min farbror och det var sååå fint.

    Mallis12 - Synd att mormor kanske kommer bli lite sur men det går säkert över=).


    Wirre 81 skrev 2012-07-16 23:17:50 följande:
    Smulan: vilka underbara bilder, ni var båda jätte fina ❤ Nu är det bara 6 dagar kvar tills vi gifter oss och det känns så sjukt bra. Allt till vigseln är fixat utom att ringen fortfarande är kvar på posten (måste hämtas senast torsdag) och barnen + min blivande man (me love it) ska ha skor. Blir nog en tripp till skopunkten på söndag :) Och till festen (11/8) ska jag påta ihop inbjudningskorten nu i natt (ibland är det skönt att ha ett jobb där brukarna sover till 90%), hoppas jag blir klar med dom i natt. Provade att göra sminkningen tillsammans med bandet jag ska ha i håret och jag blev super nöjd :) jag är så redo att bli fru Sundmark nu...
    Tack Wirre81  Vi kände oss väldigt fina den dagen. Som min syster sa när hon var färdig med mig (Hon gjorde hår och smink) som en liten prinsessa=) och det kände man ju sig som.
    Ja bara 5 dagar kvar nu för er=) Wiiiiieeee! Hade missat att ni också skulle ha fest 11/8 precis som vi ha ha vad kul tycker jag. Jag sitter och kämpar med alla kort nu för att få ut dem i veckan. Det kommer bli hur snyggt som helt med hårbandet och den sminkningen=) Du var jätte fin på kortet (Trots skitig spegel ;P).
    Vart hittade du hårbandet? Det var väldigt fint! Ska ni också ha era bröllopskkläder på festen? Vi har fått "order" om det hihi och det kan vi ju ställa upp på=)!
  • Smulan

    Hihi Wirre81 satt precis och läste på din blogg.... Såg att du gillar Sabaton....Visst är de braaaaa? Vi har blivit "kära" i deras musik här hemma också och lyssnar titt som tätt på dem. Ha ha vad kul!

  • Smulan

    Lyckorus - låter som en perfekt dag tycker jag! Ja man ska gå på magkänslan.....för mig var det lite annorlunda, när vi bestämde att vi skulle smyga iväg hade jag lite blandade känslor först jätte skönt och sen började jag sakna min dröm om ett klassiskt...började då läsa här på bröllopstorgets forum om allas "vanliga" bröllop och insåg med en gång att min första magkänsla var VÄLDIGT rätt helt plötsligt. Då saknade jag inte det där klassiska som jag ville ha....Och jag ångrar mig INTE jag älskar vårt lilla intima bröllop och dagen kändes sååååå rätt och såååååå VI! Alla runt omkring har tagit det kanon bra!

  • Smulan

    Wirre81 - Så du hade gjort halsband och armband själv=) känns som om vi bli mer och mer lika ha ha nu hade jag inte gjort något av smycken jag hade men jag gör smycket på fritiden=) Super kul!
    Ja vi har också en hel spellista på spotify..=) den går varm här med=) Speciellt vissa låtar ;).

    majja - Grattis du får berätta när han har friat ;). Det låter också som en toppen dag. Vi åker inte resa utan är bara hemma men vi ska åka till Danmark i höst med mina föräldrar och mina syskon med familjer. Där ska vi hyra ett poolhus i nån vecka kanske! Det får vi se som vår smekmånad ;).
    Fest har vi nu efteråt men bara för att vi verkligen vill. Den blir den 11/8.

  • Smulan

    majjja - Tack=) Fest får man ju välja själv om man vill ha...först tänkte vi utan fest men sen så kände vi att vi ville träffa alla=). Ja som du säger så blir det ju lite som att gifta sig två gånger ha ha det hade jag inte tänkt på förut....kul=)!

    Lyckorus - Ja precis det kändes inte vi liksom....ja det är jätte skönt att vara nöjd med det..och jag ångrar inget som sagt. Nu har vi den roliga festen att se fram emot och det gör jag verkligen=)

    jakother - nej det skrev du nog inte här i alla fall.....vad tråkigt. Man blir så besviken när något sånt händer. Hoppas de skyndar på lite nu då. Förrseten hur gick det med klänningen du beställde från Ellos? Den som är samma som min? Passade den?

  • Smulan
    jakother skrev 2012-07-18 16:20:29 följande:
    Jo, den passade men den var som inte mig..
    Ringen gör mig något stressad, hoppas att det löser sig, det får vi väl veta imorgon!

    Jag och sambon har kollat smekmånader idag, Mest troligt så blir det Grekland i September, men beror helt och hållet på hur snälla släktingar och vänner vi har eftersom dom ska få betala mesta av vår bröllopsresa som bröllopspresent, få se hur mycket pengar vi lyckas skrapa ihop! :) Vi lägger ju på om det fattas nå pengar..

