Inlägg från: Smulan |Visa alla inlägg
  • Smulan

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    ha ha ha ja så kan det gå ;)

  • Smulan

    Wirre81 aj då ja jag själv hade nog valt att ha borgerligt och ha kvar lokalen eftersom jag tycker det är viktigare.....hur många gäster blir ni? vi tänker och ha ett "ordentligt" bröllop om några år bara för att alla ska bli nöjda. Hoppas det ordnar sig för er.

    Adams bitch låter kanon bra tycker jag. Har ni tradionella kläder eller som vi vanliga festkläder?

  • Smulan

    Wirre 81 snygg klänning och snygga skor förresten=) helt i min stil ;)

  • Smulan

    Ha ha ha ja då misstänkte hon nog.....lykades du hålla minen ;)?
    Den 14 Juli är ett bra datum tycker jag ;) bara 27 dagar kvar nu.....kan det inte gå lite fortare för nu har jag väldigt svårt att hålla truten. Vill bara skrika ut.....VIIIIIIIIII SKAAAAAA GIFTA OSSSSSSSSSSSSSSSS OM 27 DAGAR!!!!!!!!

  • Smulan

    ha ha ja då misstänker hon helt klart=) till och med lite säker på det ;).
    Jag längtar som en tok som sagt......vill ha den 14 nu.

    Idag ska vi gå och få bli "modell för en dag" när de har turné i vår stad så syrran hjälpte mig med frisyren igår som förhoppningsvis skulle hålla till i dag (hård tuppering, många hårnålar och massa spray). Den höll sig halvt så nu har jag och min fästman försökt återskapa det som fallerade och det blev inte lika snyggt men ok=). precis när vi var färdiga kom sonen och spydde.....=( vi vet dock inte ännu om det bara var slem i halsen eller något annat. Det luktade inget i alla fall så vi får hoppas på det bästa!

  • Smulan

    Wirre 81 Tack ja vi är rätt så nöjda med vår plan och vi är 99 % säkra på att ingen blir sur eller tar illa upp eftersom alla vet vår situation. Och i och med att vi tänker ha en fest efter så blir nog alla nöjda=).

    Lillen klarade sig så det var nog bara slem i halsen imorses.....så nu har vi kommit hem efter en lång foto-dag. Vi fick massor av fina bilder men hade bara råd med två st och de är vi SUPER nöjda med=)

  • Smulan

    Sanna 87 ja det var ett dilemma.....antingen berättar ni eller så ta ni det nästa år på våren.....Det är ingen som fyller år i närheten när ni kommer hem? I så fall kan ni ju göra så som jakother här på tråden och bjuda till kalas och sommar fest.

  • Smulan
    Adams bitch skrev 2012-06-18 08:25:51 följande:
    jag ska ha en vit klänning från hm, halterneck o med lite tyll under kjolen. mina vita skor hittar jag inte men ska rota fram dom i veckan då jag vet att dom ska finnas i garderboen, dom e virkade i ballerinamodell. Min kille ska ha shorts o linne så det blir väldigt enkelt. vet inte riktigt om vi ska fixa barnvakt eller inte. 
    Vi har med sonen men så har vi ju bara en också;).
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?