Inlägg från: Smulan |Visa alla inlägg
  • Smulan

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Igår frågade vi våra vittnen och vilken tur vi hade som tog dem dagen innan de skulle iväg. Svaret på vad de gjore den 14 Juli var "tja vi ska packa lite......" vi frågade då om de kunde avvara några timmar i allafall och de kunde de. När de fick reda på varför så kunde de avvara timmarna ännu mer=). Snacka om att de blev förvånade och lite stolta tror jag när de fick reda på att det vara bara de som skulle komma=). Ni skulle ha sett minen Flört. Så nu känns det lite mer verkligt då det finns två st som vet om det.

  • Smulan

    Har beställt hem denna klänning! Vad tycker ni om den? Hoppas bara den passar nu också!


  • Smulan

    ja det hoppas jag verkligen...kommer bli ganska så besviken annars....

  • Smulan

    Den passade den passade Skrattande jippie vad lycklig jag är just nu. och den är super skön att ha på sig! Nu längtar jag ju ännu mer till den 14 Juli=)



  • Smulan

    På ELLOS =) billig och bra! Jag är super nöjd och har till och med drömt om den nu Kommer bli sååååå bra!

  • Smulan

    ha ha så lustigt=) jag själv är väldigt sugen på att beställa en svart för den var ju bara såååå fin och skön!

  • Smulan

    Idag beställde vi ringar=) nu börjar det att närma sig rejält. Det som är kvar är att fästmannen ska hitta sina kläder han vill ha och att vi ska få ringarna, boka bord på resturangen, köpa en bukett och bestämma med vigselförrättaren hur vi vill ha det=) sen är det klart! hur går det för er?

  • Smulan

    Vad tror ni om att ha ha denna sång som ingångs och utgångsmusik? Kan man ha det när man gifter sig på stadshuset förresten?


    Sinéad O'Connor


     


    My love
    Your love
    Has opened up a world I've never known

    All hope
    Was found
    A place I never dreamed I would go

    Feels like only yesterday I had locked my heart away
    Safe behind a castle of stone
    Sure I'd always be alone

    Only you know how
    To hear me through the silence
    You reach a part of me that no one else can see
    Forever true there's only me and only you
    Only me and you

    In your face I trust
    With you beside me I am standing strong
    One truth
    Two hearts
    You took my life and made it beautiful

    So you dared to let me shine
    Even walk a step behind
    Willingly you give yourself to me
    Knowing who I was born to be

    Only you know how
    To hear me through the silence
    You reach a part of me that no one else can see
    Forever true there's only me
    And only you
    Only me and you

    Only you know how
    To hear me through the silence
    You reach a part of me that no one else can see
    Forever true there's only me
    And only you
    Only me and you


    och sedan denna dikt som inledning av cermonin:

    Kärleksdikt ur livet från den ljusa sidan:

    Måhända är han den ende i världen som tycker sig veta att hon är den underbaraste kvinnan på jorden.

    Måhända är hon den enda som uppskattar hur fantastisk han är i varje liten sak han gör och i varje liten tanke.

    De tycker sig höra en underton av godhet i allt vad den andre säger och tror att de flesta kanske missar det hos den andre.

    Och de förstår inte hur man kan passera den andre utan att förstå att man just passerat den finaste människan i världen.

    Han har förstått, hon har förstått - därför är vi här idag. 


    Vad tycker ni om det?
  • Smulan
    vitklänning skrev 2012-05-28 19:13:23 följande:

    Vad heter låten? Försökte titta på youtube men de fanns ju endel att välja bland!

    Nog borde man kunna ha musik där, beror väl iof på hur de har det utformat på ert stadshus.. Om man bara är i ett litet sammanträdesrum eller i en störe sal. (iof kan man ha in och utgångsmusik i båda, det beror ju på hur ni vill ha det!)


    Vi har itne valt in och utgångsmusik, vi tänkte köra de klassiska. "here comes the bride" men vi vet inte riktigt ännu..


     


    Låten heter Only you den är såååå vacker och jag lipar varenda gång jag hör den=) kanske dumt att ha den då ;P men den är sååå vacker och den känns som oss, den talar till oss.

    Åh vad roligt det blir nog jätte fint.
    Rummet man vigs i är ett litet rum som rymmer 6 gäster förutom vigselförrättaren och oss. Men jag ska ta och ringa vigselförrättaren imorgon och prata om det. Hoppas att han tycker att det är ok med musik och dikt.
  • Smulan
    fantasibrud skrev 2012-05-29 13:02:18 följande:
    Hej! Vad roligt det är att läsa om andras smygbröllop!!
    Vi gifter oss i flygledartornet på vår "lokala" flygplats, direkt efteråt åker vi på en veckas semmester med All Inclusive-hotell. Detta är helt hemligt!! Endast våra föräldrar vet om det och dom kommer också att vara med + våra barn. Mor- och farföräldrarna tar sedan hand om barnen när vi är borta så vi får vara bara med varandra. Bröllopet är borgerligt och kommer ske ca. 7.30 på morgonen, planet går 10.15. Vi kommer att vara lite uppklädda men vi ska ju också resa i kläderna så det blir ganska ledigt ändå. Hår och smink fixar jag själv på morgonen, det kommer bli en tidig morgon. Ev. kommer jag att ha en liten blombuket. Jag kommer få en ny ring, eller en ring till ska jag säga, och i mannens ring kommer vi gravera in det nya datumet. Skulle va kul med en fotograf men våra föräldrar får nog ta kort på oss istället. Ska också försöka ordna så vi får champagne på planet. Det ska bli såååå himla kul och jag längtar!!
    Åh det lät ju jätte mysigt! Hoppas ni får en underbar smekmånad, vart ska ni? Det kommer bli underbart! Vi ville ju egentligen ha ett stort tradionellt bröllop men som student och småbarnsförälder som jag är så får man inte in så mycket pengar och vi kan inte ens spara undan en enda liten slant. Så då bestämde vi oss för detta eftersom vi längtar så att få bli man och hustru. Vi får ha en fest med våra vänner och släktingar efter sen då de får hjälpa till med att betala sin del av maten. Vi kan fixa allt med festen och de behöver bara betala sin mat. Min mamma som kom på den idén när vi frågade vad hon tyckte om att göra så här. Hon vet inte om att vi gifter oss men hon misstänker nog att det blir eftersom vi frågade ;).
    Det som började väldigt väldigt litet, oplanerat och billigast har nu blivit lite mer planerat och lite dyrare men inte nämvärt egentligen. Vi kommer nog att lägga ut ca. 6000kr totalt......känns helt ok. Tur att man får skattepengarna nu snart ;P.
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?