    Men vad tror ni? Inga måltider eller All inclusive? Frukost är ändå inget som vi typ äter ändå :) Vi planerar väl bara att glassa i solen och njuta av att vara ensamma! Inge stressa till sevärdheter och marknader :P
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
    ok, nej det måste ju kännas rätt även med vanliga kläder ;). Den var väldigt MIG Skrattande. Hoppas det löser sig med ringarna nu.
    Grekland.....åh dit längtar jag tillabaka till. När vi var där bodde vi på ett lägenhetshotell så vi lagade vår egen mat och gick på resturang så klart=) Det var jätte mysigt!
    Det beror ju på om ni vill vara hel slappa eller är beredda på att få leta lite bra resturanger ;). Hade vi åkt nu när vår son är född hade vi nog tagit  All inclusive men bara för att vara bekväma. Vi var på Zakyntos (kommer inte ihåg hur det stavas)......och så var vi på "party" sidan av ön sen finns det en "familje" sida som är lugnare. Men vi älskade hela ön så nästa gång ska vi någ bo på andra sidan. De stora havssköldpaddorna lägger ju sina ägg på den ön så de kretsar omkirng ön vilket gör att det finns många båtturer korta som långa för att få se på dem. De är väldigt måna om dem så man får bara se dem på håll och ibland genom glasbottnar på vissa båtar. De vill inte störa dem i sin natur vilket jag tyker är SÅÅÅÅÅÅ bra!
  • Smulan

    Wirre81 - Åh vad roligt hur ser de ut om man får fråga? Jag ville också ha på mig min vigselring med en gång och var och prövade den flera gånger ha ha ha. Det jag är lite ledsen över nu är att jag inte kan ha min förlovningsring på mig.....den är för bred för att passa bredvid och har inte samma färg som min vigselring......funderar ändå på att göra som min vän föreslog at göra min förlovningsring smalare så jag kan ha den bredvid. Vi får se. (Hade ju min kära förlovningsring i 6 år......den ligger mig varmt om hjärtat).

    Jakother - säger nog som Wirre81 ta utan måltider då kan man ju göra som man vill.......

    Australien skulle vara super häftigt att åka till. Det enda förutom pengar som har stoppat mig är spindelfobi och skorpioner ha ha ha men nån dag ska jag dit ändå.

    Afrika vill jag också till och island åh vilka bra förslag ni har det är de ställena vi vill åka till också. Sen vill nån gång åka till Thailand, Karibien, USA, England, Irland, Italien.
    Sen vill vi åka tillbaka till Grekland och Frankrike (Jag har släktingar i Frankrike).
    Jag måste bli miljonär om jag ska kunna åka runt till alla ställen det inser jag Flört.
    Vi åker till Danmark i höst med min familj så det får bli en liten för smekmånad hihi så får vi ta en större resa nästa år eller så! Man vet ju aldrig hur mycket bidrag vi får på festen sen, det kanske räcker en liten bit!

  • Smulan
    Wirre 81 skrev 2012-07-19 15:46:56 följande:
    Lyckorus: den resan vill jag med göra, så jäkla maffigt att se de vilda djuren i sin naturliga omgivning och inte på kolmåden ;) tyvärr får det bli en annan resa, känns för likt våran bästis bröllopsresa
    Vi får se hur det blir, det kommer inte ske i år iaf. Vi kommer nog bara vara hemma (eller på smultronstället) i sommar/år och spara in pengar till resan. Vi har ingen brådska att resa :D kommer bli många resor i vårat liv <3

    haha ja Smulan, det finns många läbbiga djur i Australien men de andra överväger mer tycker jag. en av de bekanta sa att dom har vinter just nu och "kallt" 15 grader. HAHA sa jag då, det har vi oxå och vi har sommar nu ;)
    Han tyckte det var väldigt konstigt att vi kunde leva i vårat kalla klimat ;)

    Thailand vill nog Patrik till men han har varit där en gång och jag 5 gånger så det går ganska så "fet bort" fast det är ett säkert kort liksom. Och "billigt" vi får se som sagt. Vi låter bostadssituationen lösa sig först.

    Här är min stooora fina ring <3 me loooove it! Om bara 4 dagar så sitter den på mitt finger!! wiii


     
    Den var ur snygg helt i vår stil=)
    ha ha ja Australiens djur....det finns många andra djur som väger upp det, sen vill jag uppleva språket, tränderna, kulturen och naturen i allmänhet.

    Ja tid för resa finns det. det är ingen panik=)!
  • Smulan

    Nej det tycker inte jag känns billigt! Du känner ju din släkt bäst och vet om det går bra! Min släkt hade tagit det bra i alla fall!

  • Smulan

    Grattis Wirre81 på ER dag! Hoppas det inte är lika blåsigt hos er! HjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärta

    SKÅÅÅÅÅÅÅL på er! Skål

    (visst var det idag? känner mig lite virrig)

Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?